פרסום ראשון

הוריה של זיסי מרגליות הגישו תלונה למח"ש

האלימות המשטרתית בזריקת רימון ההלם על ילדה בת שמונה בשכונת מאה שערים: הוריה של זיסי הגישו תלונה למחלקה לחקירות שוטרים. עו"ד וינרוט: "מעשה שלא ניתן לעבור עליו לסדר היום" (חרדים)

(צילום: באדיבות המצלם)

פרסום ראשון: אביה של זיסי מרגליות, הילדה שנפגעה מרימון הלם שהושלך לכיוונה בעת שצעדה בשכונת מאה שערים, הגיש תלונה למח"ש (המחלקה לחקירות שוטרים).

כזכור, ביום חמישי האחרון פרץ כוח גדול של משטרה לבית הכנסת 'ישועות יעקב' בשכונה, השטיבל'ך המקומיים, כדי לכפות את 'צו בריאות העם' האוסר תפילה ברבים.

השוטרים, שנתקלו בעשרות קיצונים שהפרו את הסדר והשליכו עליהם חפצים, ביצעו לפחות עשרה מעצרים - גם של מתפללים תמימים - ובשלב מסוים השליכו רימון הלם החוצה, למרות שהיו שם עוברים ושבים חפים מפשע.

כעת, בני משפחת מרגליות ממאה שערים מינו את עוה"ד הדין ד"ר יחיאל וינרוט, עוה"ד דובי וינרוט ועוה"ד מאיר אברהם ממשרד ד"ר י. וינרוט ושות' לייצג את הילדה זיסי שנפצעה בפניה.

כחלק מהפעילות המשפטית, הגיעו עורכי הדין יחד עם אביה של זיסי למח"ש, שם הגישו תלונה רשמית. אתמול נחשף ב'כיכר השבת' כי מח"ש פתחה בבדיקה ראשונית של המקרה.

עורך הדין ד"ר יחיאל וינרוט, העומד בראש משרד ד"ר י. וינרוט ושות' מסר בתגובה: "מבלי לפגוע בהערכה הכללית לפעילותה של משטרת ישראל, השלכת רימון לכיוון ילדה בת תשע שלכל הדעות צעדה לתומה במקום, מהווה מעשה שלא ניתן לעבור עליו לסדר היום. לאחר בחינה מעמיקה של האפשרויות המשפטיות, תפעל המשפחה בהתאם".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

35
הקיצונים האלה כופים את דעתם על ציבור שלם לא יתכן
בבקשה טפלן בהם
34
אחרי זה האבא יפנה לקופת העיר לביטוח לאומי , לאו"ם , לרשות הפלסטינית ולמי עוד ?!
מסדרים נדוניה לילדה בחסות הציונים..
33
מן הסתם סידור מלא
זיסי כלה מבוקשת
32
ויינרוט תתבייש!
בני ברקי
31
כל מה שנכתב בתגובות אולי נכון אולי לא אבל רק תגידו לי באיזה מדינה ראיתם שבשביל להכניס אנשים לבתים בגלל הקורונה השתמשו באלימות ובגז מדמיע???? אני בהלם מההתנהגות של השוטרים בארץ.
יעל
אולי את לא יודעת אבל בסין יורים באנשים למוות. בהודו מכים ומענישים,באלות, בטורקיה ירדן ועוד מרוצצים ראשים. תתחילו להבין מה זה מגיפה
בסין יורים
כן אבל מדינת ישראל הם כמו אמריקה ואנגליה תסתכל שמה
משהו נורמלי
בגלל שהם זרקו על השוטרים ברלין וטיטולים מלאים בבקורונה
אחת מבני ברק
30
העדה יאכלו חזיר מבושל בחלב אימו ביוהכ שחל בשבת אם יאמרו להם שזה יפגע במדינה
מותר לתבוע בערכואות של עכו"ם?
29
אני רק מקווה שהוא לא אמר להם 50 פעם "אשרי יושבי ביתך"
איש יהודי
28
האבא של זיסי מהקיצונים הבעייתיים ומגיע לו עונש כפול . על זה שהוא גרם לביתו את הפציעה
האבא אשם
אתה רשע מרושע
א
אתה אגרוסע צדיק
שמעון
בהחלט
תוסי
27
זאג אשרי פיפציג מאל
אביחי
חחחחחחחח
שיראל
26
נקמת ילד קטן לא ברא השטן
ביאליק, קישינב
נו באמת.. היתה בכלל כוונה לפגוע בה? מעניין מה דעתך על הכנופיה שהשתוללה במאה שערים כאילו שאין חוק במדינה.
אהרן

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: