אחד מרבני הפלג הירושלמי: "הגיע הזמן לעזוב לחו"ל"

הגאון רבי שמואל אריה לוין, מרבני ארגנטינה ומראשי רבני "הפלג הירושלמי" נאם בסעודת מלווה מלכה שנערכה באולמי ויז'ניץ בבני ברק ואמר כי "הגיע הזמן לעבור לחו"ל" (חדשות, חרדים)

(באדיבות המצלם)

ראש ישיבת "חפץ חיים" בבואנוס איירס הגאון רבי שמואל אריה לוין, מרבני ארגנטינה ומראשי רבני "הפלג הירושלמי" נאם השבוע בסעודת "מלווה מלכה" שנערכה באולמי ויז'ניץ בבני ברק ואמר כי "הגיע הזמן לעבור לחו"ל".

"הגיע הזמן שאנחנו צריכים לעזוב לחו"ל, לקחת 10 אלף בחורים לחו"ל, זה לא קשה. אולי שם יהיה לנו סייעתא דשמיא. צריכים לארגן שעשרת אלפים בני תורה יסעו לחו"ל - עם הגדוילים של אמריקה נבנה מקומות תורה איפה שלא רוצים לעקור את התורה. פעם חשבנו שזה חלום. כעת זה מגיע לשעה מעשית!".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

44
הנאצית מתאימה לכם
איתמר עידן
43
סליחה אבל השפה של הקללות כאן היא נוראית!! אם זה הזרם שנגד לא היתי רוצה להשתייך אליו. קצת כבוד לגדולים ומבוגרים!!!!!!!
אני תמהה
42
לא די שבא בשעתו מארגנטינה ונשא אשה מהארץ? אשה יקרה ביותר ... בא להטיף פה ? כנראה שהקרקע בארגנטינה בוערת תחת רגליו...
שושי
41
זה צדיק אסור לדבר ככה כבוד לרב בקשה
רחלי
40
שמעתי את זה כבר מהרבה רבנים ומנהיגי קהילות. יש הרבה ערים שוממים באמריקה שאפשר להתיישב שם.
מנדל
למה שאחרים יעשו?
magoya
39
יש שם הרבה יהודים של"ע מתחתנים עם גויים!!!! הרבה יותר גרוע!!! ד' ירחם חייבים את הגאולה מהרQ!
בני
38
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שלמה
37
איזה רעיון געוני. נו. עופו לנו מפה. יש כאן מקרה של פי האתון שלא מפסיק לספק חומר מחבלי. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
נו. תגידו אתם
36
בסד כנראה בגלל שנאת חינם ופגיעה בגדולי הדור א"י מקיאה אתכם.
יהודי
35
גם אם יש קשיים ולא הכל מסתדר כמו שרוצים אין לעזוב את הארץ צריך להיות הפוך עוד עשרות אלפים חרדים צרכים לעזוב את סיר הבשר באמריקה ולבא לארץ ולשנות את הדברים. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מיכאל

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: