כיכר השבת

מה אוכלים היום?

מתכון לקישואים מטוגנים בפטרוזיליה ויוגורט

כמה פשוט, ככה טעים מהמטבח הים-תיכוני: מתכון לקישואים מטוגנים עם בצל ופטרוזיליה. מגישים עם יוגורט בצד או מזלפים מעל מעט שמן זית ויש לכם חטיף ירקות מושלם (מתכונים, אוכל)

5
כיכר אוכל | כיכר השבת | ה' בניסן | 25.03.15
חטיף קישואים מטוגנים בפטרוזיליה
חטיף קישואים מטוגנים בפטרוזיליה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 10 קישואים
  • 1/2 צרור פטרוזיליה
  • 1 בצל גדול
  • 2 שיני שום
  • מלח ופלפל
  • שמן לטיגון

אופן הכנת חטיף קישואים מטוגנים:

רגע לפני: מתכון לקישואים מטוגנים - חטיף ירקות מוצלח וטעים.

• מקלפים את הקישואים, וחותכים אותם לעיגולים.

• קוצצים את הבצל לריבועים קטנים וכותשים את השום.

• מטגנים את הבצל על אש נמוכה במשך 15 דקות, עד להזהבה.

• מוסיפים את השום, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים במשך 2 דקות נוספות.

• מוסיפים מעט שמן למחבת, ומוסיפים את הקישואים, עד שיזהיבו משני הצדדים.

אופן ההגשה: מעבירים את הקישואים לכלי הגשה, קוצצים את הפטרוזיליה, מפזרים מעל ומגישים עם יוגורט בצד. בגרסת הפרווה, מזלפים מעל מעט שמן זית ומגישים לצד סלט ירקות טרי ופרוסות לחם קלויות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

תוכן שאסור לפספס
5 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
4
נשמע באמת מתכון שווה, כרגיל...
אילה מירושלים25.03.15
3
איך השום והבצל לא ישרפו אם נטגן איתם את הקישואים.. בכל אופן נהנתי מאוד מהתכון.....
שמואל29.07.16
2
ראשונה, כתוב לקלף את הקישוא אבל בתמונה הוא לא מקולף. שניה- לטגן בצל 15 דקות? נראה המון זמן. כנראה 5 ?
יוסי ג'05.06.15

הצגת כל התגובות

1
נראה טעים אבל קישואים סופחים אליהם הרבה שמן
אא11.09.15
תוספות וירקות

לשמחת הילדים: כך תצרו זר פרחים מירקות בקלי קלות! 

ורד כהן | 25.01.24

שטיפה, השריה ושפשוף

אוהבים פטריות? בואו לגלות את מה שהן עוברות • צפו

חזקי שטרן | 04.01.24

לכבוד חנוכה

לביבות מיני מחאמר מרוקאיות-המטעמים של ורד

ורד כהן | 10.12.23

שמחה בלבבות

לביבות ירק פיקנטיות: טעימות היישר מהמחבת

ורד כהן | 07.12.23

באנו לשדרג

סקונס תפוחי אדמה או בקיצור, לביבות משודרגות

כיכר אוכל | 15.03.23
ש

מבצעים של פעם בשנה

מוסד הרב קוק; לא הספקתם להגיע למכירה? כנסו >>

כיכר בשיתוף מוסד הרב קוק | מקודם

התוספת שתופסת

טונה של טעם: קציצות טונה קלות ומהירות

כיכר אוכל | 26.02.23

מה נאכל היום?

נקניקיות מעושנות פרווה שעשויות ממרכיב בריא ומאד (מאד!) מפתיע

כיכר אוכל | 14.02.23

התוספת שתופסת

בול מה שאתם צריכים: תפוחי אדמה אפויים בשמן זית ועשבי תיבול

כיכר אוכל | 13.02.23

התוספת שתופסת

פטאטס בראבאס: תפוחי אדמה אפויים ומתובלים בסטייל ספרדי

כיכר אוכל | 02.01.23
ש

פארק מגורים חדשני

דירת החלומות שלכם במיקום הכי מבוקש בירושלים >>

כיכר בשיתוף ווסט פארק | מקודם

לכבוד שבת

הכתום הכתום הזה: פירה בטטות קטיפתי

כיכר אוכל | 29.12.22

בריא יותר

כיף לאכול נכון: שעועית ירוקה ברוטב ויניגרט פיקנטי

כיכר אוכל | 22.12.22

חנוכה

בדיוק כמו שצריך: מתכון ללאטקעס בסיסיים ועסיסיים

כיכר אוכל | 18.12.22

התוספת שתופסת

כזה עוד לא טעמתם: סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני

כיכר אוכל | 29.09.22
ש

תורה וגדולה

גם להישאר בעולם התורה וגם להתפרנס בכבוד

כיכר בשיתוף מלמ | מקודם

מה נאכל היום?

לביבות תירס עסיסיות עם מטבל שמנת מרענן

כיכר אוכל | 04.09.22

התוספת שתופסת

בטטות בגריל עם מטבל מיוחד

כיכר אוכל | 31.08.22

התוספת שתופסת

לזה אנחנו קוראים "ביס מושלם": כדורי אורז וקינואה קראנצ'יים

כיכר אוכל | 31.08.22

תוצרת בית

מלפפונים חמוצים מהירים עם נגיעות חריפות-מתוקות

כיכר אוכל | 23.08.22
ש

טכנולוגיה חסכנית

כך תתחילו את הקיץ עם עו"ש מאוזן- חודש ראשון חינם>>> 

כיכר בשיתוף רייז אפ | מקודם

באנו לשדרג

זה לא קינוח: סלסת אבטיח שלא תוכלו להפסיק לנשנש

כיכר אוכל | 16.08.22

מה אוכלים היום?

תבשיל שעועית ועגבניות פיקנטי ב-20 דקות

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 21.03.22

10 דקות עבודה

המקסיקנית שהולכת עם הכל: אורז ושעועית

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 13.03.22