

לנוכח הביקוש ההולך וגדל למוצרים מועשרים בחלבון, תנובה משיקה בימים אלו סדרת יוגורטים לבנים במרקם קרמי ומפנק: יוגורט GO לבן בטעם טבעי עם 25 גרם חלבון בגביע רחב, עם 2% שומן בלבד, ויוגורט GO לבן עם 23 גרם חלבון בגביע רחב בנגיעת וניל ו-1.9% שומן בלבד. עיצוב הגביע הרחב ומרקם היוגורט מאפשרים שילוב נוח של תוספות שונות כגון אגוזים, גרעינים ופירות לפי הטעם. המוצרים כשרים למהדרין בהכשר בד"ץ ועדת מהדרין.
"תנובה מובילה את תחום החלבון מזה שנים רבות וממשיכה לפתח חידושים המאפשרים לצרוך מוצרי חלב עם יותר חלבון ולשלב אותם בתזונה היומית. תחום מוצרי החלבון ממשיך לצמוח בשנים האחרונות, וזאת מכיוון שהצרכנים רוצים שהתזונה תהיה מותאמת לאורח החיים שלהם ולצרכים הייחודיים שלהם. אנו ממשיכים לפתח ולהשיק מגוון רחב של מוצרים המותאמים בדיוק לפני דרישות אלה. כחלק מההערכות לגידול בביקושים, תנובה השקיעה השנה גם במכונת יוגורטים מתקדמת במחלבת אלון תבור המייצרת מוצרי GO עם חלבון", אומרת גלית מור משורר, מנהלת יחידה עסקית בתנובה שאחראית בין היתר על קטגוריית מוצרי GO המועשרים בחלבון.
0 תגובות