לקראת החזרה

ילדים שהחלימו מקורונה ייפטרו מהבדיקות

משרד הבריאות החליט: ילדים בגילאי 12-3 אשר החלימו מקורונה במהלך החצי השנה האחרונה, לא יחוייבו בביצוע של בדיקת אנטיגן 2, כתנאי לכניסתם למוסד החינוכי (עדכונים)

(צילום: שאטרסטוק)

מנכ"ל משרד הבריאות, פרופ' נחמן אש ומנכ"ל משרד החינוך, תא"ל (במיל') יגאל סלוביק, סיכמו אמש (ראשון), כי ילדים בגילאי 12-3 אשר החלימו מקורונה במהלך החצי השנה האחרונה, לא יחוייבו בביצוע של בדיקת אנטיגן 2, כתנאי לכניסתם למוסד החינוכי.

כזכור, ביום חמישי הקרוב, לאחר איסרו חג, צפויים לחזור תלמידי מערכת החינוך למוסדות החינוך, ויום לפני בתאריך ה- 29.9 חלקם ישובו (כ-50,000 תלמידים) למסגרות הצהרונים, כפוף לביצוע בדיקת אנטיגן והצגה של הצהרת הורים על תוצאה שלילית.

כאמור, התלמידים המחלימים אינם מחויבים בנוהל זה ויש לכך משמעות רבה עבור רבים בציבור החרדי שילדיהם כבר חלו בקורונה בחצי השנה האחרונה והחלימו.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

4
ומה עם המתחסנים
ללא שם
מדובר על ילדים מתחת לגיל 12 שלא יכולים להתחסן
ח
3
אז למה נכדי שהחלימומחוייבין לאן שהולכים ולבית הספר כל. הזמן להיבדק-ברדק בין ההודעות למעשים בפועל ו
ללניה
2
מתי המחלימים יוכלו לעשות חיסון 2
לאה בנרוס
1
מתי מחלימים יוכלו לעשות חיסון שני?
לאה בנרוס

אולי גם יעניין אותך:

עוד בקורונה - כל העדכונים: