לבקשת כחלון

ח"כ מוזס ירכז את הטיפול במשבר הדיור מטעם 'אגודת ישראל'

חברי סיעת 'אגודת ישראל' החליטו כי ח"כ מנחם אליעזר מוזס יטפל בנושא משבר הדיור בציבור החרדי. מנגד, ב'דגל התורה' מעוניינים כי הנושא יופקד בידי עו"ד זיכרמן וח"כ אשר (חרדים)

ח"כ מוזס (צילום: מרים אלסטר - פלאש 90)

בסיום פגישה בין כל מרכיבי סיעת "אגודת ישראל" (ממפלגת "יהדות התורה") הוחלט למנות את יו"ר הסיעה ח"כ מנחם אליעזר מוזס כמי שיטפל בנושא משבר הדיור בציבור החרדי.

מוזס שפעל רבות בעבר בנסיונות למצוא פתרונות משביעי רצון והתריע תמיד על הצורך בפתרון לבעייה הכאובה המעיקה על רבבות משפחות מבני הציבור החרדי ושהגיעה לפתחם של גדולי ישראל, ינהל מטעם הסיעה החסידית את המגעים הקדחתניים בתקווה למצוא פתרון שיניח את הדעת ויהווה הקלה מסוימת לפחות על הזוגות הצעירים הנישאים כמו גם המחותנים.

כפי שנחשף בעבר ב"כיכר השבת", קרא האדמו"ר מויז'ניץ לפני מספר חודשים לנציגי הסיעה ובהמשך אף ליו"ר סיעת דגל התורה ח"כ משה גפני והביע את זעקתו על הצורך במציאת פתרון לבעייה הכאובה והמעיקה הטורדת את מנוחתם ושלוותם של משפחות רבות.

חברי הכנסת נכנסו לעובי הקורה ובשבוע שעבר נפגשו עם שר האוצר משה כחלון ושר השיכון יואב גלנט בדרישה נחרצת לסייע בנידון.

כחלון הציע למנות מישהו אחד שירכז את הנושא מול הגורמים הרלוונטיים וגם למנות מישהו מהמשרד שלו שיעסוק בנושא הדיור החרדי.

מנגד, ב'דגל התורה' מעוניינים כי עו"ד חיים זיכרמן, ירכז את הטיפול הנושא, תחת פיקודו של ח"כ יעקב אשר. בשעה זו נערכת ישיבה סיעה משותפת בה ידונו חברי הסיעה גם בנושא זה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יוסי
4
בקצב שהנציגים החרדים מטפלים במשבר הדיור לא יהיה שום שינוי? אנשים מתמוטטים, תתעוררו. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אחד שיודע
3
מי ששמע אותו בחצי שנה אחרונה, מבין שהוא זה שהעלה את הנושא על סדר היום, יחד עם האדמו"ר שלו, כבר חצי שנה שהוא היחיד שהודיע שלא יתמוך בתקציב, אם לא יהיה התקדמות, בעוד שהאחרים ברחו מכל הנושא הזה, כבר עשרים שנה, ולא עשו כלום. בנוסף צריך אדם עם זמן רב לרדת לפרטים הקטנים, ואין את זה לאחרים, מצידי שיהיה לו
מ. מהדרום

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: