2 פצועים קל

נס: אוטובוס נשרף; נוסעים חרדים ניצלו. צפו

בכביש 40 עלה אוטובוס באש, אך רוב הנוסעים הספיקו להימלט ממנו לפני שנפגעו. תינוק כבן שנה ששהה ברכב סמוך וצעיר בן 19 שהיה על האוטובוס הבוער נפצעו קל. צפו (חרדים)

שני נפגעים קל כתוצאה מאוטובוס שעלה היום (שני) באש בכביש 40.

מתנדבי רפואת חירום של איחוד הצלה מסניף קרית גת הוזעקו לזירה, סמוך לכניסה לישוב ניר בנים, בעקבות הדיווח שהגיע למוקד הארגון על אוטובוס בוער.

החובשים העניקו טיפול רפואי ראשוני לשניים - נוסע באוטובוס כבן 19 ותינוק כבן שנה שהיה ברכב צמוד לאוטובוס - שנפגעו כתוצאה משאיפת עשן.

שלומי בדיחי, ראש סניף קרית גת באיחוד הצלה, תיאר: "הגעתי למקום ביחד עם חובשים נוספים של הארגון. האוטובוס כולו עלה באש, עשרות נוסעים וביניהם ילדים הספיקו לרדת ממנו ממש לפני שהחל לבעור":.

"הענקנו טיפול רפואי לשני נפגעים במצב קל, ומתנדבי איחוד הצלה סייעו באמצעות רכבם הפרטי והסיעו מספר נוסעים מזירת האירוע לעיר קרית גת".

צפו בתיעוד

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

11
די אירוני שלפני הוידאו על אוטובוס אגד השרוף, מראים לנו פרסומת כמה אגד טובים ונחמדים. אז שיהיה ברור שאכן הנהגים בסדר, אבל הנהלת החברה עוד תחטוף על זה שלציבור החרדי שולחים רק אוטובוסים שאבד עליהם הכלח.
איש יהודי
10
שאין נפגעים
לב דוד חיים
9
הישוב בין קסטינה צומת אחים לצופת פלוגות קרית גת.
יוסי
8
מפחידדד
אפרת
7
היה היום ריח נורא של שריפהה בקריה
דבסב
כן
יוסי
6
בתוך שנתיים בלבד. ממוזיאון העתיקות בחולון, עוברים אוטובוסים של אגד שהורדו מהכביש לשמש בתור הקווים של קרית גת. התעללות שיטתית בתושבי הדרום בכלל, ותושבי קרית גת בפרט.
...
5
זה או 492 מירושלים לנתיבות או קו אחר מירושלים או בני ברק לקרית גת או ערד
יעקב
4
נס גדול
מאיר
3
חחחחחחחחחח
סגל
2
שזה ללא נפגעים!!
לב דוד חיים
1
רבותי צריך להתחזק בנושא שמירת שבת רון קובי הפושע מרמזים לך משהשמיים הפעלת אוטובוסים בשבת
יוסי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: