מתקפה חריפה

הרב יעקב יוסף: "להצביע 'ליכוד' זה איסור דאורייתא"

הגאון הרב יעקב חי יוסף תוקף בחריפות את פעילי 'הליכוד ביתנו' החרדים ושומרי המסורת, ואומר כי המצביע למפלגה שבראשות אביגדור ליברמן ובנימין נתניהו, עובר על איסור דאורייתא. לדברי הרב יוסף, אנשי הליכוד אחראים למצב הנוער הישראלי, זאת בעקבות טיפול כושל בנוער לדבריו. (חדשות, חרדים)

הגר"י יוסף עם אביו הגר"ע (צילום: מאיר אלפסי)

מתקפה חריפה: על רקע האמירות של בכירי 'הליכוד -ביתנו' נגד תנועת ש"ס, יוצא הגאון הגדול רבי יעקב חי יוסף במתקפה חריפה נגד 'הליכוד-בתינו' ואומר כי "מי שמצביע להם עובר על איסור מדאורייתא", לא פחות.

במהלך שיעור שבועי שמסר הרב בימים האחרונים תקף הרב את הפעילים החרדים ושומרי המסורת שמצביעים לבנימין נתניהו ואביגדור ליברמן ואמר כי ההצבעה למפלגה שהם עומדים בראשם זה איסור דאורייתא של 'לפני עיוור לא תיתן מיכשול'.

הרב הסביר את דבריו בכך שאנשי הליכוד ששולטים במדינה, אם זה במשרד החינוך וכיוצא בזה, הם אלו שאחראים לנוער הנושר, ולכל האיסורים שהנוער בישראל עושה בעקבות העבודה הכושלת של שרי הליכוד ובמיוחד שר החינוך שאחראי לדברי הגר"י יוסף ללימודי הכפירה שנלמדים בבתי הספר בישראל.

בסיום דבריו אמר הרב שבעקבות כך שהוא לא חש בטוב בחודשים האחרונים, הוא לא מתערב בבחירות הקרובות ולא פוסק לאיזה מפלגה להצביע, ושכל אחד ישאל את רבו למי עליו להצביע.

בשיעור אחר שמסר הרב לאחר דבריו של נפתלי בנט בנושא סרוב פקודה אמר הגר"י: "חייבים לסרב פקודה לפינוי ישובים כפי שפסק הגאון הרב אברהם שפירא זצוק״ל , כמו שחייבים לסרב פקודה לאכול חזיר כך חייבים לסרב פקודה לפינוי ישובים״ החיילים שפינו את גוש קטיף הם אלה שהביאו טילים לגוש דן, מי שפינה לא ינקה לא בזה ולא בעולם הבא".

"אין שליח לדבר עבירה והחייל הוא זה שיתן את הדין על שפך הדם. כשם שהיו חייבים לסרב לפקודה לרצוח יהודים באניית האצ״ל אלטלנה כך צריכים לסרב פקודה לפנות שטחים ולהחריב ישובים ובכך לגרום סיכון חיים למיליוני יהודים".

"נתניהו לא מצהיר כי לא יפנה ישובים וזה מדאיג מאוד בעיקר כאשר הוא מדבר נגד סירוב פקודה. רק טיפש לא יבחין שנתניהו עומד לבצע גירוש יהודים והוא עוסק כעת בהכשרת הלבבות מי שיבחר בו שותף לדבר עבירה".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

63
לא להצביע לליכוד הרשעים רק לנפתלי בנט שהוא וביכולתו להחזיר עטרה ליושנה ולטהר את הרבנות הראשית
שסניק לשעבר
62
איסור מדאורייתא?
אני
61
כולנו אוהבים אותך ויודעים שאתה מלאך השם !! תוביל אותנו לדרך הטוב והישר !! כמו שלקחת עלינו 40 יום תענית להמתקת הדינים על עם ישראל ... ככה תדאג לנו בכל אשר תיהיה !!
haridi@walla.com
60
בביתת שאן יצביעו שס רק אם שמעון נגר יעוף משס ולא ינהל את בית ספר בנות אורות מרים
אברהם ש
59
האמת המלוכלכת שיוצאת בזמן הזה... לא מותירה מקום לספק... כנסו ותחפשו בקלטות של הרב אמנון שאמר: שלעולם הוא יתמודד לכנסת יש שם מושחתים... הבחירות האלה יהיה מעניין!!!!!!!
לאה כהן
58
אסור להצביע למפלגה חילונית או דתי לייט רק חרדית אני ברוך השם יש לי את מרן הרב עובדיה קודש קדשים
רק לו אני מצביע
57
הרב צודק אנחנו צריכים ממשלה חרדית בכח אחד
אחר
56
בוחרים רק ש"ס!!!!!
יואל
55
יופי יש לאשת האברך האשכנזי עוד מיסרה במעיין החינוך! לספרדיה אשת האברך, אז כך אם היא קרובה לצלחת אז וודאי ואם לא אז האשכנזיה קודמת מציאות תבדקו ורק אח"כ תגיבו!!!!
מציאות
אבל אני אוהב את מרן ורק בשבילו אני מצביע שס ברור שהכל רקוב מבפנים ומרן לא יודע!!!!
אביחי עכו
54
מומלץ ליקרוא...
הגולש

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: