צפו בתיעוד הדרמטי

בין שמיים לארץ: פעוטה נלכדה בחלון בב"ב

תיעוד שהפך לוויראלי ברשת, מציג פעוטה שנלכדה בין שמיים לארץ, על חלון בבניין של עמותת "עזר מציון" בבני ברק וכמעט נפלה לקרקע. אנשים ששהו בבניין הצילו את חייה. צפו (בארץ)

תיעוד שהפך לוויראלי ברשת, מציג פעוטה שנלכדה בין שמיים לארץ, על חלון בבניין של עמותת "עזר מציון" בבני ברק וכמעט נפלה לקרקע. אנשים ששהו בבניין הצליחו לתפוס אותה ברגע האחרון ולהציל את חייה.

בסרטון שהופץ ברשתות החברתיות נשמעת אישה אומרת: "תראו באיזו סיטואציה אני נמצאת. יש פה ילדה שיצאה מהחלון, והראש שלה זה מה שעוצר אותה לצאת. אמאל'ה, איזה פחד. השם ירחם. שמישהו יבוא להציל אותה, זה כל כך מלחיץ".

כאמור, בני אדם ששהו בבניין הצליחו לחלץ את הפעוטה ללא פגע.

מארגון עזר מציון נמסר בתגובה: "ילדה הלומדת באחד הגנים במרכז הארצי טיפסה על מיטת פיזיותרפיה, מעדה דרך חלון ציר ונתקעה בתוכו. הצוות המקצועי של הגן, ששהה עם הילדים באותה עת, זיהה את האירוע שהתרחש בתוך שניות, פעל במהירות וחילץ את הילדה בתוך זמן קצר - ללא כל פגע".

"חשוב לנו להבהיר כי מדובר בגן לילדים עם מוגבלות שכלית התפתחותית, הפועל תחת תקני הבטיחות הנדרשים וצוות מקצועי מלא. מדי שנה מאשר יועץ בטיחות את המבנה ומתקניו ולמקום גם אישור משרד החינוך המתחדש מדי שנה.
מדי תקופה מתקיים מעקב מדוקדק אחר מפגעים וליקויים".

"זה אירוע הבטיחות הראשון מסוג זה שקורה בגנים אלו. אנו ב'עזר מציון' נפעל לבדוק את המקרה לעומק ולפעול למניעת הישנות מקרים דומים".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

12
אם היה חדר פיזיותרפיה אז זה היה צריך להיות בטיפול פרטני איך הילדה הגיעה לכזה מצב
משה
11
שנה שעברה היתה שם מנהלת שפתחה את הגנים וכיד מה אותם כמה רמות מעל כולם אלא שאז הגיע בעית הכסף והכלל יש לו מנה רוצה מאתיים וז החלטו בהנהלה הגבוה שכבר יש שם טוב לגנים אז חבל להעסיק מנהלת מקצועית ששנים בתחום והחליטו שנותנים לה בעיטה או חס ושלום בעיטה אלא מצרים צעדים וחוסמים גישות עד שלא נותר למנהלת אלא
מייבין
10
ואנו יודעים כמה עזר מציון מאריך חיים, אז איך אפשר להאשים אותם? יש להאשים את מי שהחליט על כללי הבטיחות ומי שפיקח (או לא...) מטעם הממשלה.
א
9
איפה האחריות של הארגון?
אניי
8
למה לא הושגחה זו היפקרות, תינוק שעולה לחלון זה דבר שלוקח זמן ולא איזו שניה של חוסר שימת לב
הפקרות
7
כל מטפל יודע כי אסור לתת לפעוט להתקרב לחלון. וכל אדם עם ילדים יודע שפעוטה לא מסוגלת להגיע אל החלון תוך שניות. גם בסביבה בה יש ילדים לא שמים חפצים ליד החלון שיאפשרו לילד להגיע אל מצב מסכן. צריכים לחקור את ההתרשלות! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מרים
6
גם הסבל הזה וגם היותה מעוכבת התפתחות . קשה קשה קשה ועזר מציון עושים עבודה נהדרת רק שכנראה מישהו סומך יותר מדי והגיע הזמן לחדד נהלים ובקרה גם במקומות הנפלאים ומעוררי ההשראה האלה!
יאיר
5
עבדתי בעזר מציון שנה ויכולה להעיד שזה מקום מדהים. מאוד נזהרים ומאוד אכפת להם מכל ילד וילד
תמר
4
זה מה שיש לאנשים לעשות לצלם... שתאמר תהילים או תלך לעזור ולא תתבכיין באוטו שלה. וואלה השתגענו לגמרי...
יוסף
3
פעם פרצה שריפה בבניין מסוים - וצרחתי בקולי קולות - אש בבניין 8 אש בבניין 8 - וכל השכנים רצו החוצה !!!
ישראל אפל
2
להבא הייתי ממליץ שישקלו בטיחותית שפתיחת החלון תיהיה הפוכה כלפי מעלה ולא מטה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יאיר
1
גם כאן ראינו את נפלאות ההשגחה של עזר מציון המלוה את כל הנצרכים הנמצאים במצוקה, והערה לזו המסריטה, גם אם את מעלה כזה סרטון הי' עלייך לחשוב מה ההשלכות של מעשייך והאם את צודקת בביקורת הנשמעת מדברייך, במשפחות הכי טובות יכולים לקרוא מקרים כאלו.
א

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: