כיכר השבת

התוספת שתופסת

מתכון לפירה תפוחי אדמה שמכינים במיקרוגל תוך 15 דקות

לפעמים נחה עלינו רוח העצלות ואנחנו מחפשים אחר קיצורי דרך להכנת ארוחת הצהריים לילדים. בחסדי שמיים נפל לידינו המתכון הזה לפירה, שאפילו לא צריך להרתיח מים כדי להכין אותו (מתכונים, אוכל)

2
כיכר אוכל | כיכר השבת | י"ג בחשוון | 11.11.19
פירה תפו"א, שמכינים במיקרוגל ב-15 דקות
פירה תפו"א, שמכינים במיקרוגל ב-15 דקות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 6 תפוחי אדמה אדומים גדולים, קלופים
  • ½ כוס חלב מלא
  • 4 כפות חמאה לא מלוחה, חתוכה לקוביות
  • מלח כשר ופלפל שחור גרוס
  • עירית טריה קצוצה, להגשה

אופן ההכנה:

1. מניחים את תפוחי האדמה בכלי בינוני, הבטוח לשימוש במיקרוגל. מבשלים בחום גבוה עד שתפוחי האדמה מחוררים בקלות על ידי תחיבת מזלג, במשך 7 עד 9 דקות.

2. מועכים מיד את תפוחי האדמה החמים בתוך הכלי הבטוח לשימוש במיקרוגל.

3. שופכים את החלב המלא על תפוחי האדמה ואת החמאה מורחים על פני השטח. מחזירים את תפוחי האדמה למיקרוגל ומחממים במשך דקה. מערבבים היטב לשילוב. מחזירים למיקרוגל ומחממים דקה נוספת. מתבלים היטב במלח ופלפל.

4. מכסים היטב בניילון נצמד ושומרים במקרר עד יום אחד. מיד לפני ההגשה, מחממים במיקרוגל. מקשטים בעירית.

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
2
יצא מדהים!
בטטה08.02.21
1
בהכנה נראה אם יצא טוב...
בטטה08.02.21
תוספות וירקות

לשמחת הילדים: כך תצרו זר פרחים מירקות בקלי קלות! 

ורד כהן | 25.01.24

שטיפה, השריה ושפשוף

אוהבים פטריות? בואו לגלות את מה שהן עוברות • צפו

חזקי שטרן | 04.01.24

לכבוד חנוכה

לביבות מיני מחאמר מרוקאיות-המטעמים של ורד

ורד כהן | 10.12.23

שמחה בלבבות

לביבות ירק פיקנטיות: טעימות היישר מהמחבת

ורד כהן | 07.12.23

באנו לשדרג

סקונס תפוחי אדמה או בקיצור, לביבות משודרגות

כיכר אוכל | 15.03.23
ש

תנופת פיתוח אדירה

הדרך הנכונה לדירה משלכם: עפולה הופכת ליעד נדל"ן אטרקטיבי למשפחות

כיכר בשיתוף ויסל נדל"ן | מקודם

התוספת שתופסת

טונה של טעם: קציצות טונה קלות ומהירות

כיכר אוכל | 26.02.23

מה נאכל היום?

נקניקיות מעושנות פרווה שעשויות ממרכיב בריא ומאד (מאד!) מפתיע

כיכר אוכל | 14.02.23

התוספת שתופסת

בול מה שאתם צריכים: תפוחי אדמה אפויים בשמן זית ועשבי תיבול

כיכר אוכל | 13.02.23

התוספת שתופסת

פטאטס בראבאס: תפוחי אדמה אפויים ומתובלים בסטייל ספרדי

כיכר אוכל | 02.01.23
ש

זה עובד!

ישראלים רוכשים אתרים וגוזרים "שכר דירה"

כיכר בשיתוף דיגיטל פרופטי | מקודם

לכבוד שבת

הכתום הכתום הזה: פירה בטטות קטיפתי

כיכר אוכל | 29.12.22

בריא יותר

כיף לאכול נכון: שעועית ירוקה ברוטב ויניגרט פיקנטי

כיכר אוכל | 22.12.22

חנוכה

בדיוק כמו שצריך: מתכון ללאטקעס בסיסיים ועסיסיים

כיכר אוכל | 18.12.22

התוספת שתופסת

כזה עוד לא טעמתם: סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני

כיכר אוכל | 29.09.22
ש

טכנולוגיה חסכנית

כך תתחילו את הקיץ עם עו"ש מאוזן- חודש ראשון חינם>>> 

כיכר בשיתוף רייז אפ | מקודם

מה נאכל היום?

לביבות תירס עסיסיות עם מטבל שמנת מרענן

כיכר אוכל | 04.09.22

התוספת שתופסת

בטטות בגריל עם מטבל מיוחד

כיכר אוכל | 31.08.22

התוספת שתופסת

לזה אנחנו קוראים "ביס מושלם": כדורי אורז וקינואה קראנצ'יים

כיכר אוכל | 31.08.22

תוצרת בית

מלפפונים חמוצים מהירים עם נגיעות חריפות-מתוקות

כיכר אוכל | 23.08.22
ש

האם הגאולה קרובה?

"בספרא דא יפקון מן גלותא" • אתגרי המלחמה בראי הזוה"ק

כיכר בשיתוף מכון המאו"ר | מקודם

באנו לשדרג

זה לא קינוח: סלסת אבטיח שלא תוכלו להפסיק לנשנש

כיכר אוכל | 16.08.22

מה אוכלים היום?

תבשיל שעועית ועגבניות פיקנטי ב-20 דקות

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 21.03.22

10 דקות עבודה

המקסיקנית שהולכת עם הכל: אורז ושעועית

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 13.03.22