במליאת הכנסת

ח"כ אחמד טיבי לצד הילדה החרדית: "דעות קדומות"

ח"כ אחמד טיבי, יו"ר סיעת 'הרשימה הערבית המשותפת', נאם בכנסת וגינה את התנהלות המשטרה עם הילדה החרדית שנתפסה ללא מסכה. 'זו תוצאה של דעות קדומות', אמר (ארץ)

ח"כ אחמד טיבי, יו"ר סיעת 'הרשימה הערבית המשותפת', נאם הערב (שני) במליאת הכנסת והצטרף לגינוי התנהלות המשטרה עם הילדה החרדית שנתפסה ללא מסכה: "תוצאה של דעות קדומות".

כזכור, הערב פורסם סרטון המזעזע, בו נראים שוטרים מעכבים ילדה חרדית בוכיה, שהורידה לרגע את המסכה מפניה: חברי כנסת חרדים ודתיים פרסמו תגובות קשות על התנהלות זו של המשטרה ובשעה האחרונה הצטרף לביקורת חבר הכנסת אחמד טיבי.

לדבריו: "זו ילדה שבסוף שמה מסכה. השאלה אם כך הייתם עושים עם ילדה מצפון תל אביב. מאותו גיל, האם המשטרה הייתה עושה? לא. אלו דעות קדומות".

"ילדה חרדית, אז אפשר", תקף ח"כ טיבי: "זה ה'אחר', זה מביש, זה מביש, עד איפה יכולה המשטרה הזו לרדת לאזרח".

ח"כ יוסף ג'בארין, יו"ר הוועדה לזכויות הילד, אמר: "כמו הקורונה, גם אטימות ושרירות לב ממסדית היא מגפה שיש למגר. ילדה ממררת בבכי מול שוטרים, שלא מגלים שום הבנה או רגישות לסיטואציה. בריאות הציבור בתקופה זו היא חשובה - אבל חובתה של המשטרה לנהוג ברגישות הנדרשת ולזכור שילדים זקוקים לקשב והבנה. האם השוטרים האלה לא פגשו ילדים בחייהם?".

מוקדם יותר הודיע כזכור ח"כ יעקב אשר, יו"ר ועדת החוקה של הכנסת, כי בעקבות התיעוד הוא זימן דיון דחוף בוועדה ליום רביעי הקרוב בנושא "התנהלות המשטרה ואופי אכיפת חוקי הקורונה אל מול ילדים ואוכלוסיות מיוחדות".

מהמשטרה נמסר בתגובה: "בניגוד מוחלט לנטען, השוטרים פגשו בנערה בת 13.5 ברחוב כשהיא ללא מסיכה על פנייה בניגוד לתקנות, אולם לא רשמו לה דו״ח כלל. השוטרים ביקשו ממנה לעטות מסיכה על פניה ושחררו אותה לדרכה. מדובר בעוד פרסום שקרי ומעוות לחלוטין במסגרת קמפיין מגמתי המתנהל בימים אלו נגד המשטרה והשוטרים הפועלים למען בריאות הציבור".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

58
משטר טרור לא יאומן כמה השוטר טמבל אוי מסכן לסובבים אותו אבל מותר לו כי כנראה הוא מ"גזע הארי"
יהודי
57
פעם ראשונה שאני איתו בדעה......
גכעיחל
56
רשעות, תתבישו עם תינוק בעגלה אם הייתי שם, חבל...
כמה רוע בשוטר כ
55
רוצה נחשוב שהוא נחמד ולא נהיה ערים לרצון הא מיתי שלו. הוא כמו פדופיל שנותן סוכריה לילדה קטנה
ללא שם
לצערינו אחמד טיבי הוא הח"כ היחידי שאכפת לו מהציבור שלו, החרדים והערבים הם באותה סירה, שנינו מיעוטים. אם יעשו אפליות על חרדים בסוף יעשו על ערבים, הוא מנסה לעצור כל אפליה גם אם היא לא על חרדים.
ש
54
הוא לא בעד הילדה, הנגד האכיפה של המדינה...
יהודית
53
הזהרו חרדים מטיבי כיום הוא לקקן כביכול מגן על הנרדפים כביכול אבל מחר הוא יזרוק אותכם לים אלא"כ תשלשלו כסף
אפי
ומה עם הציונים הכופרים שלך? זבלים ארורים שאנו נאנקים תחת השלטון הטמא שלהם כבר שנים, עכשיו הם מצאו את התירוץ ויצא המרצע מהשק, יורדים לנו לחיים בשם הקורונה, די כבר נמאס
יוסי
מתוק, הנציגים שלנו לא זורקים שניה אחרי שבחרנו בהם??? (ולא שאני אוהב את טיבי, התגובה שלך לא במקומה)
קובי
לצערינו אחמד טיבי הוא הח"כ היחידי שאכפת לו מהציבור שלו, החרדים והערבים הם באותה סירה, שנינו מיעוטים. אם יעשו אפליות על חרדים בסוף יעשו על ערבים, הוא מנסה לעצור כל אפליה גם אם היא לא על חרדים.
ש
52
הנערה של 2 היא היא המבישה .
סאמי
51
בזה הוא ממש צודק חבל על הזמן דעות קדומות של האדם הלבן הנאור שבאופן מביש ומחפיר עד חלחלת הנפש ממש נכנס לא פחות ולא יותר ליהודים חילונים בני זמננו....בעעעע.......
ש
50
אפילו שבכללי אנחנו שונים הפעם שיחקת אותה יה מלך
צבי
49
אחמד לראשות הממשלה!
אוהב את אחמד

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: