דלג לתוכן הראשי
למרות הסכנה

לא נכנעים, בינתיים: צעדת הדגלים תעבור בשער שכם

במשטרת ישראל נפלה ההחלטה, כי אם לא יחולו שינויים דרמטיים, תעבור היום בשער שכם 'צעדת הדגלים' של צעירי הדת"ל ב'יום ירושלים', למרות התפרעויות הענק באזור (בארץ)

משטרת מחוז ירושלים, בפיקודו של ניצב דורון תורג'מן, החליטה לא לוותר גם השנה על מעבר 'צעדת הדגלים' בסמטאות העיר העתיקה, כולל בשער שכם.

ברקע עומדת כזכור המציאות הנפיצה באזור זה, כאשר מאות בני אדם - רובם פורעים ערבים - נפצעו ביממה האחרונה בלבד, כחלק ממהומות הר הבית בהן פתחו.

ביום זה, שנקבע כ'יום ירושלים', חוגגים כידוע צעירי הציונות הדתית בצעדת דגלים המונית, לציון שחרורה הניסי של העיר במלחמת ששת הימים.

מפקד המחוז והמפכ"ל (צילום: חיים גולדברג, כיכר השבת)

תחילה, בשל ההתלקחות הביטחונית, נשקלה האפשרות לוותר על מעבר מצעד זה ב'שער שכם' המועד לפורענות, אך כאמור בינתיים סבורים במשטרה להמשיך את הנוהג כבכל שנה.

להחלטתו של של ניצב תורג'מן ניתן ככל הנראה גיבוי ממפכ"ל המשטרה יעקב שבתאי, אך היא עשויה להשתנות אם הדרג המדיני או חוות דעת של השב"כ ילחצו בכיוון זה.

16 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

13
לכך צריך לפנות את כל הערבים מירושלים ולכבוש את מזרח ירושלים ,כאן ועכשיו. האם ירושלים שלנו או לא?
לכך צריך לפנות
12
איזו בושה וחרפה אם יחליטו לבטל את המעבר שם. במקום לרסן את הערבים כמו שצריך, מגבילים את היהודים. אפילו המחשבה הזו- מעוררת סלידה. השמאלנים מתנהגים בדיוק כמו היהודים והפריץ.
משטרה?
11
לאחר שמחרבנט כתב ספר איך לנצח את הקורונה עכשיו הוא כותב ספר איך לנצח את החמאס וזה יקח לו 48 שעות
נרי

תוכן שאסור לפספס:

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: