דלג לתוכן הראשי
"הוא בדיחה"

מאיר פרוש: גנץ אדם מבולבל, מתפלא איך היה רמטכ"ל

יו"ר 'שלומי אמונים', סגן שר החינוך מאיר פרוש, מתייחס לטעויות המביכות של יו"ר 'כחול לבן', בני גנץ, ואומר: "נתניהו מול גנץ זה ממש בדיחה, הוא אדם מבולבל" • צפו (אקטואליה)

יו"ר 'שלומי אמונים', סגן שר החינוך מאיר פרוש, מתייחס לטעויות המביכות של יו"ר 'כחול לבן', בני גנץ, ואומר: "נתניהו מול גנץ זה ממש בדיחה, הוא אדם מבולבל". הראיון המלא, מחר בתוכנית 'סוגרים שבוע'.

לדבריו: "כשעומד נתניהו מול גנץ, בלי גושים, בלי ימין ושמאל, האם אפשר להשוות בין אישיות לאישיות? גנץ הוא אדם מבולבל מאד שיצטרך לעמוד מול הנשיא טראמפ במידה והוא יבחר כמובן ולייצג את ישראל.

"יעירו אותו ב.03:00 בבוקר וישאלו אותו שאלה על שיסוי, והוא יענה על פיוס..מה נצטרך לעשות באותו רגע?".

פרוש הוסיף: "אני מתפלא עליו איך הוא היה בדרגה כזאת בצה"ל. נתניהו מול גנץ זה ממש בדיחה, ואגב עוד שבועיים יכול להיות שגם גנץ יהיה חשוד בפלילים בפרשת המימד החמישי, אז זהו נפסול את גנץ?".

31 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

26
בכר הזהיר שגנץ מסוכן למדינה
הלפרין
25
גם אתה בדיחה
גד
24
מאיר פרוש צודק בכל מילה בין אם אתם אוהבים אותו ובין אם לא תעשו משהו אני לא מבין אף אחד שמצביע כחול לבן בקלפי, זה אבסורד
ליפא

תוכן שאסור לפספס:

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: