דלג לתוכן הראשי
מסר מרגיע?

דרעי מתחייב: חברי הכנסת המכהנים של ש"ס לא יודחו

על רקע התסיסה בתנועת ש"ס וחשש הח"כים המכהנים מפני הדחתם והחלפתם במקורבים ליו"ר התנועה אריה דרעי, התחייב דרעי כי לא ידיח את הח"כים המכהנים ואף יפעל מול חברי מועצת חכמי התורה בנושא. ח"כ אלי ישי תקף אמש: "כל מי שקשור וקרוב אליי צריך להיות בחוץ? ככה אי אפשר לנהל מערכות" (חדשות)

אריה דרעי (Miriam Alster/FLASH90)

מסר מרגיע לח"כי ש"ס? יו"ר ש"ס חבר הכנסת אריה דרעי הצהיר הצהריים (שני) כי לא ידיח את חברי הכנסת המכהנים של תנועתו, וכי יפעל בנושא מול הרבנים החברים במועצת חכמי התורה של התנועה.

דבריו של דרעי מגיעים על רקע האפשרות לפירוק הממשלה והליכה לבחירות בקרוב בשל המחלוקות השונות בין חברי הקואליציה הנוכחית, וכן בשל החשש אצל גורמים בש"ס מניסיונות של דרעי להביא להדחת חלק מהח"כים ושיבוץ מועמדים אחרים במקומם.

רק אמש (ראשון), תקף יו"ר ש"ס לשעבר אלי ישי את דרעי בשל הדחת אשר מישאלי מתפקיד גזבר ש"ס בהסתדרות וקרא לדרעי "לעשות שלום אמיתי וליצוק לו תוכן אמיתי... לא שבוע אחרי להדיח אחד מהאנשים שהוא בתפקיד אפילו זניח, במיוחד שביקשתי שלא יעשו את זה ולמרות הכל זה נעשה".

"אף אחד לא תמים פה" אמר ישי בראיון למרדכי לביא בתכנית שמונה עד עשר ברדיו "קול ברמה". "אמרתי את זה בראיונות לך לאחר הפגישה ואני אומר את זה גם עכשיו: אני רוצה שהשלום יהיה אמיתי, שהציבור יאמין, שהציבור יראה מעשים ושכולנו באמת נשלב ידיים. אני אהפוך כל אבן למען השלום והאחדות".

"כל מי שקשור אלי או קרוב אלי הוא צריך להיות בחוץ?" שאל ישי, "ככה אי אפשר לנהל מערכות, זה לא שיקולים מקצועיים. זה תפקיד שהוא עשה אותו בצורה טובה ויעילה ביותר, חמש שנים ללא שכר, אין שום סיבה... ואם רוצים לעבוד ביחד ויש מקום... אז צריך לעבוד ביחד, לא רק באמירה אלא גם במעשים".

72 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

26
להדיח את: דוד אזולאי יואב בן-צור יצחק וקנין אמנון כהן אברהם מיכאלי משולם נהרי חדשים: עמרם כנפו - יהודה אזרד -
דוד
25
מאז שדרעי עזב את המיפלגה פיטר אלי ישי את אנשי דרעי אל דאטפת אטפוך
שלום
24
האש הבריין של הבחירות הבאות זה לכבות שס המשוכנזת והמגעילה המתרפסת ליתדהמן לליטאים לפראקים לכפתורים לכל הגועל של ישיבותיהם הגישמאק השטייגן בעעעעעעעעעעעע אני כבר מקיא .פפפווועעע לכבות החיוך הממזרי והארור של השטן דרעקי לזה אנו נרוץ ונהיה פעילים רק לא שס הבוגדנית בראשות דרעקי בשביל זה באנו לארץ ישרא
נכון מאוד

תוכן שאסור לפספס:

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: