ההתעללות בנער המיוחד

מלכיאלי על השוטרים: להסיק נגדם מסקנות

ח"כ מיכאל מלכיאלי התייחס בנאומו במליאת הכנסת להתעללות השוטרים בנער המיוחד וקישר זאת לימי ספירת העומר. "קורא להסיק מסקנות נגד אותם שוטרים", אמר (ארץ)

ח"כ מיכאל מלכיאלי, התייחס היום (שלישי) במהלך נאום שנשא במליאת הכנסת לסרטון התעללות השוטרים בנער המיוחד, וקרא להסיק מסקנות.

"אנו מציינים את זלזול תלמידי רבי עקיבא עד היום למעלה מאלף שנים וכל זה בגלל שלא נהגו כבוד זה בזה, מה נאמר על התעללות באותו נער מיוחד חסר ישע זה הרבה מעבר לאי כיבוד בין בני אדם, אני קורא להסיק מסקנות נגד אותם שוטרים, הנושא איננו סובל דיחוי".

ממשטרת ישראל נמסר בתגובה: "במהלך פעילות המשטרה אתמול לאכיפה של הקמת מדורות העלולות לסכן חיי אדם בשטחים אסורים בשכונת מקור ברוך בירושלים, נתקלו השוטרים באלימות מצד עשרות מתפרעים שכללה זריקות אבנים, חפצים ותקיפת שוטרים.

"מתחקור ראשוני של האירוע עולה שבמהלך הפעילות תקף צעיר את אחת השוטרות. במהלך המעצר החשוד התנגד, התפרע ונפצע בפניו. מיד לאחר מעצרו ועם בירור מוגבלותו החליט קצין המשטרה שנכח בשטח על שחרורו לאלתר והוא טופל במקום ע"י מד"א. יחד עם זאת, נסיבות האירוע נבדקות ויתוחקרו במלואן".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
מישהו שם לא עובד טוב חייבים ריענון של העסק כדי שלציבור יהיה אימון
חוי
4
תן להם בראש!!!! רשעים!!!
יעל
3
הקגב יכולים ללמוד ממשטרת ישראל
שלומי
2
הקגב יכולים ללמוד מהם
שלומי
1
דברים כאלה לא קורים. במקום להכות בשבט פיו את המשטרה העושה את המוטל עליה לשמור על ביטחוננו, היה לחבר הכנסת הנכבד להפנות את הזרקורים אל האשמים האמיתיים: המסיתים נגד המשטררה.
רפאל

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: