אלימות משטרתית

ילד חרדי קטן נעצר בהפגנות בירושלים • צפו

הפגנות החרדים הקיצונים בירושלים יצרו היום כמה אירועים חריגים, אחד מהם הוא מעצר אלים של ילד קטן, שלדברי השוטרים נטל חלק בחסימת אחד הכבישים. בהמשך הוא שוחרר (חרדים)

(צילום: חיים גולדברג - כיכר השבת)

במהלך ההפגנה שנערכת באזור כיכר השבת עצרה המשטרה חמישה מפרי סדר וגם... ילד בן פחות מעשר שעמד בצד הכביש והתבונן במפגינים. לטענת השוטרים שעצרו אותו הוא חסם את הכביש, אך צלם 'כיכר השבת' שנכח במקום מעיד כי הדברים אינם נכונים כלל.

השוטרים גררו את הילד הצעיר כשהם מכים אותו ועוצרים אותו, דבר חריג במיוחד לאור גילו של הילד. בהמשך הוא שוחרר.

כזכור, החלה ההפגנה לאחר החלטת בית המשפט באשקלון הבוקר (שלישי) כי גופת הפעוט החרדי בן 4 שבועות שטבע למוות באשדוד - תנותח, כדרישת המשטרה ונגד בקשת המשפחה החרדית. כזכור, הוריו של הפעוט טענו כי הוא טבע בג'קוזי בחדר בית המלון לאחר שהחליק, לדבריהם, מידיה של האם.

שוטרי משטרת ישראל ערוכים במקום, פועלים להכוונת התנועה, והשבת הסדר הציבורי על כנו, אך בינתיים הצומת המרכזית חסומה לתנועה על ידי המפגינים.

על פי הודעת המשטרה כמה מאות חרדים מפגינים עדיין במספר מוקדים: כיכר השבת - נפתח לתנועה. בר אילן - יחזקאל - חסום לתנועה. בית שמש - נהר הירדן - חסום לתנועה.

בשאר המוקדים הצירים נפתחו לתנועה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

33
שהערבים משתמשים בילדים ושולחים אותם להפגנות. ואכן אתם צודקים. אבל למה כשילד חרדי נעצר בהפגנה הוא רק עמד בצד וצפה. מי שלא רוצה שהילדים יפגעו שלא יאפשר לילדים שלו לצאת ו"לצפות". ובכלל איזה מין חינוך זה? לא ראיתי שקשה לכם למנוע מהילדים לצפות בטלויזיה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ש
32
בהנחה שאותם לא יעצרו... (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
תגובה
31
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יוסי
30
מי שנתקע בלי אפשרות לצאת מהפקק כועס כל אחד וסיבותיו ומי שמפגין כועס כי הוא בטוח שהוא צודק שהמטרה מקודשת בין האזרח הקטן לרשויות הסבל לא קל לשני הצדדים יהי רצון שנבין זה את זה ושיבוא משיח צידקנו ויגאלנו (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
רון
לפי התגובה הזאת אני רואה אור בקצה המנהרה כבר שנים שאני מחכה למשהו כזה וסוף סוף מישהו עם טיפה שכל ישר שתסתכל למציאות בעיניים
אני
29
כבר שמענו על תינוק חרדי בן חודש שטבע, לא עחינו, אז מה זה ילד חרדי? מי שהוריו חרדים או שהתחרד כהלכה? ומה ההבדל בין תינוק חרדי ותינוק חילוני? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
חרדון
28
לא לנתח? ומה אם .... ? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
james
27
את לוח הזמנים. לחסום כביש זה לא אלימות. גזל גמור. חילול השם . כל משניאי אהבו מוות. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
בושה
26
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
חרדי שעוכב מההפגנה
25
נמאס (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שירה
24
בזכות הצדיקים פה שמפגינים שומרים אליכם שלא יעשו לכם ניתוחים כל שני וחמישי כפוי טובה ציונית רשעים (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
לכול הציונית הבהמות שמגיבים

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: