כבר לא מחרימים

החיבוק של סמינר 'הישן' לנפתלי בנט: "ברכו אותו שיצליח"

"מסייע לכל המוסדות, תברכו אותו שיצליח חזק", ביקש מנהל סמינר 'הישן' מתלמידותיו. אחת הבנות לקחה את המיקרופון ובירכה את שר החינוך שמחא כפיים בהתרגשות. צפו בוידאו מהביקור (חרדים)

כך חיבקו בסמינר החרדי את שר החינוך: בשעות הבוקר (שני), ערך שר החינוך נפתלי בנט ביקור מיוחד בסמינר בית יעקב "הישן", שבראשות הרב ישראל לוין. המתיחות ששררה בעבר בין בנט, משרדו והציבור החרדי לא הורגשה בביקור, והוא זכה לברכות נרגשות מצד הצוות והתלמידות.

בנט, שמסייר בחודשים האחרונים במוסדות חינוך חרדיים רבים, התקבל בכבוד רב על ידי המנהל, צוות המורות ומאות התלמידות במוסד החרדי הוותיק.

בשיאו של הביקור, התאספו ברחבת הכניסה של הסמינר מאות תלמידות, כשאחת מהן בירכה בחום לבקשת הרב לוין את השר בנט. "מסייע לכל המוסדות, תברכו אותו שיצליח חזק" אמר המנהל לתלמידות.

דבריה של התלמידה הנרגשת זכו לתשואות רמות של השר בנט והתלמידות, שגרמו לקידוש השם והוכיחו כיצד בת חרדית יראת ה' צריכה לנהוג בדרך ארץ ובכבוד בכל הליכותיה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

20
מידיעה
תלמידה
19
מעניין מה היו אומרים הני אינשי יוצאי אשכנז אילו היה כדבר הזה אצל הספרדים, ועל אחת כמה וכמה אם היה "רב" נותן לבת סמינר לעשות כן. מה לעשות שכשבא להם מותר גם לבקר אפילו שהם עושים גרוע מזה כשצריכים משהו ממישהו
כדאי לפתוח
18
הכל בשביל תקציב זה דוגמא וחינוך ?!מה זה משדר לתלמידים (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אבי
17
בנט החבר של לפיד רדף את הציבור האברכים. למשל במעונות היום. האם אין למנהלי הסמינרים בושה?? לא פלא שהם הם אלו שבגללן בוכות ילדות כל שנה ברישום.
אברך.
16
כבר לא משנה השקפות? אין רתיעהק מה"מזרחי"??? הנזק שעלול להיגרם מההערכה לאדם כזה.. גם אם הוא במהותו אדם נפלא, אך מייצג זרם שנוגד את דרכנו... הוא עצום!!! ופתאום מותר לבחורה לדבר לפני גבר זר? לגשת למקרופון ולברך אותו אישית.. וכולן מוחאות כפיים... ה' ישמור לאן הגענו? הייתי רוצה לדעת מה
שושנה
15
הוא מוכן לכל דבר שיעשו ושידעו שזה מהאדמו"ר ולא מר' שאול
יעקב
14
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
תלמידה לשעבר
13
ישראל לוין מנהל חדש בסמינר, מכניס רוח זרה מאד שלא הייתה עד היום, כל מה שמניע אותו זה כבוד ושליטה וכמובן כסף. הוא מפטר מורות איכותיות שהעלו ברמה ניכרת את הסמינר לספרות אחרות. אני ממש חוששת מעתיד הסמינר בו גדלתי. והביקור הנוכחי של השר בנט מוציא לאור את מזימותיו, בכל חיי הסמינר לא היו ביקורי ראווה שכאל
רחל קליין
דווקא כן היה ביקור של השגריר האמריקאי דן שפירו לפני בערך 7-8 שנים, תבררי, אני זוכרת שהוא הגיע ונכנס לכיתה ג' סמינר שכהמורה פוגל לימדה שם
תלמידה
12
רח"ל
רח"ל
11
גם לי יש מידע כי ההנהלה החדשה בסמינר מכניסה רוחות זרות, בסוף עוד יכניסו תארים אקדמאיים. צודק ישראל גליס שטוען כי מנהלי הסמינרים פועלים לפי ראות עיניהם ולא מקשיבים לדעת גדולי ישראל. הם משקרים לגדולי ישראל במצח נחושה ועושים כטוב בעיניהם.
גיטי ליזרוביץ

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: