ללא רקע רפואי

אבל כבד בפתח תקווה: משגיח הכשרות הרב מאיר מזרחי ז"ל נפטר בפתאומיות 

אבל כבד ב'פתח תקווה', במהלך השבת נפטר לבית עולמו בפתאומיות הרב מאיר מזרחי ז"ל, משגיח כשרות נודע, והוא בן 40 בלבד. הותיר אחריו משפחה כואבת ומורשת של אמונה וחסד (דיין האמת)

הרב מאיר מזרחי ז"ל (צילום: באדיבות המשפחה)

בצער רב וביגון עמוק התקבלה הבשורה הקשה על פטירתו הפתאומית בשבת הראשונה של שנת תשפ"ו של הרב מאיר מזרחי ז"ל, משגיח כשרות נודע, ותושב העיר פתח תקווה והוא כבן 40 בלבד.

פטירתו הפתאומית של הרב מזרחי, שהיה ללא כל רקע רפואי מוכר, הכתה את המשפחה והקהילה בהלם וצער עמוק. במהלך השבת התמוטט הרב מזרחי ז"ל בפתאומיות, וצוותי רפואה שהוזעקו למקום ביצעו בו פעולות החייאה, אך לצער כולם נאלצו לקבוע את מותו.

הרב מזרחי, תושב רחוב טרומפלדור בפתח תקווה, היה דמות מוכרת ואהובה בעיר. לאורך השנים הוא הקדיש את חייו לעבודת הקודש והאמת, הן בתפקידו כמשגיח כשרות מסור, והן כיהודי יקר שקיים תורה ומצוות באהבת ה' ואהבת הבריות. הוא היה אדם בעל חסד ואציל מידות, והותיר אחריו משפחה כואבת ושבורה. הוא הותיר אחריו מורשת של אמונה, חריצות וצניעות.

בפטירתו הפתאומית הותיר אחריו את רעייתו האלמנה שתחי' ושתי בנותיו, להן ציפה במשך שנים.

נמשיך ונעדכן אודות מסע ההלוויה.

ת.נ.צ.ב.ה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (97%)

לא (3%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

8
באיזה בית כנסת התפלל?
משה
7
הרב מאיר היקר, מי מאמין שאינך עוד כאן??? תחסר לנו כל כך!!! הארת את העולם בכל כך הרבה טוב ואור!! אישיות מלאה חסד, סבלנות לכל אדם, הארת פנים ונתינה אין סופית!!!
הלם! הלם! הלם!
6
לקח חיסונים ?
אבי
5
תעריכו כל רגע
איזה הלם! רק בבוקר חזר איתנו מבית הכנסת
4
חיסון
קורונה
3
אני מזועזעתתתת!!! איזה איש יקר !!!! כמה חסדים השם !!!!
רחלי
2
כמה אצילות היתה בו, נעים הליכות עם מידות נעלות, בעל חסד מסביר פנים. המתין הרבה שנים לילדים, עם כל כך הרבה אמונה עד שנולדו לו תאומות שיחיו. נלקח בפתאומיות, עצוב מאוד. אף אחד לא יודע מה יקרה עוד שניה, צריך לנצל את זמננו כאן כל עוד אפשר.
אני בהלם
1
אלו סוג המודעות שיוצרות חרדה אצל הפוטנציאלים זה ממש מיותר
אני
כמעט בטוח מהחיסונים אך לא מחייב צער גדול
הודי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בהודעות פטירה: