פרסום ראשון

נסגר התיק נגד החשוד בתקיפת חייל חרדי

משה פישר, שנעצר בחשד לתקיפת חייל חרדי בשכונת מאה שערים במהלך חול המועד פסח האחרון, התבשר היום כי במשטרה סגרו את תיק החקירה נגדו, בלי נימוק מוסבר (בארץ)

פישר בבית המשפט (צילום: חיים גולדברג, כיכר השבת)

פרסום ראשון: תיק החקירה נגד משה פישר, שנעצר בחשד לתקיפת חייל חרדי במהלך חול המועד פסח האחרון, נסגר על ידי המשטרה.

לידי 'כיכר השבת' הגיע המכתב שקיבל פישר בדואר, בו התבשר על סגירת תיק החקירה נגדו - ללא שנמסר לו נימוק או הסבר מדוע.

במהלך חול המועד פסח, חייל חרדי שעבר ברחוב בהר"ן שבשכונה הירושלמית, הותקף בידי קהל של עשרות קיצונים שקראו לעברו קריאות גנאי וחלקם אף יידו לעברו אבנים גדולות.

כבר למחרת נעצר החשוד, משה פישר. הוא הובא לבית המשפט לדיון הארכת מעצר, אך שם הוחלט לשחררו למעצר בית, חרף דרישת המשטרה.

בתגובה לאירוע תקיפת החייל נמסר אז מדוברות המשטרה: "משטרת ישראל תפעל בכל הכלים העומדים לרשותה על מנת לאתר את אלו הלוקחים חלק בתקיפתם המילולית או הפיזית של לובשי המדים ולהביאם לדין".

מדובר צה"ל נמסר כי "צה"ל רואה בחומרה כל ניסיון לפגוע במשרתיו ומגנה את האירוע. מפקדיו של החייל שוחחו עימו, דרשו בשלומו ויסייעו לו בכל שנדרש".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
מי שנלחם בחרדים מערכת המשפט הישראלית מוחלת על כל עוונותיו.
משה בן אברהם
5
ואחר כך כשפוגעים ורוצחים מכים על חטא שזילזלו ושחררו אותם ממעצר והוציאו אותם לחופשי לבצע זממם
גיוואלד
4
יש לפרסם תמונת הבהמה התוקף כדי שניתן יהיה לזכור איתו חשבון. ואני מקווה שצה"ל יפנו למערכת המשפט ובמשטרה כדי להביא את הבהמה לדין ולכלא.
רופא מהדרום
3
הסיבה כי הם נאצים אחרת היו מושיבים אותו לכמה שנים את המנובל הזה מעבר שאסור להרים יד על אחר הרי הוא פגע על חייל שבכל רגע ורגע מחרף את עצמו למען כל ישראל
דויד
2
השוטר מצד שמאל נראה לי אחד מהמתעללים בנער יענקי רוזנברג בל''ג בעומר
מומו
1
הקצין בילוש בצד שמאל זה שהרביץ לנער בשכונת מקור ברוך. ה' ישלם לו
שמוליק

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: