תקרית חריגה

"קצב רדף אחרי משגיח הכשרות בגלל בעיית כשרות"

קצב באיטליז במרכז רדף אחר משגיח כשרות כשבידו מה שנראה כסכין ארוכה - זאת בגלל שהמשגיח ניסה לברר כיצד הגיעו מעייים ממקור לא מזוהה לחנות. הוגשה תלונה במשטרה נגד בעל החנות ותעודת הכשרות הוסרה (חדשות)

הקצב והסכין (באדיבות המצלם)

אירוע חריג ויוצא דופן נרשם הבוקר (שני) בבת ים, כאשר במהלך עבודתו של משגיח הכשרות בחנות אטליז בעיר הוא גילה לתדהמתו מעיים ממקור לא מזוהה. במהלך שיחה בנושא עם הקצב בחנות, האחרון החל לרדוף אחר המשגיח. בתמונות שהופצו לעיתונאים נראה בעל האיטליז עומד מחוץ לחנות כשבידו מה שנראה כסכין ארוכה.

לאחר שהתגלתה הבעיה, המשגיח ביקש לעצור את העבודה ולבדוק את העניין לעומק, אלא שבעל המקום הורה לו להמשיך בעבודתו כרגיל. המשגיח סירב והסביר בנחרצות כי מדובר בתקלת כשרות ממדרגה ראשונה המהווה בעיה חמורה, ובעקבות כך נוצר ויכוח חריף בין בעל הבית למשגיח, כך טוענים גורמים המעורים בסיפור

במהלך הוויכוח, כך לטענת נוכחים, החל בעל החנות לרדוף אחר המשגיח שברח מן המקום. לדברי עוברי אורח, "היה מדובר במחזה מבהיל כאשר בעל המקום יצא כשהוא כעוס והמשגיח נאלץ לברוח כל עוד נפשו בו. אסור שיקרה דבר שכזה". "מדובר באירוע חמור וקשה שאין לעבור עליו בשתיקה" אמרו עדי הראייה.

יצויין, כי בעקבות המקרה החמור שללו ברבנות הראשית את תעודת הכשרות של העסק והוגשה נגד בעל האטליז תלונה במשטרה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

30
שיבקש יפה בלי סקין ביד שאים הוא יחזיק סקין ביד משטרה יהרגו אותו
שאול
29
לא יתכן שבעלי איטליזים יכניסו איזה בשר שהם רוצים עבור בצע כסף ויקבלו כשרות.
יהודי-ישראלי
28
תלוי איזה בד"ץ (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שמואל
27
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
תום שלום
26
שהרב עובדיה יוסף זצ''ל, בצעירותו, פסק לאיזה קצב בשוק שהבשר שלו לא כשר, והקצב רדף בשוק אחרי הרב עובדיה. סיפור אמיתי.
חצ'קלה בוי בוי
ולבסוף הקצב נפגע בעצמו ב"ה. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ניר
25
מי צריך בכלל את המשגיחי כשרות האלה , חוץ מלגבות כסף על משהו שלא קיים , בעל העסק עושה את זה רק בשביל שהוא יפנה לכל הלקוחות בארץ, הוא לא באמת רוצה את המשגיח כשרות האלה, חוץ מלקחת כסף אין בהם כלום (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אבולהלה
בסד. בור ועם הארץ.משגיח הכשרות מזכה את עם ישראל. ואשריהם ואשריי חלקו של המשגיח הנל. חזק וברוך! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אליעזר
24
היה סיפור דומה לזה בציפורה בבית ים לרבנות בת ים מעניין רק הכסף ולא מהמשגיחים (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
פלוני
23
ואני כמובן מתכוונת להכשרים המהודרים שהמשגיח צריך להיות נוכח כל היום. (ולא הכשר זול יותר שהמקסימום זה שעתיים ביום. ) משגיחי הכשרות נמצאים במצבים לא פשוטים. צריכים לברור אורז לשטוף את הבשרים מדם (יש חלקים שממש קשה) אחריות גדולה מוטלת על כתפיהם. ובדרך כלל אין להם חברים כי הם ה"נודניקים" שזורק
מיטב
22
שמשגיחי כשרות מאויימים במקום עבודתם. חובה לעצור את זה. מה יקרה אם טבח יוציא סכין לפקח משרד הבריאות?! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
קובי
21
וזה בושה לעשות ככה למשגיח מה זה זה העבודה שלו לשאול לשלוח אותם לכלא את מי שצריך (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יהודי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: