"להזיז את האצבע"

צפו בסרטון שהפיק הנער החב"די בן ה-13.5

מענדל כהן הצעיר החליט לפעול בעצמו כדי לקדם את רעיון הציפייה לגאולה והפיק חמישה סרטונים שפונים לציבור הרחב בישראל כדי להעלות את הנושא לסדר היום • צפו (חרדים)

לפני כ-34 שנים ביקש הרבי מליובאוויטש מחסידיו שכל אחד ישלח לעשרה מחבריו מכתב חיזוק על הגאולה ושמקבליהם יפיצו אותם הלאה לעשרה אנשים נוספים וכך תהיה תגובת שרשרת גדולה של ציפייה למשיח.

הבחור מענדל כהן הן ה-13 וחצי בלבד, החליט לקחת את הבקשה הזו קדימה ובימים אלו צילם סדרה מושקעת בת 5 סרטונים עם הבמאי שניאור אנטבי ועם שחקנים מקצועיים.

"אז, לפני 34 שנה", אומר מענדל, "כל אחד היה צריך להתיישב, לכתוב, לשלוח, לשכפל, בדור שלנו, לא צריך לשלוח מכתב לאף אחד, פשוט להזיז את האצבע".

צפו בסרטון הראשון בסדרה:

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (89%)

לא (11%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

30
זה קצת תינוקי
י
אישה תינוקי? סרטון יוצא מן הכלל. ברמה מכל הבחינות. מסתבר שחלק לא הבינו את הפואנטות בכלל. הרבה עומק וכשרון. אדרבא חזק ואמץ, וכיהודיה לא חבדניקית אבקש ממך להמשיך ולהוציא דברים מעולים שכאלה גם על תכנים אחרים, שפחות מדגדגים למי שלא חבדניק.
יה
29
יחד לגאולה יחי אדוננו מורנו ורבנו מלך המשיח לעולם ועד👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑�
שניאור בלוי
הייי
מענדל
28
כל פעם שיר שלו עושה לי טוב בנשמה כל הכבוד לבחור הנפלא ומלא הביטחון
יענקל
27
ממש מיוחד זה מראה איפה הראש של הבחור נמצא בבין הזמנים כל הכבוד שלך שניזכה בקרוב אמן
דוד ירושלמי
26
שיהיה בריא
שיר
25
צריך לפרסם לכל אנשי הדור!
צבי
24
הסרטון חזק ישר כח
אני
23
זה מדהים יחי המלך
תגובה
22
חבדניקים גם אם אתם בעד הסרטון או נגד כדאי שתשבו בשקט ולא תכתבו תגובות שעושות חילול ה ופדאיחות לחבד כי רוב קוראי התגובות הם לא חבדניקים אם שכחתם ולא מדובר פה בפורום פנימי של חבד
אני
21
אני לא חבדניק, אבל אני באמת רק רוצה להבין, מה הבעיה בסרטון הזה? מה מפריע לך אדון חבדניק? מפריע לך שמי שיצר את זה, הוא בחור עם 'דגל'?! לפי מה שקראתי הבעיה ב'משיחיסטים המשוגעים', האם בסרטון הזה הם אמרו שהרבי מליובוויטש הוא מכשף?!! הם רק הביאו את זה שצריך לחכות למשיח זהו!
ישעיהו ביתן
הרבי בעצמו אומר שצריך ונכון להשתמש בטכנולוגיה כדי להפיץ חסידות וגאולה, אבל 'דגל'? מאן דכר שמיה? מאיפה זה בא??? הרבי מסביר שאת הגאולה נקרב רק בדרכי החסידות, תאמר לי, דגל הוא מדרכי החסידות??? אפילו לא מזכיר חסידות בגרוש.
למה מפריע???

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: