
מצרכים
לשכבות הבצק:
לשכבות הקרם:
הוראות הכנה:
הכנת הבצק:
חתכו את הנטורינה לקוביות, הניחו בתחתית קערת המיקסר, שפכו מעל מים רותחים, ערבבו היטב עד להמסת הנטורינה. הוסיפו את שאר המרכיבים וערבלו היטב בקערת המיקסר. חלקו ל-7 חלקים שווים בגודלם.
הכנת הקרם:
המיסו במיקרוגל את השוקולד מריר, הסוכר הקפה והמים.
ערבלו את את החלבונים, הביצים, סוכר הוניל והנטורינה בבלנדר.
אחדו את השוקולד המומס והמוצרים שערבלתם בבלנדר לתרכובת אחידה.
חלקו את הקרם ל-6 חלקים שווים.
טיפ: לקבלת חלוקה שווה. מלאו 6 צלחות עמוקות באופן שווה.
אפיית העלים:
רדדו כל עלה של בצק בגודל של תבנית תנור ענקית. אפו למשך 5 דקת בדיוק על 180 מעלות חום.
בזמן שעלה אחד נאפה, רדדו עלה נוסף עד לגמר אפיית העלים.
הרכבת העוגה:
צננו את העלים האפויים ולאחר מכן הרכיבו את העוגה. הניחו בתבנית את שכבת העלה הראשונה, מרחו מעל שכבת שוקולד. הניחו שכבת בצק נוסף, מעליה קרם שוקולד, וכן הלאה (7 שכבות בצק ו-6 שכבות קרם).
הקפיאו את העוגה וחתכו למלבנים יפים. העוגה טובה בהקפאה.
אהבתם? שתפו בתגובות
0 תגובות