בשורות טובות

יוסף פליישמן שוחרר מבית החולים, לבית נקי

שיפור במצבו של יוסף פליישמן, שנעצר לשווא על ידי המשטרה ואושפז בבית החולים אחרי יממה של היעדרות, והוא שוחרר לביתו • יהודים טובים נרתמו, ושיפצו לו את החדר (ארץ)

יוסף פליישמן, יוצא מבית החולים (באדיבות המצלם, ללא קרדיט)

בשורות טובות: יוסף פליישמן שוחרר היום (שני) מהמרכז הרפואי שערי צדק, לאחר ימים של אשפוז בעקבות שיפור שחל ב"ה במצבו הבריאותי.

פליישמן, אושפז בבית החולים אחרי יממה בו נעדר בעקבות מעצר השווא באישון לילה על ידי שוטרים ששלפו אותו מהחדר בו הוא מתגורר בשכונת בית ישראל בירושלים.

הוא נגרר יחף ברחובות העיר הקרים, ולאחר שהובא לתחנת המשטרה, שוחרר, יחף ומבולבל אל הקור ירושלמי, ללא שידאגו להחזירו לביתו.

מאז, נעדר פליישמן במשך יממה בסיומה נמצא ביער, שוכב בגשם ובקור, והובהל לבית החולים עם כוויות קור. היום, שוחרר בעקבות שיפור במצבו.

עם זאת, הרופאים דרשו מבני משפחתו להביא אותו לבדיקות שבועיות, למעקב אחרי הריאות שלו שקרסו בעקבות הקור העז בו שהה במשך שעות ארוכות, מאימת המשטרה.

במהלך ימי האשפוז של יוסף פליישמן, הגיעו יהודים טובים שנחרדו מהסיפור ומתנאי מגוריו, ושיפצו את החדר בו הוא נמצא בשכונה הירושלמית הוותיקה.

המתנדבים צבעו את קירות הבית, החליפו שירותים ומטבח, סידרו וניקו את המקום כדי שיהיה ראוי למגורים. אחרי השחרור, יגיע פליישמן לבית נקי, בזכות המתנדבים.

המיטה של פליישמן לפני (צילום: חיים גולדברג, כיכר השבת)

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

31
זה עדין נראה נורא מיטת ברזל של סוכנות מה אין חמות רהיטים שיכולה לתרום מיטה של עמינח טובה שמיכות פריד או כיתן יש עובש במטבח הוא האי מקבל איזה קצבה לאן היא הולכת איפה חברי הכנסת החרדים איפה כל אירגוני הצדקה איפה קופת העיר ????????????????
שרה
אני לא מבין אותך, במאה שערים שאלה מי משתמש בכסף שלו, ארגוני הצדקה לא מחפשים אנשים אלא מיש פונה אליהם או ישירות או ע"י מישהוא אחר, מניין לך שפנו אליהם. העיקר לתקוף??? תתביישי!!!!!
יהושע
נו כבוד תתחילי את זה קל לתת הוראות תתבישי דור שרגיל לקבל לקבל ולקבל
meli
30
יפה מאוד. אבל דעו לכם הארץ מלאה פליישמנים כאלה. אל תחכו שיהיה הגרוע מכל. לכן תנו כתף לשני. אפילו חיוך מילה טובה עוזרים הרבה. שקל או 2 לנזקק עם ברכה לא רק שזה 17 מצוות אלא גם ירים המורל לנזקק. תזכרו כולנו ברייותיו של מלך מלכי המלכים הקב.ה שבידו הכל כקטן כגדול.
ללא שם
29
אשריכם ישראל
אליהו
28
זה ליפני השיפוץ או אחרי????????????????????
עצוב
27
מקווה שבקשתם מאותו אדם רשות.להעלות תמונות פרטיות ולכתוב עליו מה שכתוב,כי אני לא הייתי רוצה להיות במקומו כאן בכתבה
פלוני
26
אשריכםםםםםםםםםםםםםםםם אי שכר עצום יש לכם!!! מקנאה...
ע
25
אשריהם ישראל
J
24
27 אוי ואבוי. מצוןת צדקה זה עבור אנשים כאלה. אדרבא
ללא שם
23
זה מזכיר את לי הסיפור איפוא יוסלה מהגיורת שכל המדינה התהפחה על החטיפה בידי הדוסים
ברוך אילוביץ
22
ככה נראה אחרי שיפוץ אייך היה לפני
חני

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: