הופכים כל אבן

ב"ב: האברך המאוים חזר לזירה עם החוקרים

לאחר השלכת המטען במוצאי שבת והירי אמש על הבניין ברחוב מנחם בבני ברק, הבוקר, הגיעו שוב חוקרי המשטרה בליווי חבלן וכלבנים - יחד עם האברך המאוים, בכדי לאתר ממצאים חדשים שיובילו לחשודים במעשים (בארץ)

חוקרי המשטרה והאברך המאוים בזירה (צילומים: באדיבות המצלם)

אברך חרדי, תושב רחוב מנחם בבני ברק, נתון בימים האחרונים תחת מתקפה של מטעני חבלה וירי של אש חיה, לאחר שהעז להתלונן במשטרה על עבירות של שכנים מהבניין הסמוך.

הבוקר (שלישי) הגיעו כוחות משטרה לרחוב מנחם בבני ברק, כשהם מלווים בחבלן משטרה, כלבים וחוקרי זיהוי פלילי.

הכוחות חקרו ביסודיות את זירת הירי אתמול והפכו כל אבן בכדי למצוא ממצאים חדשים שיסייעו באיתור היורים ומניחי מטען החבלה.

האברך המאוים בזירה, הבוקר (באדיבות המצלם)

ל'כיכר השבת' נודע כי החוקרים בדקו במקביל הן את הבניין בו מתגורר האברך והן את הבניין בו מתגוררים החשודים, עליהם הוא דיווח למשטרה.

תושבים רבים באזור חוששים מאוד מהירי ומהמטענים בתקופה האחרונה בעיר. הם מסבירים ל'כיכר השבת' כי "זו עיר צפופה ומלאה בילדים ברוך השם, כל ירי או מטען עלול חלילה להוביל לפצועים רבים".

"אני סומך על המשטרה שהירי אתמול זה הפעם האחרונה שזה קורה", אומר תושב אחר.

כפי שדווח הבוקר ב'כיכר השבת', לאחר שבמוצאי שבת הושלך מטען חבלה לעבר הבניין ברחוב מנחם, אמש ירו אלמונים לעבר הבניין, בחסדי שמים בשני המקרים לא היו נפגעים.

תושב המתגורר בבניין אליו בוצע הירי, סיפר ל'כיכר השבת': "מדובר בפחד איום ונורא, יש ילדים שמשחקים למטה, בפרט בזמן החופש. אני בהחלט בחששות".

השכנים בבניין סיפרו כי שכנם, אברך חרדי צעיר, זיהה עבירה פלילית - ככל הנראה בתחום הסמים וכמו אזרח הגון ואחראי התקשר והזעיק את כוחות המשטרה, אלא שמאז הוא סובל מאיומים וככל הנראה זו הסיבה לירי ולהשלכת המטען לעבר ביתו.

מהמשטרה נמסר אתמול כי "לפני זמן קצר התקבל דיווח במוקד 100 בדבר שמיעת קולות ירי לעבר בניין מגורים ברחוב מנחם בגין בבני ברק. לא היו נפגעים בנפש. המשטרה פתחה בחקירה לבחינת נסיבות האירוע".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

11
העבריינים קשורים לג'ינג'ים?
משה
10
אף אחד באזור כבר לא ידווח על פעילות עבריינית שהוא יראה
אזרח
9
זה אמור להיות חסוי
מתפלל מזדמן
8
טענה לא נכונה. שמתקשרים למשטרה ל100 זה נותר חסוי אלא אם כן הוא פנה לתחנת המשטרה להגיש תלונה. שם חוקרים את יעד התלונה וכך יכולים לדעת מי התלונן. שנית כנראה אותו אברך הסתבך עם השוק האפור בהלוואות וכו'.
קובי
7
התוכנית של סוחרי הסמים היא להציף את בני ברק בסמים . אם לא נתלונן ומרחיק אותם מפה מצבינו יה' גרוע ביותר .
ציון
6
לא לפחד מהכבלים האלה . יש פעילות עבריינית, סמים וכ'ו לדווח למשטרה , שהכלבים העברינים האלה יפחדו להסתובב ברחובות . מצאו להם מקום להסתתר, בתוך בני ברק .חחחהההההה נפרק אותכם אחד אחד יאכלביםםםםם
יוקי
5
אותו אברך לא הסתבך עם שום הלוואות ושום שוק אפור . אני מכיר אותו ויכול לאמר שהוא אדם נורמטיבי לחלוטין שלומד תורה ומתפרנס בכבוד ועשה המון הקרבות למען התורה והמצוות ! מה שכן - הוא נכנס לסיטואציה שלא היה אמור להכנס אליה , ואם היה יודע לאן זה יוביל אני בטוח שהוא היה נמנע מכך.. איני יודע מה דין התורה בענ
מכר
4
סביר להניח שאלו שירו זה השוטרים!!! אחרת איך בדיוק ידע העבריין שמי שהסגיר אותו היה אותו אברך?! כנראה שלמשטרה יש כאן חברים טובים מאוד שהם חלק מהחגיגה ומי שטיפה מכיר יודע שהמשטרה הם לא הגוף הכי תמים בלשון עדינה
יוני
3
מהיום כל אחד שוטר, שים לב לסביבתך ודווח לרשויות על דבר פלילי שבאזורך. כך נוכל להדביר את הפשע
שמעון
2
היה צריך להיות חכם, מה הוא הרוויח אם אם חליה יהרגו אותו או יהרגו לו ילד המשטרה לא תעזור בגרוש, מה איכפת לו אם כמה פושתקים עושים קצת כסף, מה הוא השוטר של השכונה?
דוד
1
בונים בשכונות שלנו גן עדן לעברינים.
רפאל

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: