פשוט טעים: קציצות חזה עוף טחון

לקציצות תמיד יתלווה זיכרון ילדות מתוק, טעם של בית. הילדים אוהבים אותן, וחייבים להודות - גם המבוגרים לא יעמדו מנגד: מתכון להכנת קציצות חזה עוף טחון פשוט טעימות (מתכונים, אוכל)

קציצות חזה עוף טחון (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1/2 ק"ג עוף טחון מופשר
  • 1/2 צרור פטרוזיליה
  • 6 גבעולי בצל ירוק (החלק הירוק בלבד)
  • 1 ביצה
  • 1/3 כוס פירורי לחם
  • קורט פפריקה מתוקה
  • קורט כמון
  • מלח ופלפל
  • שמן לטיגון

אופן הכנת קציצות חזה עוף טחון:

רגע לפני: לקציצות תמיד יתלווה זיכרון ילדות מתוק, טעם של בית. הילדים אוהבים אותן, וחייבים להודות - גם המבוגרים לא יעמדו מנגד: מתכון להכנת קציצות חזה עוף טחון פשוט טעימות.

• קוצצים את הפטרוזיליה והבצל הירוק ומערבבים בקערה, יחד עם העוף והביצה.

• מתבלים בנדיבות במלח ופלפל, מוסיפים את פירורי הלחם ולשים היטב לעיסה אחידה. מעבירים למקרר לחצי שעה.

• יוצרים קציצות בגודל שווה. כדאי להרטיב מעט את הידיים, כדי למנוע הידבקות.

• מחממים שמן במחבת ומטגנים כל קציצה במשך 2-3 דקות מכל צד.

אופן ההגשה: לקציצות יש מגוון אופציות רחב: הן יכולות לשמש פתיח קל לארוחה, כמילוי לכריך - בסגנון המבורגר, עם חסה ופרוסת עגבנייה, או כמנה בפני עצמה עם תוספת אורז לבן וסלט ירקות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ללא שם

עוד בעוף: