תקף את דרעי

צפו: רון קובי הגיע לשוק והתווכח עם חרדים

ראש עיריית טבריה המתמודד לכנסת הגיע היום לירושלים שם פגש צעירים חרדים, בפניהם טען כי אריה דרעי מאשים אותו בשנאת חרדים וכי התקשורת החרדית מעוותת דבריו (חרדים)

רון קובי, ראש עיריית טבריה הנמצא בימים האחרונים במסע ברחבי הארץ במסגרת התמודדותו לכנסת, הגיע הערב (שלישי) לשוק מחנה יהודה בירושלים.

במקום פגש מספר צעירים חרדים, איתם התחיל כמובן להתווכח, תוך שהוא מחזיק כל העת את הטלפון בידו, מצלם ומעביר בשידור חי בעמוד הפייסבוק שלו.

בפני הצעירים טען קובי כי הוא אינו שונא חרדים. לטענתו, אריה דרעי אומר כי רון קובי שונא חרדים ואז מגיעה התקשורת החרדית, מעוותת את הכותרת וטוענת כי רון קובי שונא חרדים.

במהלך הסיור שלו בשוק התעמת קובי עם הצעירים החרדים, והמשיך להאשים את התקשורת החרדית תוך שהוא מגלה בקיאות מרשימה בשמות אתרי האינטרנט החרדיים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

53
להוסטל דחוווווף!!!!!! הבן אדם שרוט לגמרי
דני
52
מטומטם זה מחמאה בשבילו...משועמם...
דורית
51
רון קובי מלך
גל
50
מילה אחת חולההה נפשששש
אריאל
49
בחיים לא שמעתי את אריה דרעי מתבטא כלפיו שיראה לנו מה שהוא טוען השקרן הזה !!
פלוני
48
ל 14. כל מילה, יהלום.
מיכל
47
תתביישו לכם.. מי אתם שתסלקו יהודי מהכותל??? כאילו שנלחמתם עליו. תראו את הנוער המתלהם הזה... לצעוק הם יודעים.. אבל ללכת לצבא הם לא יודעים... אתם מגבירים את השינאה בין דתיים לחילונים.. ורק בשל כך נצביע עבור הימין החילוני. וגם אבא שלי שהצביע כל החיים שלו ש"ס אחרי שראה מה אתם עושים ליהודי בכותל אמר לי ש
בב
הלואי והיתה לך דרך ארץ כמו לחרדים, רק בזכות ההתנהלות היומיומית בעזרה לזולת ואהבת האדם שלהם לכל אדם באשר הוא אדם והדרך ארץ שלם חזרתי בתשובה. יש לך הרבה מה ללמוד מהם! ב"ה כמו הבחור המצולם בסירטון ישנם המונים.
אביתר
46
מקומך שבו בשיא השפל של עגבניה . תתחיל לצעוק עגבניה בשקל . שם מסתיים הרמה שלה ושל החברים שלך
אלי ישי
45
מכירים את הגמל שביקש קרניים וחתכו לו גם את האוזניים?... זה בדיוק האיש! בקושי נבחר לראש עיר ומנסה בכוח להידחף לכנסת התוצאה כבר ידועה מראש.. "קרח מכאן ומכאן".
זואולוג
44
רון. קובי. 😇😇😇😇😇😇😇 חולה נפש ‼️‼️‼️👍
ללא שם

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: