תראו מופתעים

האשה מ'סרטון התפילין': פרופסור לחינוך ותרבות

הסרטון בו נראית אישה לועגת לחסיד חב"ד שהניח תפילין ליהודי, עורר סערה אך מתברר כי האישה היא פנינה פרי, פרופ' לחינוך ותרבות, אשת נשיא הקרן החדשה לישראל לשעבר (חדשות)

הרשת החברתית סערה אתמול (שני) עם פרסום סרטון הווידאו מנתב"ג בו נראית אישה לועגת על פועלו היהודי של חסיד חב"ד שעזר ליהודי שביקש ממנו להניח תפילין בשדה התעופה.

אך הבוקר, מתברר כי האלמונית שתועדה בסרטון היא לא אחרת מאשר פנינה פרי, פרופ' לחינוך ותרבות, רעייתו של יורם פרי, פרופסור לסוציולוגיה ומי שכיהן כנשיא הקרן לישראל חדשה בין השנים 1999-2001, כך דווח הבקר בערוץ 20.

בשיחת טלפון עם בן זיגדון ואמיר איבגי מערוץ 20, טען פרי כי "היה עסוק ולא שמע על התקרית", אך אישר כי רעייתו עזבה את הארץ אתמול.

פרי הוציאה ספרים דוגמת "חינוך בחברה רבת תרבויות: פלורליזם ונקודות מפגש בין שסעים תרבותיים".

כזכור, גד קאופמן, שהיה עד למקרה פרסם תיעוד בעמוד הפייסבוק שלו וכתב: "ארוע מדהים אירע הבוקר בשדה, כאשר נשאלתי בנימוס ע"י איש חב"ד, אם אני מעוניין להניח תפילין? השבתי בחיוב, או אז קפצה אישה עם מבט מוטרף והחלה לגדף, להציק ולהפריע".

"ממש מביש שלהיות יהודי בארץ זה להיות נרדף ע"י הבוהמה השמאלנית", כתב קאופמן, "אם הייתי מוסלמי או נוצרי, זה היה לגביה יותר לגיטימי?!".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

102
אם אותה גברת פרופסורית לחינור ותרבות אך איפוא החינוך והתרבות שלה הלכו??
דוד
101
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ענת
100
פרופסור לצחקוקי גורילות..... חחחח חחחחח חחחחח חחחח חחחח
דור
99
רצתה לבזות את התפילין אבל הראתה לכל עם ישראל איזו פסיכית היא ואיך שנאת החינם נוטפת ממנה.
יעל
98
אני מאמין למר קאופמן ולאיש חבד, הטענות שלה על פניו נראות לדעתי שיקריות ולא ייתכן שנאמרו מילים שאני לא מסוגל לחזור עליהם, ואליי השתמשה בציטוט כלשהוא מתוך מאמרים שכתבה בנושאי "חינוך" אשה כזו לדעתי הספרים שלה נועדו לייצר הכנסה, ולכן יש להתעלם מהם ולא לקנותם. ואם יש לה מילגות מהמדינה בתחום החינוך, יש
ברק
97
והיא לא מסוגלת לקבל את האחר והשונה...
מימי
96
מרב בושה וכלימה, בסוף היא תתאבד.
מרים
הם רק מביישים אחרים.
....
95
בושה וחרפה אשה מגעילה איזה פרצוף דוחה. אבוי לנו עם את פרופ לתרבות לכי לעשות עם התואר שלך ניקיון בית שימוש (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
קרן
94
צרות אופקים חוסר סבלנות .היום קונים תארים. קדושה אי אפשר. אחת בדרך חזרה בתשובה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
גלי
93
תגובתה של פנינה פרי לא ראויהבלשון המעטה אבל תגובתו ש גד קאופמן לא מידתית האדון הנכבד עושה שימוש ציני משסה מסית ומפלג ומשייך אותה למחנה מסויים מוטב שילמד מהתגובה של שליח חבד שעושה מלאכתו נאמנה ולא עושה לעצמו כותרות איך אמרו חכמנו דרך ארץ קדמה לתורה תלמד משהו.. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
קובי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: