פרצת אבטחה

משוחחים ב-ZOOM? כדאי שתקראו את זה

בעקבות תלונות רבות על פרצות האבטחה באפליקציה הפופולרית, החליטו ב'זום' לשדרג את את התוכנה • בעיריית ניו יורק הזהירו: "להפסיק להשתמש ב-Zoom - ובהקדם" (דיגיטל)

(צילום: שאטרסטוק)

רבים ברחבי העולם החלו בתקופה האחרונה, בה הם אינם יכולים לצאת מהבית, לערוך שיחות באמצעות תוכנת ZOOM - המאפשרת שיחות וידאו רבות משתתפים.

אך לצד העליה בפופולריות של האפליקציה, נרשמה גם עליה בהיקף הביקורת. כך, לדוגמה, ה-FBI פרסם לאחרונה אזהרה מפני "חטיפות" של ועידות וידאו, בין היתר בעקבות מקרים של "הפצצות זום".

גם דניאל פילסון, דובר עיריית ניו יורק בנושאי חינוך, התריע: "מתן חווית למידה בטוחה ומאובטחת מרחוק עבור התלמידים שלנו הינה הכרחית, ואחרי שבחנו את נושא האבטחה, בתי הספר צריכים להפסיק להשתמש ב-Zoom ובהקדם האפשרי".

אריק יואן, מנכ"ל זום תקשורת וידאו, התייחס לטענות ואמר לוול סטריט ג'ורנל: "אני ממש פישלתי. אני חושב שאני מאכזב את הלקוחות שלנו ואני מרגיש מחויבות לזכות מחדש באמון המשתמשים. אוי לנו אם נפשל שוב".

בין היתר, מעכשיו נדרשים המשתמשים להזין סיסמה שנקבעה על ידי יוזם השיחה על מנת להשתתף בשיחת הוידאו מרובת המשתתפים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

7
לא כל כך הבנתי את הבעיה
משה
6
אני משתמשת הרבה בזום. לא הבנתי מה קרה. אפשר הסבר?...
בחורה
5
ככה היה רשום שזה עולה כסף
חחי
4
זה לא נכון רשום שיש שם רק משתתף אחד
המבין
3
40 דקות ראשונות בזום זה חינם
ש
2
אם יש יותר מ-4 משתתפים בשיחת זום אז צריך לעשות מנוי-שעולה כסף (עד 4 משתתפים זה חינם.) למי שיש מנוי כמו מוסדות לימוד, חברות גדולות-יכולים להוסיף משתתפים כמה שרוצים אבל רק בעל המנוי יכול לצרף אותם לשיחה
זום
1
למה זה עולה כסף הזום .זה רושם שצריך לשלם כסף
חחי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בסלולר ואפליקציות: