כיכר השבת

שבועות - התחלנו

מתכון לסיגר פילו במילוי דגים ועשבי תיבול - וול דאן

אוראל בראל עם המנה הכי כיפית שתגישו בשבועות: סיגר פילו פריך שעוטף מילוי דגים מושלם מבית 'וול דאן' והמון טחינה בצד. מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים לשבועות, אוכל)

5
אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם | א' בסיון | 31.05.22
סיגר פילו במילוי דגים ועשבי תיבול
סיגר פילו במילוי דגים ועשבי תיבול (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה

רכיבים

  • 4 עלי פילו שהופשרו במקרר (עובדים איתם כשהם קרים)
  • 2 פילה מושט ללא עור מרשת קצביות 'וול דאן'
  • מלח גס
  • צרור עלי נענע, קצוצים
  • צרור כוסברה, קצוצה דק
  • 1/2 פלפל צ'ילי, קצוץ
  • 1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ (לא חובה)
  • 3 שיני שום, קצוצות דק
  • 1 בצל סגול, קצוץ דק דק
  • 1 כפית גרידת לימון
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
להברשה וציפוי: שמן זית, קצח ושומשום שחור / לבן

    אופן ההכנה:

    רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

    באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

    'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

    ירושלים:
    חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
    המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
    אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

    רעננה:
    האחוזה 94 | 09-886-5833

    בית שמש:
    ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

    צפת:
    דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

    וואטסאפ:

    ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

    קדימה, למתכון:

    צפו באופן ההכנה:

    (צילום ועריכה: אוראל בראל)

    1. מניחים את הדגים בקערה, שופכים מעל 1/2 כוס (חד"פ לשתייה קרה) מלח גס ומשרים במשך 15 דקות. שוטפים היטב את הדגים וקוצצים אותם דק דק.

    2. מעבירים את הדגים לקערה גדולה, מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים היטב לעיסה אחידה.

    3. מניחים שורה מתערובת הדגים בחלק התחתון של כל עלה פילה, מקפלים כלפי פנים את שולי העלה ומגלגלים.

    4. מסדרים את העלים המגולגלים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בנייר אפייה, מפזרים מעל קצח ושומשום שחור ולבן ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות או עד להשחמה יפה. מגישים חם לצד טחינה טובה לטבילה.

    אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

    > לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

    (צילום: אוראל בראל)
    (צילום: אוראל בראל)

    מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

    חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים

    תוכן שאסור לפספס
    5 תגובות

    אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

    התגובה נשלחה בהצלחה.
    בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
    התגובה נשלחה בהצלחה.
    בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
    5
    יואוווו נראה טוב
    אבי30.05.22
    4
    יצא מעולה ממש!
    AAA26.10.22
    3
    יאמי תודהה
    יי30.05.22

    הצגת כל התגובות

    2
    רק חבל שהצלחתי לראות את המתכון רק אחרי החג. ננסה לכבוד שבת בע"ה
    איזה רעיון05.06.22
    1
    לכמה סיגרים הכמות מתייחסת?
    איילה רז19.04.23
    אולי גם יעניין אותך
    דגים

    מושט מבושל עם ירקות: טעים במיוחד לכבוד שבת

    ורד כהן | 28.12.23

    בטוב טעם

    קציצות טונה פיקנטיות לארוחת צהריים

    כיכר אוכל | 27.12.23
    ש

    סטארקיסט מגישה:

    סופגניות טונה מפנקות לערבי לביבות

    כיכר בשיתוף סטארקיסט | מקודם

    לרגל תשעת הימים

    דג מושט ברוטב פסטו - לשמחות ולסתם שגרה

    אוראל בראל | 24.07.23
    ש

    לרגל תשעת הימים

    עם סטארקיסט המנה טעימה יותר

    כיכר בשיתוף סטארקיסט | מקודם
    ש

    קשר של תפילין

    תפילין ישנות בבוידעם? תן להם עוד צ׳אנס

    כיכר בשיתוף קשר של תפילין | מקודם

    מה נאכל היום?

    עסיסי בקטע אחר: פילה סלמון מושחר

    כיכר אוכל | 01.03.23

    לכבוד שבת

    לא צריך מנה עיקרית: סלמון צרוב עם בטטות מתובלות

    כיכר אוכל | 19.01.23

    מה נאכל היום?

    מפנקות ב-35 דקות: קערות סלמון ואורז

    כיכר אוכל | 16.01.23

    מה נאכל היום?

    מבחוץ פריכות, מבפנים נימוחות: קציצות סלמון אפויות

    כיכר אוכל | 08.11.22
    ש

    10,000 דונם

    פארק הירקון בפ"ת? הכירו את מתחם הנדל"ן הכי מדובר בענף

    כיכר בשיתוף Lighter life | מקודם

    מה נאכל היום?

    ברבע שעה בלבד: דג מצופה פירורים ועשבי תיבול

    כיכר אוכל | 07.09.22

    לכבוד שבת

    פילה אמנון בסגנון מרוקאי אותנטי

    חיה דר | 25.08.22

    מה אוכלים בתשעת הימים?

    סלמון צרוב ברוטב ויניגרט הדרים וג'ינג'ר

    אלימלך לוין | עריכה: חיה כהן | 03.08.22
    ש

    מה אוכלים בתשעת הימים?

    שווארמה דגים בטורטיה עם טחינה עמבה

    אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
    ש

    הצדיק הבטיח והצדיק מקיים

    האברך הזה קנה בית בבניין מפואר בגוש דן >>

    כיכר בשיתוף הצדיק מיבנאל | מקודם

    מה אוכלים בתשעת הימים?

    קציצות דגים עסיסיות ברוטב פלפלים פיקנטי

    אלימלך לוין | עריכה: חיה כהן | 01.08.22

    מה אוכלים בתשעת הימים?

    מושט בציפוי זעתר פריך לצד סלט נקטרינות

    אלימלך לוין | עריכה: חיה כהן | 31.07.22
    ש

    מיוחד לשבועות

    סלמון בטריאקי עם פסטה וירקות מוקפצים

    אוראל בראל | מקודם

    מיוחד לשבועות

    מהיר וחגיגי: לברק ממולא בעשבי תיבול

    אלימלך לוין | עריכה: חיה כהן | 31.05.22
    ש

    חצי מחיר מתל אביב

    משרדים ב-100 אלף ₪ והשאר ב-24 תשלומים

    כיכר בשיתוף בריטניה ישראל | מקודם
    ש

    מיוחד לשבועות

    שיפודי סלמון וכרישה לצד בטטות מדורה

    הדסה בן מוחא בשיתוף אלקטרולוקס | עריכה: חיה כהן | מקודם
    ש

    שבועות - התחלנו

    סביצ'ה חגיגי לשבועות (או צהריים מפנקת)

    אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם