פרסום ראשון

תושב מודיעין עילית נעצר בחשד להתעללות באשתו ובילדיו

בעקבות תלונת האישה נגד בעלה, ותוך כדי שהיא מפרטת את המעשים החמורים שהוא לדבריה ביצע, נשלחו שוטרים לבית המשפחה ועצרו אותו. אמש האריך בית המשפט את מעצרו (חרדים)

אילוסטרציה (צילום: פלאש 90)

תושב מודיעין עילית נעצר בסוף השבוע האחרון, בחשד שנהג להפעיל אלימות קשה במשך שנים נגד אשתו ונגד ילדיהם.

חקירת המשטרה בפרשה החלה, לאחר שהאישה ניגשה לתחנה והתלוננה על המעשים הללו, תוך שהיא מציגה מסכת של התעללות ממושכת מצד הבעל-האב, כשבאחד המקרים הוא אף גרם לה לדבריה לחבלה של ממש.

המשטרה פעלה ביעילות: בעקבות תלונת האישה, ותוך כדי שהיא מפרטת את המעשים החמורים, נשלחו שוטרים לבית המשפחה, עכבו את הבעל ולקחו אותו עמם לתחנה.

בחקירתו, הודה החשוד ברוב האירועים, ונעצר. אלא שהמקרים בהם הודה, כוללים עבירות מהרף הנמוך יחסית, כמו הכאת ילד על כף ידו "כדרך חינוך". את מקרי ההתעללות הוא הכחיש מכל וכל.

אמש הובא החשוד לבית משפט השלום בירושלים, כשנציגת המשטרה מבקשת להאריך את מעצרו בחמישה ימים, "בשל המסוכנות הגבוהה העולה מהעבירות" וכדי "למנוע שיבוש" בפעולות חקירה שטרם בוצעו.

מנגד, עו"ד ורד בירגר, המייצגת את החשוד ממודיעין עילית, רמזה כי מדובר בעלילה של האישה בשל אינטרסים אישיים, ולפיכך יש לשחררו. לדברי הסנגורית, האישה אף איימה על הבעל כי תעליל עליו, במידה ולא ימלא את בקשתה למתן גט.

בסופו של דיון התחשבה השופטת אורנה סנדלר-איתן גם בעובדה כי לעצור אין עבר פלילי כלשהו, והורתה על הארכת מעצר ביומיים נוספים בלבד.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

20
על זה נאמר: אשה בונה אשה הורסת
שירי
19
היום כמעט בכל סכסוך גירושין מגישים תלונות במשטרה בואו נמתין ונראה צריך לעצור את המתעללים אבל צריך גם לטפל בחומרה יתרה באותן נשים שמשתמשות בזה כנשק בגירושין
אייל
18
מסכים עם כל מילה
איש יהודי
17
חבל שבעקבות כאלה כותרות אנשים הולכים ומכלילים ציבור שלם או עיר שלימה במקרה הזה..
תושב
16
לסחוט גט בתנאים טובים
ע
15
שקרנית!
מסכן
14
גברת, אם קיבלת מכות מבעליך בטח דחפת אותו עד הקצה!! ואם כן אני לא מצדיק את מעשיו אבל מבין אותם.... בכל מקום יש בעלים שמרביצים גם סתם וגם לא סתם אבל למערכת המשפט, תסתכלו מאיפה זה נובע!!!
אחד
13
פשוט עידן המדיה החדש גרם לזה שאי אפשר להמשיך בפוליטיקת ׳טיטוי מתחת לשטיח׳ ולהשתיק את כל הפרשיות ולהשאיר את כל הכביסה המלוכלכת לתוך השטיבלאך... מעשים מכוערים וחמורים מהסוג הזה קורים מדי יום גם בתל אביב,בפריז ובלונדון...וגם, כן גם, בקרית ספר וביתר עילית. פשוט הדיווחים והחשיפות לא מגיעים בסנכרון, כל פל
שלומי בלוך Strasbourg רחביה
12
אני לא מכירה את הסיפור מקרוב, אבל רוב הסיכויים שהגבר פה לא משקר, האישה פה היא משקרת, המנוולת מנסה לסחוט אותו באיומים ! המדינה פה כל כך עלובה. במקום לעצור אנסים , רוצחים, גננות והורים שמתעללים באמת, הבתי סוהר מלאים באנשים חפים מפשע.
מימי
אף אחד פה לא עושה עוול, שקוף שהאשה כאן היא שקרנית. אם היא כל כך סבלה למה היא נזכרה רק עכשיו??? למה שלא תביא את הילדים שלה להעיד שהם סבלו????? למה שלא תביא תיעוד , הקלטות וכולי שהוא היכה?????.אישה מרשעתתת
אאאכ
וקובעת שהבעל צודק אבל אם הוא מתעלל את עושה עוול נוראי בדברים שלך אז לא להקליד סתם במיוחד שאת כותבת שאת לא מכירה את הסיפור אז דעתך לא חשובה.
ל3
11
עושה שלום במרומיו הוא יעשה שלום עלינו ועל כל ישראל ונאמר אמן✡
לאה

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: