"עסקנים חרדים מזיקים"

רון קובי ביקר בישיבה ואיים: "מזעזע, כל ישיבה כזו תיסגר"

במהלך ימי בין הזמנים מתארחים בחורי ישיבות רבים בישיבת 'אור אלחנן' בטבריה, אך את ראש העיר רון קובי, זה מרגיז. "נעצור את התופעה וכל ישיבה כזו תיסגר! ההקצאות יפסקו ויעצרו", איים (חרדים)

ישיבת 'אור אלחנן', בראשות הגאון רבי אחיקם שבח, פועלת בשכונה ד' בעיר טבריה. בימי בין הזמנים, מאפשר הרב שבח לארגוני 'ישיבות בין הזמנים' להשתמש במבנה לצורך חופשה עבור תלמידי הישיבות.

בימים אלו, ימי 'בין הזמנים' של חודש תשרי, הגיעו מאות בחורי ישיבות לשהות במתחם הישיבה. אמש (ראשון) התקיימה במתחם הופעה של הזמר פיני איינהורן, בה השתתפו בני הישיבות לאחר יום פעילות בצפון.

הבוקר, הגיע ראש עיריית טבריה רון קובי למתחם, ופתח בשידור חי כהרגלו: "מזעזע, בתי המלון המאולתרים ואולמות השמחה בתוך בתי ספר וישיבות ממשיכים לחגוג בטבריה. אנחנו נעצור במיידית את התופעה וכל ישיבה כזו תיסגר! ההקצאות יפסקו ויעצרו. העסקנים החרדים ממשיכים לחגוג פה ולעשות נזקים"

רון קובי הראה לצופים את הלכלוך במתחם וטען כי המטיילים מזהמים את כל הסביבה, וגם יוצרים רעש בלתי סביר.

שמחה, תושב האזור, אומר ל'כיכר השבת': "ההופעה הסתיימה אתמול בשעה 21:00 ומנגד עשרות אירועים של חילוניים נערכו אתמול בווליום אדיר עד חצות וזה לא מפריע לראש העיר?".

ראש ישיבת 'אור אלחנן' הגאון הרב אחיקם שבח מסר כי הוחלט בשלב הזה לא להגיב לראש העיר.

תגובת ראש העיר רון קובי לא התקבלה.

בתוך כך, בג"צ קבע היום כי הדיון שנקבע ליום 13/11 בעניין השימוע נגד רון קובי במשרד הפנים, יבוטל ויתקיים ביום 17/11.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

102
קובי רון ארור אתה ,
קובי רון ארור
101
לא מבין את הבעיה. מדוע שהעיריה לא תציב במקום צפרדע גדולה לאשפה?! האם בשביל להתלונן הוא נבחר?! הסדר מיכלי אשפה גדולים שלתוכם תושלך האשפה ותדאג לפנות אותה בתדירות הנדרשת.
דר' ז'קלין כריס
100
אפילו השטן לא ברא אותו
דניאל 42
99
כאשר יענו אתו כן ירבה וכן יפרוץ
שלמה
98
מעניין בשבתות וחגים יש הרבה לכלוך מסביב לכנרת ולפי האשפה זה של הקיבוצים והערבים למה שלא יסגור כל קיבוץ שיתפס??
סן מרינו
97
בואו נודה על האמת, לציבור בכללו אין מודעות לנקיון הסביבה
ברוך
באמת??
באמת???
96
הוא ממש צודק.. אני דתי ואני גם חושב ככה דרך ארץ קדמה לתורה
עדיאל
זה לא בא כי אכפת לו מהעיר זה בא כי יש לו משהו נגד חרדים
חיים
95
תפסיקו לסקר את הדיביל הזה, אולי פחות חשיפת חומרים שלו יורידו לו את הדרייב ואת הלגיטמציה
יוסי
צודק לחלוטין
בב
94
קובי מילה אחת - הביתה
אייל
93
איך לא נשבר שלא הפלפון מסרטוני השמצות כאלה גם מכשיר קטן מתחלחל לשמוע די אוף הביית עשית נזק גם לחילונים השפויים לכולם די
באמת לא יודע

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: