תיעוד בלעדי

הגר"ש בעדני חוזר בו: "להצביע פינדרוס וש"ס"

חבר מועצת חכמי התורה, שבחודש שעבר הביע במכתב את כוונתו שלא להתערב בסוגיית הבחירות בעיר אלעד, מתועד כעת בתמיכה ברורה וחד משמעית בפינדרוס ובש"ס (חרדים)

בלעדי: חבר מועצת חכמי התורה הגאון רבי שמעון בעדני מצטרף להחלטת נשיא המועצת ראש הישיבה הגאון חכם שלום כהן ומורה: יש להצביע ליצחק פינדרוס לראשות העיר אלעד ועבור ש"ס למועצה.

כזכור, בחודש שעבר פורסם מכתבו של הגר"ש בעדני, ממנו עלה כי החליט שלא להתערב בבחירות לראשות העיר אלעד. אלא שכעת כאמור נודע ל"כיכר השבת" כי לאחר החלטת הגר"ש כהן, הצטרף הגר"ש בעדני לתמיכה.

בווידאו שצולם עבור תושבי אלעד והגיע לידי "כיכר השבת" אומר הגר"ש: "מאחר ושמעתי מידידי הכהן הגדול הגאון חכם שלום כהן, שהוא נשיא מועצת החכמים, שהוא בדק את הדברים והחליט בדעת תורה לבחור בעיר אלעד למועצה ש"ס ולראשות העיר לפינדרוס, אני חוזר ואומר שכך גם הדעה שלי".

"גם אני מסכים איתו, שצריך לבחור בש"ס לעירייה ולראשות לפינדרוס", חותם חבר ה'מועצת' את דבריו המפתיעים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

26
רואים שאתה לא מבין כלום.. גם הרב עובדיה היה בעד המדינה ואמר להגיד הלל בעצמאות,תבדוק את זה.. ולהיות ימיני או ימני קיצוני,זה לא נגד ההלכה לא נגד היהדות ולא כפירה זה לאהוב את הארץ ולהתיישב בארץ. וכנראה אתה לא יודע,אבל הרב עובדיה היה נגד הסכם אוסלו,נגד ערבים ,בגלל זה הצמידו לו אבטחה.. אבל דרעי לא הקשיב
אברך
25
משעשע
עולם הפוך
24
''להגיד דעת תורה מבלי להביא מקור לדברים לא היתה כזאת בישראל'' ע''כ וכפי שרואים בשותי''ם שהדיין נכנס לפרטי המקרה ואח''כ נכנס לפרטי הדיונים בפוסקים ומדמה למקרה הנידון, גם כאן היה על הדיין לכאורה לבדוק מי המועמדים מה הרקורד שלהם האם אנשי העיר מרוצים מהם וכו' ולא לפי רצון מפלגות הרוצות משרות לאנשיהם [למ
משה בן אברהם
23
כל הציבור החרדי הולך להפסיד ובגדול, גם בבחירות לרשויות וגם בארציות. בגלל המחלוקות המטופשות.
משה
22
אני לא מתאמץ לבחור בכלל. אני בעבודה
לבכות לה' שירחם עלינו
נותן סיכוי לרשימה הכי שלילית [נניח יש שלושה ראשי ערים שמתמודדים אחד משוגע 20% השני 50% השלישי 100% מי שלא בוחר ב20 נותן סיכוי טוב ל100].
משה בן אברהם
21
כנראה אדון דרעי איים עליו כרגיל .
יוסף
20
למי שרוצה אבל אחרי מכתבו.....הבנתם את זה?!!!!!!
משה
הבננו שיש ענווה ואומץ בגדולי תורה לחזור בהם בגלל דעת גדולים אחרים ולמניעת מחלוקת פנימית בציבור הספרדי...כ"כ פשוט וכ"כ נפלא!!!
אריאל
19
פינדרוס יהיה בובה של ש"ס, הוא יהיה בקואלציה שלנו ושל צברי, פרוש ודיין ישארו מחוץ לקואלציה. ובכך סללנו את הדרך הבטוחה לראשות הבאה. יותר טוב מזה לא היינו משיגים.
נחמן
18
למה לערב אותם בזה, זה רק מוריד את הערך שלהם, זה ממש לא משנה מי יהיה ראש העיר, אבל המחלוקת תזיק במליון אחוז, הציבור החרדי מומחה בשנאות ומריבות, אולי אפשר לייעץ גם לאחרים בתחום ולעשות קצת כסף. עצוב עצוב עצוב.😣
9090
17
שהחליט כך וכך קבל עם ועדה חזר בו משום השלום
פלוני

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: