הפרשה מסתבכת

הילדה שהותקפה: "אימא אמרה לי מי אשם"

יממה לאחר הארכת מעצרו של מחמוד קטוסה, הנאשם בחטיפתה ותקיפתה האכזרית של ילדה חרדית בת 7, צץ סימן שאלה נוסף על העדות שלה, כפי שעולה מדבריה לחוקרת הילדים (חרדים)

אילוסטרציה (צילום: David Cohen/Flash90)

תקיפת הילדה בבנימין: הערב (חמישי) נחשפו פרטים ועדויות חדשות מתיק החקירה המורכב, ואלו מעוררים תהיות נוספות באשר לאופן זיהויו של מחמוד קטוסה, שכזכור הואשם בחטיפתה של בת ה-7 מבית ספרה, בה עבד, ותקיפתה האכזרית.

על פי הדיווח של כתב 'חדשות 13' יוסי אלי, הילדה סיפרה לחוקרת הנוער במשטרה, שאימא שלה ביקשה ממנה לזהות את החשוד, והאימא היא זו שגם אמרה לה מיהו.

בתגובה לשאלת החוקרת "האם אימא אמרה שזה החשוד?", ענתה הילדה: "כן. הצבעתי עליו, כי זה היה הוא...".

דו שיח זה מעלה את התהייה האם הנפגעת כוונה על ידי אמה, גם אם בלא כוונה, לומר שקטוסה הוא החשוד.

בתוך כך, עוד דווח ב'חדשות 13', כי טרם זיהוי החשוד, תיארה האם בחקירתה את הדברים הבאים: "היום הילדה שלי הסכימה לחזור לבית הספר, אחרי שכנועים רבים. כשהייתי שם, פגשתי במורה א' שאמרה לי של'אב הבית' יש אייפון, ושכל הזמן הוא יושב איתו בצורה מוזרה".

בסיום חקירתה, כשהחוקר שאל אותה אם היא רוצה להוסיף משהו, השיבה אם הילדה: "נראה לי שיש קשר הדוק בין השרת הזה לבין הפוגע; הילדה אומרת שהשרת הביא איתו עוזר, לתקן את הארון בכיתה שלה...".

כזכור, אתמול האריך בית המשפט הצבאי בעופר, בפעם ה-12, את מעצרו של הנאשם - הפעם בשבוע ימים. בעת הדיון בהארכת מעצרו פרץ קטוסה בבכי נסער, ופנה לנציג התביעה בשאלה: "מה עשיתם בכל הימים של הארכות המעצר, אם עכשיו אתם רוצים לעשות השלמות חקירה?".

במשטרה אמרו לאחר מכן, כי אם לא יגובש אישום מוצק כלפי קטוסה, התיק נגדו ייסגר, אך במקביל נודע כי התעורר חשד שהוא נהג להחזיק בדירות מסתור בעיר החרדית, ויתכן שהוא חשוד בתקיפה אחרת.

הנאשם (צילום: מתוך פייסבוק)

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

26
כל פעם מזכירים שהתיק נגדו יסגר..מה נסגר איתם?!
ש
25
יוצא לילדה הטהורה הזאת
לוסי
24
מסכנה !! רשע מרושע!! בנאדם כזה צריך עונש מוות
בחורה
23
חף מפשע
מומו
22
חברים צריך לדעת. דבר אחד ברגע שאין שום הוכחות לגביי המחבל הזה יהיה קשה .לקשור אותו לתיק הזה..אני דפקה חושב שאולי מישהו מבית ספר עשה משהו לילדה ..והילד מקשרת את זה לשרת ...השם יעזור ויצו לילדה הצלחה ובריאות ורחמים משמים אמן
מיכאל עמר
21
מאמינים לילדה, שהיא נפגעה. כל הענין הוא עוצמת ההוכחות נגד קטוסה והחקירה הדפוקה שהיתה
שלוימי
20
המשטרה מטעה בכוונה ומחכה עד שביב וחבורתו יתלהמו ואז חוזרים בהם.
חאלד
19
ולעשות סיפור בהמשכים תתנו למשטרה לעשות את עבודתה בשקט ותפרסמו את התוצאות בסוף...
יאללללה
18
מי שצריך לחתוף זה המנהלת. איפה המצלמות? ילדה לא תשקר. באמצע עוד יום לא ראו כלום.... מעניין ותמוה ? ומה כל הדירות האלה..? משטרה בד"כ עובדים ולא ינוחו עד לאמת.
עפולה
17
עד כה חקירות המשטרה המקומית מרושלת באותו אזור בו ארע או לא ארע הדבר . מה שגורם לחשוב שאותה משטרה שחקרה לא לקחה מעולם את דבריי הילדה למקום אמיתי. מה שגרם למשטרה לשחרר תנאשם לביתו שבועיים לאחר העדות או חקירת הילדה והנאשם עצמו. המדינה תשחרר אותו זמן החקירה והחיקרות עצמם עברו את זמנם. למה? כי עם אדם מא
ברק
16
כואב לי שמנסים להראות את הילדה כלא יציבה גם ככה יש לה רגשי אשמה בלבול ופחד. כמטפלת רגשית אני יכולה לאנר שכל הדרמה שמסביב והנסיון לשפוט גורם לילדה נזק בלתי הפיך כמעט. צריך לצאת מאיזור השיפוט ולמרות שזה מאוד מעניין אותי צריך להפסיק לדוש בעניין וכל הזמן לחפש סתירות בדברי הילדה שגם ככה מבולבלת ומפוחדת.
אמא דואגת
15
קודם לתלות אותו אח"כ יהיה מספיק זמן לכל השיח מסביב.
ליאונרד
14
את ממש אבל ממש דפוקה האמא אמרה לה מי אשם בזה כדי שלילדה לא יהיה רגשות אשמה
מנחם
הילדה צריכה לדעת מי פגע בה לא האמא ואם האמא אומרת לילדה מי פגע בה והילדה אומרת "אמא שלי אמרה לי מי אשם" והיא אומרת את זה כי אמא שלה אמרה לומר את זה אז זה בהחלט מחשיד.
שירה .ב.
13
בכל יום, משפטים מדוייקים של תמלילי החקירה. כל מילה שהילדה או מישהו מצייץ, כבר מוצאת דרכה אל העולם בחוץ... מזעזע
אזרח מודאג
12
הכל דיסאינפורמציה
פייק
11
מה יש למנהלת להגיד היא לא בתמונה? איפו כל המורות איפו המצלמות? לא מובן בעליל מה שהולך בבית ספר הזה.....
איש קרית ספר
כאשר צריך לקחת אחריות היא פשוט לא שם. אלה מנהליך בית יעקב!
רפאל
10
כמו שעצרו סתם את הבן שכאילו רצח את ההורים מארמון הנציב... וכאן איפה באמת הרוצח??!!!
aaa
9
הייתי מגיש תביעה על כל אתר שיפרסם דברים מתוך הפרשה ללא אישור ההורים
יואב
8
סיפור הזוי בהחלט
חני
כשתעברי דבר כזה תבינו איך זה להעיד , אם בכלל ניתן להעיד או לדבר ועוד מדובר בילדה בת 7 ,!!!!!!!!!!! תתפללי חזק שלא תגיעי לסיפור הזוי כזה אצלכם ! הזויה !!!
חני
7
ולא ייאמן מה היא כבר הספיקה לחוות. מפחידדדדד
אברהם
6
זה ממש לא אמין כל הסיפור הזה ואם האמא הייתה צריכה להגיד לבת מי האשם אז זה ממש מחשיד
שירה .ב.
הילדה אמורה להגיד מי אשם לא האמא אלא אם כן האמא יודעת משהו ומחפה על מישהו בגלל זה זה נראה חשוד ועוד שזה קרה לפני כמה חודשים והילדה מאוד מבולבלת והאמא פתאום מצביעה על האשם
מישהי
את בת ויודעת את הסיגונן דיבור שלכן
מנחם
5
תראו למשטרה יהיה הכי נוח לסגור תתיק מה שיחזק כאילו את העובדה שהם שחררו אותו לביתו שבועיים לאחר התלונה או המעשה. חרדים. יש במגזר שלנו לצערי הרבה המצאות או דמיונות. הלוואי והילדה לא עברה זאת בחלום. שהילדה אומרת שהאמא אומרת לה את מי לזהות זה עובדה חולנית . משהו לא חלק לא כשר לא תקין. עם היה מעשה אונס
ברק
4
א--איפה קרה המקרה ? בעמנואל , או בביתר ?אלו שני הערים החרדיות ביהודה ושומרון ,ב--מאד מאד בזהירות ,האם לא יכול להיות שזה מישהו משלנו ומנסים לחפות עליו ?
אהרוני
3
כל הסיפור הקשה הזה הרגיש לי מוזר
ריקי
2
לצערי מה שמוביל את כל אכיפת החוק לא קשור בכלל םמהות העבירה אלא למי יש עורך דין טוב יותר ולמי יש קשרים עם הש.. והעבודה הגרועה של המשטרה. צריך לחקור למי אינטרס להוציא פרסומים לתקשורת כדי להבין את המניעים שלו, הפרקליטות, המשטרה, החשוד???
רם
1
אני מקווה שאם זה הוא ,הוא יקבל את העונש המגיע לו
חביתוש

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: