צפו בגלריה

נטורי קרתא הפגינו בחברון: לפתוח את רחוב ה"שוהדא" לפלסטינים

פעילים של נטורי קרתא הגיעו לחברון והפגינו בדרישה לפתוח את רחוב השוהדא למעבר פלסטינים. הפעילים אף ניסו לשרוף דגל ישראל, אולם דווקא הפלסטינים מנעו זאת מהם. הצלם חיים גולדברג תיעד (חדשות)

(צילום: חיים גולדברג)

כחמישה עשר פעילים של "נטורי קרתא" הגיעו היום (שישי) בשעות הבוקר לחברון והשתתפו בהפגנה פלסטינית בדרישה לפתוח את רחוב ה"שוהדא" למעבר פלסטינים.

רחוב השוהדא נחשב בעבר לאזור שוקק חיים, אולם נסגר לתנועת פלסטינים עם פרוץ האינתיפאדה השנייה ועל רקע שורת פיגועים שאירעו לאורכו.

פעילי "נטורי קרתא", שנשאו שלטים בגנות הציונות ובעד "שחרור פלסטין", התקבלו באהדה על ידי הפלסטינים. בשלב מסויים במהלך ההפגנה, ביקשו אנשי נטורי קרתא לקיים טקס שריפת דגל ישראל, אולם דווקא הפלסטינים מנעו זאת מהם.

(חיים גולדברג)
(חיים גולדברג)
(חיים גולדברג)
(חיים גולדברג)
(חיים גולדברג)
(חיים גולדברג)
(חיים גולדברג)
(חיים גולדברג)
(חיים גולדברג)
(חיים גולדברג)
(חיים גולדברג)
(חיים גולדברג)
(חיים גולדברג)
(חיים גולדברג)
(חיים גולדברג)
(חיים גולדברג)
(חיים גולדברג)
(חיים גולדברג)
(חיים גולדברג)
(חיים גולדברג)
(חיים גולדברג)

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

18
השלטים סה"כ אומרים דברים נכונים (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
דני
17
וזה לא מעניין אותם. אין קשר בינם לבין יהדות חוץ מהתחפושת.
מוישי
16
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אני
15
עע (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
טא
14
למה לא הולכים לגור שם? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
דוד
13
יהודים הם המיעוט בפלסטין . . מדינה ערבית ללא יהודים כבר קיימת בפלסטין דה-פקטו . . לצערינו ישראל מזמן הפכה למדינה דו - לאומית . . האם על היהודים נגזר לעולם לדאוג לשלומם וחיים טובים של מיליוני ערבים בארץ ? פתרון "שתי מדינות" חסר משמעות בלי שינוי אזרחותם של ערביי ישראל .
ציון
אין לתת לגוי בארץ שום אפשרות לשלוט אפי' לא על פיסת קרקע משום "לא תחנם". מה שאתה מציע לעשות טרנספר זה נכון אבל למדינת המוצא למדינת ירדן כמו שהם היו אזרחי ירדן לפני ששת הימים שיהיו אזרחיה גם לאחר ששת הימים. כל מדינה שכובשת שטח הבעלות על השטח היא של המדינה הכובשת והאזרחים נשלחים אחר כבוד למדינה שלהם אי
איש ירושלים
12
הם באמת נגד עמ"י לא יכול להיות אובים בתוך המדינה הקטנה שלנו צריץ באמת צריך להשאיר אותם מעבר לקו השחור (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אליהו
11
קרוב או דבוקלדין מוסר (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
הש אה. ו יא. האדם מן העולם
10
הם רוצים במה וצומי בזה שהם הולכים להפגין אתם וחבל שאתם נותנים להם את הבמה הזו הם נראה לי בכלל לא מעם ישראל (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שירה
9
נראה אותם גברים נכנסים לעזה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מיכאל

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: