מרן הגר"ע יוסף שוחרר מבית-החולים

גדולי ישראל בתפילות לרפואת הגר"ע

בשורות טובות מבית החולים 'הדסה עין כרם' בירושלים עם שחרורו של מרן הגר"ע יוסף לביתו לאחר יממה של אשפוז בעקבות אירוע מוחי קל שעבר. ל"כיכר השבת" נודע כי למרות ההתעלמות של חלק מהעיתונים מהאשפוז, גדולי ישראל מכל העדות והחוגים התעניינו במצבו הרפואי ונשאו תפילות לרפואתו (חרדים)

מרן הרב עובדיה הבוקר בבית-החולים (צילום: כיכר השבת)

בשורות טובות הבוקר (ראשון) מבית החולים 'הדסה עין כרם' בירושלים עם שחרורו של מרן פוסק הדור הגאון רבי עובדיה יוסף לביתו לאחר יממה של אשפוז בעקבות אירוע מוחי קל שעבר.

בחלק מהעיתונים היומיים החרדיים, בחרו להתעלם מדבר אשפוזו של אחד ממנהיגי הדור, ולמעט עיתון 'המודיע' שדיווח על-כך במקום בולט - באוזן שמאל בעמוד הראשי, העיתונים 'יתד נאמן' ו'המבשר' התעלמו מהאשפוז ולא דיווחו על-כך.

אך למרות ההתעלמות, ל"כיכר השבת" נודע כי מצבו הרפואי של נשיא מועצת חכמי התורה גרם לדאגה רבה בקרב מרנן ורבנן גדולי התורה מכל העדות והחוגים, כאשר כולם התעניינו במצבו וביקשו לשאת תפילות להחלמתו ולבריאותו השלימה.

אחד ממקורביו של מרן ראש הישיבה הגאון רבי אהרון לייב שטיינמן סיפר בשעה האחרונה ל"כיכר השבת" כי הבוקר לאחר תפילת ותיקין במעונו שברח' חזו"א 5 בבני-ברק הורה מרן ראש הישיבה לומר מספר פרקי תהילים לרפואתו ולבריאותו האיתנה של מרן הרב עובדיה יוסף.

בחסידות צאנז סיפרו אמש כי מיד עם צאת השבת התקשר אחד החסידים המתגורר בירושלים לבית כ"ק האדמו"ר מצאנז בנתניה ודיווח לרבי על אישפוזו של מרן פוסק הדור הרב עובדיה וזאת לפי בקשתו של בנו הרה"ג רבי יצחק יוסף שביקש כי הרבי יתפלל לרפואת אביו הדגול ואכן לדברי המקורבים, האדמו"ר מצאנז ביקש את שמו ושם אמו של מרן הרב עובדיה ובירך אותו במשך דקות ארוכות ואף אמר כי ימשיך להתפלל וללמוד לזכותו.

גם כ"ק האדמו"ר מויז'ניץ נשא אמש תפילה נרגשת לרפואתו של הגר"ע יוסף. היה זה במהלך דינר שנערך בירושלים לטובת מוסדות החסידות, כשראש עיריית בית שמש משה אבוטבול עבר להתברך לפני הרבי וסיפר לו על מצבו הרפואי של הרב עובדיה יוסף.

אבוטבול מספר בשיחה עם "כיכר השבת" כי האדמו"ר מויז'ניץ גילה דאגה רבה והתעניין בפרטי הפרטים של המצב הרפואי. לדבריו "לאחר מכן הרבי עצם את עיניו ובירך את הרב בסילודין, כשהוא מסיים בברכה כי בעזרת ה' יהיה בסדר בקרוב ממש".

כ"ק האדמו"ר מבויאן קיבל אף הוא מסר מגורמים בביתו של הרב עובדיה יוסף עם בקשה להתפלל לרפואת הרב והוא נשא תפילה ארוכה לבריאותו של רבינו עובדיה בן ג'ורג'יה לרפואה שלימה כשבהמשך ביקש לברר פרטים נוספים על השיפור במצבו.

הציבור נקרא להמשיך ולהעתיר בתפילה עבור מרן הגאון רבנו עובדיה יוסף בן ג'ורג'יה לרפואה שלימה ומהירה

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

11
ומתפללים לרפואת מרן!!!!!!!!!! עושים לו נחת... ומגדילים את בוחרי ש"ס.......
לאה כהן
10
דייייייייייי לשנאה
לוי
9
רפואה שלמה מהרה מכל בוחרי כח להשפיע
כח להשפיע
8
עוד שס ועוד שס, גשם של שס בקלפי.
נעשה ונשמע
7
משנה מקום ואווירה ופחות לחץ ,זה קשה לרב כל העומס הזה תרחמו עליו
אלי
צודק
חרדי1
ולכן אני מוחה.
דובר
6
צריך להפגיש בינו לרב אמנון יצחק ושס האלה שיפסיקו לחרחר מריבות בין הקדושים ואז הוא יתרפא
אני
5
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ליטאי שפוי
4
לא חייבים להסכים עם האחרים אבל זה לא מתיר לדבר בגנות
חפץ חיים
3
צריך להתאחד, גם כאשר שנויים בחילוקי דעות
נורית ויוסף
2
אסור להישאר אדישים. כולנו למערכה, להביא את דבר שס אל העם. כל אחד ידאג שהסביבה שלו תצביע שס - למען מרן שליט"א
נעשה ונשמע
1
אם נקבל קצת שכל ננהג בכבוד נכבד נכבד נכבד ועוד פעם נכבד!!!!!!!!!! אז ננצח!
רננה

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים:

מפרשת השבוע

מה הקשר בין אברהם אבינו לקרבן העומר וארץ ישראל? | צפו

בשיעורו על פרשת השבוע - פרשת אמור, מסביר הרב אברהם יוסף שוורץ, מהו הקשר בין אברהם אבינו לקרבן העומר וארץ ישראל? | מהי הסיבה שקרבן העומר היה משעורים, ושתי הלחם בחג השבועות היה מחיטים, ומהו המסר שעלינו ללמוד מכך לחיי היום יום? צפו (יהדות)

כיכר השבת|

תלמיד חכם, ברגע!

בואו לסיים ש"ס תוך שנה | השיעור היום: בבא קמא ס"ו-ע"ב

אל תפספסו והצטרפו ליוזמה שבמסגרתה יתאפשר לסיים את הש״ס בתוך 14 חודשים בלבד | השיעור היומי נמסר על ידי הגאון הרב יעקב דוד סטפנסקי ונמשך כשלוש שעות | והיום: מסכת בבא קמא ס"ו-ע"ב | צפו בשיעור (יהדות)

כיכר השבת|

החרדים יפרשו מהממשלה? 

דיווח: צה"ל נערך לעצור גם צעירים חרדים שלא התייצבו לצווי הגיוס הראשונים

בניגוד למבצעים קודמים בהם שוטרי המשטרה הצבאית נמנעו מלעצור באופן יזום צעירים חרדים - כעת צה"ל נערך לבצע רחב שיכלול גם בני ישיבות שלא התיייצבו לצווי הגיוס הראשונים אותם קיבלו | הנציגים החרדים הבהירו שמהלך כזה יביא לפירוק הקואליציה (בארץ)

חזקי שטרן||
4
ש

למצטרפים להגרלה על ספר התורה

הזיה: נכנס להגרלת ספר תורה בהגרלת ביניים וזה מה שקרה

המצטרפים כעת להגרלת יד לאחים השנתית על ספר תורה יכנסו מיידית ל"הגרלת ביניים" מיוחדת על פרסים שווים במיוחד בשווי 150,000 שקלים | בין הפרסים: 100,000 שקלים במזומן, חופשה חלומית באירופה, רכב משפחתי לחופשת הקיץ, רהיטים לבית, תווי מזון, רהיטים לבית וערכת מוצרי חשמל | במוקד ההרשמה להגרלה אומרים: "הזדרזו! תגברנו את הקווים משמעותית אך הזמן קצר והלחץ על מוקד ההרשמה גובר" (חרדים)

אסף מגידו|מקודם
ש

ימים לפני ל”ג בעומר ובאורח חריג:

פוסק הדור הגר”מ שטרנבוך כינס בביתו את לומדי הזוהר

בני העלייה ההוגים במהלך השנה כולה בספר הזוהר במסגרת חבורת “איתכנשו” שע”י ארגון “אור הרשב”י” זכו לשמוע דברי ברכה מפוסק הדור הגאון רבי משה שטרנבוך אשר שיבח את היוזמה המופלאה (חרדים)

אסף מגידו|מקודם

תיעוד וסיקור מיוחד

עם נציגים ממדינות מוסלמיות: שליחי חב"ד מ-40 מדינות התכנסו במונטנגרו

שלוחי חב"ד מאירופה, אפריקה והמזרח התיכון דנו בהגירת ישראלים, התעוררות יהודית בקרב צעירים ובניית תשתיות חדשות - בעידן שאחרי הטבח בשמחת תורה: "הכינוס חידד את האסטרטגיה שלנו שכל מהגר ישראלי או יהודי ימצא מיד בית עם הגעתו" | רגע מרגש בכינוס שנערך במונטנגרו: סיום כתיבת ס"ת שישמש קהילות יהודיות במדינות מוסלמיות (בעולם)

יוסי נכטיגל|

תקיפה בלב הזהות היהודית

פגיעה חמורה בדת: כך מגיבים בישראל על החרמת כלי המילה באנטווערפן

סגן יו"ר הכנסת משה רוט, פנה בדחיפות לשגריר בלגיה בישראל ולשר החוץ סער בעקבות החרמת כלי מילה באנטוורפן | "מדובר באירוע חמור מאין כמותו, הפוגע פגיעה אנושה בחופש הדת ובזכויות הפרט. טקס ברית המילה הוא מהמצוות היסודיות והמקודשות ביותר במסורת היהודית מזה אלפי שנים, כל ניסיון לפגוע בו נחווה כתקיפה ישירה בלב הזהות היהודית" | המכתב המלא (חרדים)

חיים רוזנבוים||
3

ריאיון מיוחד, ערב ההילולא

מאות מצלמות, אלפי שוטרים: כך פועל מרכז השליטה של המשטרה במירון | הצצה נדירה

עומר שלום הלוי - קצין המבצעים של מחוז צפון במשטרת ישראל ומפקד מרכז השליטה והפיקוד על הילולת הרשב"י במירון - בריאיון מיוחד ל'כיכר השבת', ערב ההילולא, עם הצצה נדירה למרכז השליטה של המשטרה, המתכלל מאות מצלמות ואלפי שוטרים | צפו (חרדים)

יוסי עבדו||
2

בראשות רבני השכונה

ארבע שנים למייסד 'משה אמת': תושבי שיכון ו' התכנסו

בעיר התורה והחסידות בני ברק נערכה עצרת חיזוק והתעוררות לזכרו של הגאון רבי חפץ רחמים זצ"ל, מייסד בית הכנסת "משה אמת" ומקים שכונת "נווה אחיעזר", במלאות 4 שנים להסתלקותו (חרדים)

חיים רוזנבוים||
1

החרדים יעוררו משבר נוסף?

נחשף: חוק המס החדש צפוי להביא לפגיעה קשה בחרדים

חוק חדש שמקודם בימים אלו בקואליציה, צפוי להביא לפגיעה קשה ביותר של כ-80% בתקציבי עמותת חרדיות, סיוע לאברכים ושימור בתי כנסת | החוק מקודם על ידי חכי"ם במפלגת השלטון, במטרה לחתוך דרסטית את תקציב עמותת השמאל ובין הייתר צפוי לפגוע בעמותת הציבור החרדי (חרדים)

חזקי שטרן||
5

"שמרו על הזמנים שנקבעו"

בכיר במשטרת מחוז צפון בריאיון: כך המשטרה נערכת להילולה במירון

ערב הילולת התנא האלוקי רבי שמעון בר יוחאי במירון, רגע לפני שמאות האלפים יעלו לפקוד את הציון הקדוש בל"ג בעומר ובימים הסמוכים לו, צוות "כיכר השבת" בסדרת ראיונות וכתבות שטח היישר ממירון | רב-פקד סלבה בונצ'וק, קצין אבטחה ורישוי מחוז צפון, בריאיון מיוחד ממירון על ההיערכות המשטרתית, ההכנות והמסר שלו לציבור העולים | צפו (משטרה)

יוסי עבדו|

"פך השמן החרדי לא יישבר אחרי ה-7 באוקטובר"

"ההוכחה שהחרדים לא יוותרו על מי שלא לומד - ישיבות הנושרים" | ד"ר אבישי בן חיים בריאיון נוקב ובלעדי

"חרדי שמתגייס בגיל 18 - הילדים שלו כבר לא יהיו חרדים" – ד"ר אבישי בן חיים מנתח בראיון מיוחד לאלי דן מתוך חדר העריכה של סדרת הדוקו "אמונה וביטחון" את המציאות הסוציולוגית העקשנית | "החרדיות של הרב שך שונה מהחרדיות של הרב עובדיה, אבל שתיהן מחויבות לשמירת פך השמן הטהור" | "המסלולים החרדיים בצה"ל הם פרויקט חשוב אבל הם לא שוויון בנטל" | "דווקא כשהציונות הייתה אנטי-דתית החרדים היו פתוחים יותר לשירות" | צפו בריאיון המלא (חרדים)

אלי דן||
18

רעידת אדמה של ממש

אנטווערפן כמרקחה: פשטו על בתי מוהלים והחרימו סכינים 

הלם וזעזוע בעיר אנטווערפן | לאחר התרסה של יהודי מקומי נגד כל הקודש לנו, פשטה המשטרה המקומית בשעות לפנות בוקר על בתי המוהלים בעיר, ובצו בית משפט ערכו חיפוש יסודי בביתם, תוך שהם מחרימים את כל סכיני המילה שהיו ברשותם, וביקשו את הרשימה של הילדים שהם מלו בשנה האחרונה | העיר סוערת (חרדים)

חיים רוזנבוים||
19
ש

רפורמת התחבורה

הנחות בתחבורה הציבורית: מי זכאי? בדקו במחשבון

שמעתם על ההנחה החדשה בתחבורה הציבורית? רבים כבר חוסכים – ואתם אולי מפספסים את זה |  תוך פחות מדקה תוכלו לבדוק אם גם לכם מגיע, דרך המחשבון הרשמי של משרד התחבורה (תחבורה ציבורית)

ציקי גל|מקודם

ערב הילולת הרשב"י

הבקשה המרגשת של משה אבוטבול מהעולים למירון | צפו

הילולת הרשב"י בפתח, סגן השר משה אבוטבול מש"ס ביקש מהעולים להימנע מהפצת חוברות קודש שעלולות להתבזות: "אותם דפי קודש מפוזרים ברצפה ודורכים עליהם ללא משים לב, כבדו את כתיבת התורה" | צפו (חרדים)

חזקי שטרן||
1

"אבדו עקבותיו"

דאגה גדולה בקסבה: מבוגר ירושלמי נעדר; 'נראה בכיכר השבת'

משטרת ישראל מבקשת את עזרת הציבור באיתור נעדר מבוגר - תושב ירושלים, אשר יצא מביתו ביום ראשון בערב ומאז עד לשעה זו - אבדו עקבותיו | המבוגר הירושלמי יצא מביתו בשכונת מאה שערים ונראה לאחרונה בצומת ׳כיכר השבת׳ (חרדים, משטרה)

קובי רוזן|

ערב הילולת ל"ג בעומר | צפו

פרויקטור מירון יוסי דייטש בריאיון מיוחד: "63,500 איש יוכלו להיות בהר בכל רגע"

ערב הילולת הרשב"י במירון צוות "כיכר השבת" בסדרת ראיונות וכתבות שטח מירון • פרויקטור ההילולא, יוסי דייטש, בריאיון מיוחד מהשטח על ההיערכות האחרונה לרבבות העולים, השיפורים הרבים שנעשו לקראת ל"ג בעומר, ההתמודדות עם ההילולא הקצרה בגלל יום שישי, המתפללים שלא יוכלו לעלות להר, האחריות הכבדה והמסרים החשובים לציבור העולים • צפו (חרדים)

יוסי עבדו||
15

הניסיון לייצר סערה סביב מירון

מקלב זעם על האופוזיציה במליאה: "איך אתם מעיזים?" • צפו

בשבוע האחרון, האופוזיציה מנסה בכל דרך לייצר זעם ציבורי שאינו מוצדק נגד ארגון התחבורה למירון, שנעשו על פי המלצות ועדת החקירה לאסון | מי שזעם על כך במיוחד היום, הוא סגן השר מקלב שנאם במליאה נאום תקיף וחריף בו תקף את חברי האופוזיציה | צפו (חרדים)

חנני ברייטקופף||
8

תלמיד חכם, ברגע!

בואו לסיים ש"ס תוך שנה | השיעור היום: בבא קמא נ"ט-ס"ה

אל תפספסו והצטרפו ליוזמה שבמסגרתה יתאפשר לסיים את הש״ס בתוך 14 חודשים בלבד | השיעור היומי נמסר על ידי הגאון הרב יעקב דוד סטפנסקי ונמשך כשלוש שעות | והיום: מסכת בבא קמא נ"ט-ס"ה | צפו בשיעור (יהדות)

כיכר השבת||
1
ש

ל"ג בעומר ברמי לוי

מתכוני גריל מושלמים: קרטושקס בקבב, שיפודי דג וסמורס בננות

ל"ג בעומר הגיע, ואיתו חגיגות המדורות, הקרטושקס, המוזיקה והביחד. השף המוכשר תום פרנץ הגיע השבוע לסניף 'רמי לוי' ורכש מוצרים טריים ואיכותיים להכנת מתכונים מקוריים לגריל, כמו שלא הכרתם עדיין (אוכל ומתכונים)

השף תום פרנץ בשיתוף רמי לוי|מקודם