כיכר השבת

מתכון לכרובית מוקרמת בתנור - גרסת פרווה נהדרת

תוספת מהירת הכנה שמשדרגת כל ארוחה בקלות: מתכון לכרובית מוקרמת בגרסת פרווה נהדרת עם קרם קשיו ובצל מתובל בעדינות ומעניק לכרובית טעם מיוחד וממכר. 10 דקות עבודה, 30 דקות בתנור והכרובית מוכנה (מתכונים, אוכל)

2
מורן פינטו | כיכר השבת | כ"ו בכסלו | 08.12.15
כרובית מוקרמת פרווה
כרובית מוקרמת פרווה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 800 גרם כרובית טריה או קפואה ומופשרת
  • 250 גרם קשיו קלוי
  • 2 בצל לבן
  • קמצוץ אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל לבן
  • 2 כפות שמן זית

אופן הכנת כרובית מוקרמת:

רגע לפני: תוספת מהירת הכנה שמשדרגת כל ארוחה בקלות: מתכון לכרובית מוקרמת בגרסת פרווה נהדרת עם קרם קשיו ובצל מתובל בעדינות ומעניק לכרובית טעם מיוחד וממכר. 10 דקות עבודה, 30 דקות בתנור והכרובית מוכנה.

• קוצצים את הבצל ומטגנים קלות עד הזהבה.

• במעבד מזון, טוחנים את הבצל המטוגן, הקשיו הקלוי ושמן הזית למחית חלקה.

• מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.

• מפרידים את הכרובית לפרחים ומסדרים בתבנית פיירקס.

• מתבלים את הכרובית במלח ופלפל לפי הטעם, יוצקים מעל את מחית הקשיו ואופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, עד שפרחי הכרובית מזהיבים.

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
1
והמתכון נראה מעדן. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יעקב08.12.15
תוספות וירקות

לשמחת הילדים: כך תצרו זר פרחים מירקות בקלי קלות! 

ורד כהן | 25.01.24

שטיפה, השריה ושפשוף

אוהבים פטריות? בואו לגלות את מה שהן עוברות • צפו

חזקי שטרן | 04.01.24

לכבוד חנוכה

לביבות מיני מחאמר מרוקאיות-המטעמים של ורד

ורד כהן | 10.12.23

שמחה בלבבות

לביבות ירק פיקנטיות: טעימות היישר מהמחבת

ורד כהן | 07.12.23

באנו לשדרג

סקונס תפוחי אדמה או בקיצור, לביבות משודרגות

כיכר אוכל | 15.03.23
ש

הזדמנות שלא רואים בכל יום

"פוטנציאל רווח עצום" • הזדמנות להשקעה במרכז גוש דן

כיכר בשיתוף בריטניה-ישראל על הפארק | מקודם

התוספת שתופסת

טונה של טעם: קציצות טונה קלות ומהירות

כיכר אוכל | 26.02.23

מה נאכל היום?

נקניקיות מעושנות פרווה שעשויות ממרכיב בריא ומאד (מאד!) מפתיע

כיכר אוכל | 14.02.23

התוספת שתופסת

בול מה שאתם צריכים: תפוחי אדמה אפויים בשמן זית ועשבי תיבול

כיכר אוכל | 13.02.23

התוספת שתופסת

פטאטס בראבאס: תפוחי אדמה אפויים ומתובלים בסטייל ספרדי

כיכר אוכל | 02.01.23
ש

קרקע למכירה ליד ירושלים?

זכות לדירה ירושלמית ב-140 אל"ש - ממש בהישג ידך

כיכר בשיתוף גרין פארק | מקודם

לכבוד שבת

הכתום הכתום הזה: פירה בטטות קטיפתי

כיכר אוכל | 29.12.22

בריא יותר

כיף לאכול נכון: שעועית ירוקה ברוטב ויניגרט פיקנטי

כיכר אוכל | 22.12.22

חנוכה

בדיוק כמו שצריך: מתכון ללאטקעס בסיסיים ועסיסיים

כיכר אוכל | 18.12.22

התוספת שתופסת

כזה עוד לא טעמתם: סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני

כיכר אוכל | 29.09.22
ש

הכרות עמוקה עם המגזר

מחדשים תנור או מקרר לפסח? מצאנו לכם את המחיר המשתלם ביותר

כיכר בשיתוף חשמל הקרן | מקודם

מה נאכל היום?

לביבות תירס עסיסיות עם מטבל שמנת מרענן

כיכר אוכל | 04.09.22

התוספת שתופסת

בטטות בגריל עם מטבל מיוחד

כיכר אוכל | 31.08.22

התוספת שתופסת

לזה אנחנו קוראים "ביס מושלם": כדורי אורז וקינואה קראנצ'יים

כיכר אוכל | 31.08.22

תוצרת בית

מלפפונים חמוצים מהירים עם נגיעות חריפות-מתוקות

כיכר אוכל | 23.08.22
ש

מרגש • צפו בראיון

התפילין של הזולת: סיפורים מרגשים מפרויקט החיבור בין יהודים

אסף מגידו | מקודם

באנו לשדרג

זה לא קינוח: סלסת אבטיח שלא תוכלו להפסיק לנשנש

כיכר אוכל | 16.08.22

מה אוכלים היום?

תבשיל שעועית ועגבניות פיקנטי ב-20 דקות

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 21.03.22

10 דקות עבודה

המקסיקנית שהולכת עם הכל: אורז ושעועית

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 13.03.22