חשיפת 'כיכר השבת'

מקלב מאשר: אנו נצטרך לחשב את צעדינו

חבר הכנסת של 'דגל התורה' אישר, כי בבחירות הקרובות שוקלים במפלגה להתמודד בצורה עצמאית ולא לחבור לאגודת ישראל שוב כבכל מערכות הבחירות האחרונות • צפו (חרדים)

חשיפת 'כיכר השבת': ח"כ אורי מקלב מ'דגל התורה' מאשר הבוקר (שישי) כי קיים סיכוי להיפרדות מאגודת ישראל בבחירות הקרובות זאת על רקע תוצאות הבחירות ברשויות המקומיות, כפי שנחשף השבוע ב'כיכר השבת'.

"יש לנו אכזבה גדולה ממה שאירע בבחירות", קבע ח"כ מקלב. "היו עקרונות שנפרצו אבל אנחנו לא מתנצלים ולא מתנצחים, ההליכה לבחירות הקרובות לא תהיה כפי שהייתה, אם יהיה שיח חיובי ולא של התעלמות וניכור נוכל להגיע להבנות, אם לא נצטרך לחשב את צעדנו".

"הבחירות הללו ככל שהיו קשות הראו שיש לנו מנהיגות, יש לנו את גדולי הדור שמנהיגים את כולנו, כל הארץ הייתה חיפה, כל הארץ הייתה ירושלים, הייתה הגבהת החומות שלנו כלפי חוץ, הציבור שלנו הראה שלא ייתן שיפגעו בו", אמר מקלב.

בנוסף, אמש (חמישי) יצא ח"כ מקלב למתקפה נגד אגודת ישראל בעת מסיבת הניצחון בעיר ביתר עלית. בדבריו האשים את אגודת ישראל בניסיון לחבר את ביתר לנעשה בערים אחרות ולפגוע בדגל התורה.

"הייתה דרך שלא מספיק מכבדת", פתח מקלב והוסיף: "הייתה פה בעיה בגישה של אגודת ישראל ואנחנו רוצים לראות את זה מאחורינו. גם פה השתמשו במערכת הדינים וקבעו לנו 'דין ביתר כדין מודיעין עילית' וערים אחרות. אך אנו רוצים לראות זאת מאחרינו ולעזור לציבור שתמך בנו", אמר מקלב.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

23
גם דגל וגם אגודה יש בכוחם להביא כמאה שלושים אלף קול כל אחת, אם נתפלג נדע להביא מעצמנו יותר ורק כך נדע להגדיל את כוחנו בכנסת, לא צריך לריב כמו ילדים לא סביב שולחן אחד ובוודאי שלא כשתי מפלגות, אם נדע להפריד כוחות בלי להפריע אחד לשני אלא שכל אחד ידאג להגדיל את כוחו נראה נפלאות, אם תרדו למספרים תבינו שפ
נאנאש
אגודה נשארת הרחק הרחק מגבול אחוז החסימה ולכן תצרף את יחד והפלג וכל חצי שנה יעשו רוטציה
מישהו
22
למי יצביעו החסידים, לדגל או לאגודה. כי ברור שתוצאות הבחירות שהיו עכשיו הם תוצאה של הרבה חסידים שבחרו דגל. כך שזו לא מלחמת חסידים ליטאים. מלחמת עסקנים. והכל על הראש שלנו נעבעך
איש יהודי
21
אני לא מצביע לאגודת ישראל ולא דגל התורה רק לעוצמה יהודית !!
דוד
20
אם הפלגים שהרכיבו את יהדות התורה יצליחו להסכים על חלוקה פנימית חדשה ועל מתווה הסכמות בעניינים קרדינליים, וגם יצליחו להתגבר על השנאות והרעל אז אפשר יהיה ללכת ביחד. אבל הסיכוי שזה יקרה לקראת הבחירות הצפויות ממש בקרוב הוא נמוך עד אפסי.
נפתלי
19
??
אביתר יעקב מיכל
18
גפני ואשר בעד אחדות כבעלי אחריות רק מקלף בעל מחלוקת לא רואה חוץ לד' אמותיו
משה
17
הולכים לבדד. דגל מביאה 4 מנדטים. אגודה מביאה 4 חכי"ם....
חג עצמאות הליטא
16
הסתיימו 60 שנות שלטון גרגלך....
אהרן
15
לא אאמין יותר לשום דבר.
אבי
תוריד את הכיפה כבר עכשיו. מוייחל טובות.
איש יהודי
14
שמישהו מסית את האשה ואומרת יש לי זכויות ואני רוצה להפרד ולא איכפת מהמחלוקת והסבל של כל הסובבים והמשפחות
משה בן אברהם

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: