הכרזת מלחמה

קמב"ץ ה´עדה´ נעצר בחשד לתקיפה; מכחיש כל קשר

המשטרה עצרה את יואליש קרויס, בחשד שתקף אשה במאה שערים, לאחר שזו סרבה להשמע לו כאשר ביקש ממנו לעבור לצד אחד ברחוב. מקורביו ל´כיכר השבת´: הוא נעצר בחשד להתזת גז מדמיע באירועי שמחת בית השואבה. קרויס מכחיש כל קשר לאירוע (חרדים)

יואליש קרויס במגרש הרוסים היום. (כיכר השבת)

הם הבעירו את ירושלים, בפרשת חניון קרתא, בפרשת האם המרעיבה ובמספר אירועים נוספים, וכעת נראה שמשטרת ישראל החליטה לשים את ידה על ראשי המארגנים של הפנות החרדים בירושלים.

לפני שעה קלה, עיכבו שוטרי משטרת ירושלים לחקירה את יואליש קרויס, מהפעילים הבולטים של העדה החרדית, בחשד שתקף אשה חרדית בשכונת מאה שערים, לאחר שזו סרבה להשמע לו כאשר ביקש ממנו לעבור לצד אחד ברחוב, בשכונה.

על פי חשד המשטרה, כך דווח, קרויס התיז לעבר האשה גז מדמיע ותקף אותה. העוברת אורח לא נזקקה לטיפול רפואי. מהמשטרה נמסר כי החשוד קושר את עצמו לאירוע וחקירתו נמשכת.

קרויס מכונה כ"קמב"ץ העדה החרדית" וממובילי המאבקים וההפגנות שהסעירו את ירושלים והמדינה כולה בשבועות האחרונים.

הוא נמצא כעת במעצר במגרש הרוסים בירושלים, ואחד ממקורביו, שמואל יעקובוביץ´ שוחח עם כתב ´כיכר השבת´ והכחיש מעורבות במעשה.

"השוטרים חושבים שהוא תקף מישהו בשמחת בית השואבה עם גז מדמיע, ולכן לקחו אותו לברור. כמובן שקרויס מכחיש כל קשר לחשד המיוחס לו על ידי המשטרה. מחר יתקיים הדיון לגבי הארכת מעצרו. אך כאמור, מדובר על חשד לתקיפה שארעה בשמחת בית השואבה ולא על תקיפת אשה במאה שערים".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

29
אה תראו איזה שמחה ..... איזה נקמה .... סוף סוף יואל במעצר ....מה חשבתם ? נראה אותו מאושר ..בילדים שלו ..ועד משלם לבית חולים ....כן הצצה בסרט ? ......לא יביא לנו ...הישועה !!!!!!!!!!! ....................
חוגגים !
28
קרויס הורס את הדת. המשטרה רחמו עלינו ושימו אותו באזיקים ציונייים עד יומו האחרון אנא אנא הוא גורם לחילול ד' והוא אובססיבי לתקשורת בעיקר חילונית
שפוי
27
המשטרה הציונית ידיה קשורות בגלל שהחרדים ג שס שותפים בממשלה .נראה את החרדים יוצאים נגד הערבים .100 ערבים יכו שוק על ירך 1000 חרדים.שעולה ערבי לאוטובוס כל החרדים והיהודים רועדים .רמז למה לא נלחמתם נגד הנאצים .עדיף שתלכו עם חיתולים אני חרדי אמתי נגד אלימות זאת היא מצוות בוראי רק אהבה
שמואלי
26
מה הוא שונה מאיזה עברין אחר.למה מי הוא? מה הוא חושב שהוא מנהל את המדינה ? נראה מה היה אומר אם אחד היה מתיז גז על אישתו.
משה חרדי באמת
25
ושאחריו יכנסו כל החבורה
שוש
24
איכס רשע מרושע פיכסע ! מה שלא נובע מצדקות נובע מקלקול
מוטי
23
האם גם הכותבים בככר הם צ'אלמרים שלא יודעים עיברית ?
צ'אלמי
22
אתם המגיבים, הרי אתם אלו שתמיד מבדרים על גזענות וכו' (חבדניקים ופרענקים) מה שאתם כותבים כאן וכל השקפתכם על חסידות תולדות אהרן זה גזענות לשמה.
משה
21
תראו איזה שחיף (רזה בלע"ז) כידוע גז מדמיע משמש להגנה.. אני מאמין שהוא התיז עליה מפחד, תבדקו אם עשה במכנסיים גם...חחחח
דודו השפוי
20
טוב טוב שירקב בכלא יאלאא תתחילו להכניס עוד כמה
שמוליק

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: