כיכר השבת

מה אוכלים היום?

מתכון ללביבות קינואה ובטטה

לביבות טעימות שאפשר לטגן או לאפות ופשוט להגיש עם שמנת וסלט שוק עשיר וטרי. לביבות מרכיבים פשוטים וזמינים שמכינים בקלות ואי אפשר לסרב להן (מתכונים, אוכל)

2
מורן פינטו | כיכר השבת | כ"ח בתשרי | 30.10.16
לביבות קינואה ובטטה משביעות ובריאות
לביבות קינואה ובטטה משביעות ובריאות (צילום: shuttersock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס קינואה מבושלת
  • 2 בטטות, מבושלות ומעוכות לפירה
  • 3 ביצים
  • קמצוץ קינמון
  • 3 כפות קמח
  • מלח ופלפל שחור
  • שמן לטיגון חצי עמוק

אופן הכנת לביבות קינואה ובטטה:

1. מערבבים את כל המרכיבים לעיסה אחידה, ויוצרים קציצות בגודל שווה.

2. במקביל, מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק.

3. מטגנים כל קציצה במשך 2 דקות מכל צד או אופים עד להזהבה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. מגישים עם סלט שוק עשיר קצוץ ושמנת.

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
2
נשמע נהדר!!! והכי חשוב בריא במיוחד אחרי כל המאכלים שאכלנו בחגים!!!! המשיכי להגיש מתכוני בריאות עם כמה שפחות: סוכר, מלח, קמחים לבנים ועוד כל מיני מרעין בישין שמזיקים לגופנו!! ישר כח!!! ותודה רבה!!! בברכת חורף בריא (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שולי חן31.10.16
1
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
איילה31.10.16
תוספות וירקות

לשמחת הילדים: כך תצרו זר פרחים מירקות בקלי קלות! 

ורד כהן | 25.01.24

שטיפה, השריה ושפשוף

אוהבים פטריות? בואו לגלות את מה שהן עוברות • צפו

חזקי שטרן | 04.01.24

לכבוד חנוכה

לביבות מיני מחאמר מרוקאיות-המטעמים של ורד

ורד כהן | 10.12.23

שמחה בלבבות

לביבות ירק פיקנטיות: טעימות היישר מהמחבת

ורד כהן | 07.12.23

באנו לשדרג

סקונס תפוחי אדמה או בקיצור, לביבות משודרגות

כיכר אוכל | 15.03.23
ש

הרי אתה מקדש!

מאות כבר הוכשרו: קורס מקיף לעריכת חופה וקידושין

כיכר בשיתוף למען ילמדו | מקודם

התוספת שתופסת

טונה של טעם: קציצות טונה קלות ומהירות

כיכר אוכל | 26.02.23

מה נאכל היום?

נקניקיות מעושנות פרווה שעשויות ממרכיב בריא ומאד (מאד!) מפתיע

כיכר אוכל | 14.02.23

התוספת שתופסת

בול מה שאתם צריכים: תפוחי אדמה אפויים בשמן זית ועשבי תיבול

כיכר אוכל | 13.02.23

התוספת שתופסת

פטאטס בראבאס: תפוחי אדמה אפויים ומתובלים בסטייל ספרדי

כיכר אוכל | 02.01.23
ש

הצדיק הבטיח והצדיק מקיים

האברך הזה קנה בית בבניין מפואר בגוש דן >>

כיכר בשיתוף הצדיק מיבנאל | מקודם

לכבוד שבת

הכתום הכתום הזה: פירה בטטות קטיפתי

כיכר אוכל | 29.12.22

בריא יותר

כיף לאכול נכון: שעועית ירוקה ברוטב ויניגרט פיקנטי

כיכר אוכל | 22.12.22

חנוכה

בדיוק כמו שצריך: מתכון ללאטקעס בסיסיים ועסיסיים

כיכר אוכל | 18.12.22

התוספת שתופסת

כזה עוד לא טעמתם: סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני

כיכר אוכל | 29.09.22
ש

לשמוע ללמוד ו.. להצליח:

 משכפלים הצלחות; ככה גם אתה תהיה טוען רבני >>

כיכר בשיתוף מל"מ | מקודם

מה נאכל היום?

לביבות תירס עסיסיות עם מטבל שמנת מרענן

כיכר אוכל | 04.09.22

התוספת שתופסת

בטטות בגריל עם מטבל מיוחד

כיכר אוכל | 31.08.22

התוספת שתופסת

לזה אנחנו קוראים "ביס מושלם": כדורי אורז וקינואה קראנצ'יים

כיכר אוכל | 31.08.22

תוצרת בית

מלפפונים חמוצים מהירים עם נגיעות חריפות-מתוקות

כיכר אוכל | 23.08.22
ש

תורה וגדולה

גם להישאר בעולם התורה וגם להתפרנס בכבוד

כיכר בשיתוף מלמ | מקודם

באנו לשדרג

זה לא קינוח: סלסת אבטיח שלא תוכלו להפסיק לנשנש

כיכר אוכל | 16.08.22

מה אוכלים היום?

תבשיל שעועית ועגבניות פיקנטי ב-20 דקות

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 21.03.22

10 דקות עבודה

המקסיקנית שהולכת עם הכל: אורז ושעועית

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 13.03.22