דלג לתוכן הראשי

אחד מרבני הפלג הירושלמי: "הגיע הזמן לעזוב לחו"ל"

הגאון רבי שמואל אריה לוין, מרבני ארגנטינה ומראשי רבני "הפלג הירושלמי" נאם בסעודת מלווה מלכה שנערכה באולמי ויז'ניץ בבני ברק ואמר כי "הגיע הזמן לעבור לחו"ל" (חדשות, חרדים)

(באדיבות המצלם)

ראש ישיבת "חפץ חיים" בבואנוס איירס הגאון רבי שמואל אריה לוין, מרבני ארגנטינה ומראשי רבני "הפלג הירושלמי" נאם השבוע בסעודת "מלווה מלכה" שנערכה באולמי ויז'ניץ בבני ברק ואמר כי "הגיע הזמן לעבור לחו"ל".

"הגיע הזמן שאנחנו צריכים לעזוב לחו"ל, לקחת 10 אלף בחורים לחו"ל, זה לא קשה. אולי שם יהיה לנו סייעתא דשמיא. צריכים לארגן שעשרת אלפים בני תורה יסעו לחו"ל - עם הגדוילים של אמריקה נבנה מקומות תורה איפה שלא רוצים לעקור את התורה. פעם חשבנו שזה חלום. כעת זה מגיע לשעה מעשית!".

60 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

44
הנאצית מתאימה לכם
איתמר עידן
43
סליחה אבל השפה של הקללות כאן היא נוראית!! אם זה הזרם שנגד לא היתי רוצה להשתייך אליו. קצת כבוד לגדולים ומבוגרים!!!!!!!
אני תמהה
42
לא די שבא בשעתו מארגנטינה ונשא אשה מהארץ? אשה יקרה ביותר ... בא להטיף פה ? כנראה שהקרקע בארגנטינה בוערת תחת רגליו...
שושי

תוכן שאסור לפספס:

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: