התפתחות דרמטית באירוע המזעזע

רוצח בתו הפעוטה יצא מבית חולים, ברח עם אשתו - ונתפס

תושב ירושלים שרוצץ את גולגלתה של בתו בת ה-10 חודשים לפני עשור, נתפס בנמל התעופה לאחר 8 חודשי הימלטות מהארץ, אותה ביצע - עם אשתו - כשהיה מאושפז בבית חולים פסיכיאטרי (חדשות)

הרוצח, נחמן אנשין (צילום ארכיון: Kobi Gideon / FLASH90)

תפנית באירוע המחריד, שטלטל לפני כעשור שנים מדינה שלמה: כתב אישום הוגש היום (ראשון) נגד נחמן אנשין, אברך שלוקה בנפשו ורצח אז את בתו הפעוטה באכזריות, נמלט מהארץ עם אשתו ונתפס לאחרונה.

מדובר בתושב שכונת שמואל הנביא בירושלים, שהסתגר אז בביתו - ובעוד אשתו זועקת לו מחוץ לדלת כדי שיפתח, רוצץ את גולגלתה של בתם הפעוטה, פרומה בת העשרה חודשים, כשהוא ממלמל פסוקים.

כאשר הדירה נפרצה כבר היה מאוחר מדי, ומותה של הילדה היחידה להוריה נקבע במקום, בעוד אביה נחמן מובל אזוק למעצרו.

כעת מתברר, כי לפני כשמונה חודשים הוא הצליח להימלט מבית החולים הפסיכיאטרי בו היה מאושפז, ולצאת משטחי ישראל.

ביום ראשון שעבר חזר אנשין ארצה, ובנמל התעופה בן גוריון המתינו לו שוטרים שקיבלו על כך מידע מודיעיני מוקדם.

היום כאמור הוגש נגדו כתב אישום על בריחתו, בגין עבירה של 'בריחה ממשמורת חוקית', כאשר מאישום על הרצח עצמו הוא הצליח לחמוק אז בשל מצבו הנפשי.

מפרטי האישום הנוכחי עולה, כי בחודש דצמבר 2019 הוא נמלט מישראל לאנגליה יחד עם אשתו הנוכחית ובנם, כאשר קודם לכן הוא רכש כרטיסי טיסה ומכר לאדם אחר את הרכב הרשום על שם אשתו.

בתום הדיון בעניינו בבית המשפט, הוחלט להחזיר את אנשין לבית החולים 'איתנים', עד למתן החלטה אחרת.

השופט אוהד גורדון כתב בהחלטתו, כי "החשוד ייעצר עד להחלטה אחרת בעניינו. המעצר יהיה בתנאי אשפוז על שב"ס להעביר את המשיב בדחיפות במהלך מעצרו לפסיכיאטר המחוזי לצורך אשפוז".

עורך דינו של נחמן אנשין, ניק קאופמן מסר ל'כיכר השבת' כי "מרשו הואשם בעבירת בריחה ממשמורת חוקית שהיא עבירה חמורה והבחירה בסעיף אישום זה להבדיל מהסעיף המקובל יותר - הפרה הוראה חוקית - נעשתה מטעמים לא ענייניים. נחמן אנשין יזוכה מסעיף זה שכן הוא אינו תואם את עובדות המקרה".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

42
הבכי של הילדה אוציא אותו מדעתו מסכנה האימא
אביעד
41
חרדי רוצח את בנו, לא יכול להיות. יכול להיות שרוח השמאל עטפה אותו.
ג
תתבגר קצת - ואז אולי תלמד לכתוב בלי ציניות - חתיכת תינוק מגודל שכמותך!.
אוראור
40
ה' ישמור זה קללה לכל החיים
שלמה
קללה זאת מילה עדינה!
אוראור
39
רצה להקריב את בתו? מזעזע!
ariel
38
איך הוא התחתן שוב??? שידוך?!?! מי היה מסדר הקידושין? ומה "אשתו הנוכחית" אומרת על מצבו הנפשית?!
חכם בלילה
37
מה נזכרו כעת בסיפור שהיה לפני כמה שנים? רחמנות עליו חולה נפש,
ירושלמית
רחמנות עליו? רחמנות על התינוקת שהוא רצח!!!! רחמנות על האמא שהוא רצח את בתה!!! רחמנות על הילדים שהוא ממשיך להביא!! רחמנות עלינו שאדם כזה יסתובב חופשי!!! כל המרחם על אכזרים.....
שירי
לשירי: הבעיה היא שאנשים היום נהיו קהי חושים - עד כדי כך - שהם מרחמים על אכזרים פעמים רבות - וזה לא משנה על מי ובאילו נסיבות - לכן חבל לבזבז זמן ומילים ולציין בפניהם עובדות - והמבין יבין! יום טוב לך!
אוראור
36
הוא דווקא נראה אדם רגיל!
שילת
הוא אדם רגיל שחולה במחלת נפש בדיוק כמו שכל אדם רגיל שחולה במחלה סופנית נחשב לאדם רגיל מקווה בשבילו שיצליח להחלים לגמרי ולהיות אדם רגיל שאינו חולה במחלת נפש
זאב
חולי נפש ב"ה אין להם קרניים
עם ישראל חי
35
אוי רחם רחם נא ה' אלוקינו רחם..... מצד אחד אסור לדון אותו כי הוא חולה בנפשו מצד שני מה מביא אדם להזיק לביתו עד כדי מוות..???!!
שיר
34
בטח גם היא חולת נפש כמוהו. אני רק מרחמת על הבן שגדל בין הורים כאלה. הרווחה ח י י ב ת לקחת אותו לפני שיהיה עוד רצח.
הודיה
33
האם בעקבות המקרה המזעזע הזה רבנים מתכוונים לקחת אחראיות ולהתפטר מהנהגת הציבור?
Dude
אני מקווה שזו לא תגובה רצינית כי אם כן אנשין הוא לא החולה היחיד בכתבה הזו
לא חשוב

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: