טעם עשיר

תנובה משיקה לראשונה גבינת שמנת נפוליאון במרקם מוקצף

גבינת השמנת המוקצפת החדשה מתאפיינת במרקם אוורירי ייחודי ובטעם עשיר שמבטיח חוויה קולינרית מיוחדת לצרכנים (חדשות האוכל)

תנובה משיקה לראשונה גבינת שמנת נפוליאון במרקם מוקצף (צילום: יח"צ)

תנובה משיקה לראשונה גבינת שמנת מוקצפת תחת המותג הוותיק נפוליאון. הגבינה החדשה היא גבינת שמנת טבעית במרקם אוורירי במיוחד במשקל 180 גרם עם 25% שומן. ניתן לשלב אותה בכריכים, לאכול אותה עם קרקרים או ירקות.

נפוליאון המוקצף החדש מצטיין במרקם אוורירי ייחודי היוצר חוויית אכילה מרעננת ושונה. הגבינה מתאפיינת בטעם עשיר ומעודן שמשלב בין הטעם הקלאסי של גבינת השמנת המוכרת לבין מרקם קליל ואוורירי שנוצר הודות לתהליך הקצפה מתקדם.

החדשנות מתבטאת בטקסטורה הייחודית שנמסה בפה ומותירה טעם עדין ומפתיע.

כדי להשיג את אווריריות המוצר הייחודית, השקיעה תנובה בטכנולוגיה חדשנית בתהליך הייצור. השיטה החדשה מאפשרת הקצפה בצורה מבוקרת ואחידה, תוך שמירה על הטעם המקורי והאיכות הגבוהה המאפיינת את מוצרי נפוליאון.

המוצר מגיע באריזה חדשה ומעוצבת המכילה 180 גרם, והיא תחת הכשרות המהודרת של בד"צ ועדת מהדרין.

עמרי סלע, מנהל יחידה עסקית בתנובה: "נפוליאון הוא מותג גבינות השמנת האהוב ביותר על הצרכנים עם חיבור רגשי של קהל צרכנים ותיק ונאמן. אנו ממשיכים להשקיע בו ולפתח את מגוון הטעמים והמרקמים המספקים לצרכנים חווית צריכה ייחודית וטעימה במיוחד. קטגוריית גבינות השמנת באחוזי שומן גבוהים היא מנוע צמיחה משמעותי, שכן לאורך העשור האחרון הצריכה בישראל יותר מהכפילה את עצמה. המוצרים מספקים מענה גם על הצורך בפינוק בכריך וגם משתלבים נהדר בעולם הקולינריה החלבית וסוגי תזונה שונים. פיתחנו בתנובה את גבינת השמנת האהובה של 'נפוליאון' במרקם מוקצף, שמשלבת את הטעם הנהדר של נפוליאון עם חוויית אכילה ייחודית ומפנקת".

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בצרכנות: