'הגרו לפה עבריינים'

תיעוד: ירי בשכונת הדר בחיפה, באמצע היום

סמוך לבנייני מגורים של חרדים רבים, ולאור יום, יצאו שני ערבים מלוד מרכבם, שלפו רובים וביצעו ירי ממושך לעבר חלון אחד הבתים; "יש לסלק עבריינים שהגרו לכאן" • צפו (חדשות)

שניים מתושבי שכונות לוד הערביות נצפו בחיפה, סמוך לבנייני מגורים של חרדים רבים, כשהם מבצעים ירי לעבר אחד מחלונות הבתים.

האירוע החריג, שהתרחש אתמול (שני), הסתיים במעצרם של החשודים בירי, בני 18 ו-29, אך בשכונת הדר החיפאית טוענים כי זהו חלק מתופעה מדאיגה שניכרת לאחרונה.

כידוע, שכונת הדר מאכלסת בין היתר ציבור חרדי-ליטאי גדול, כמו גם רבים מחסידויות סערט ויז'ניץ, בעלזא וגור ואנשי חב"ד.

"ערבים ירו לעבר בניין בלי שום היסוס או ניסיון להתחבא ולהסתיר את עצמם", מסביר שמואל ששון, יו"ר גרעין 'הדר חיפה', "ואם בלוד הם עושים את זה בדרכים חבויות, בחיפה זה לעיני כל".

לדבריו, על הממשלה וראש העיר להשקיע בביטחון ולטפל בתופעות הללו שישנן "200 מטר מתחת לבית, גם באמצעות השקעות שיביאו לכאן אנשים למגורים וממילא לסילוק משפחות עבריינים ממזרח ירושלים שהגרו לשכונה".

בנוסף, טוען ששון, "יש לטפל לאלתר, עם משטרת ההגירה, בבדיקת חוקיות המגורים של משפחות אריתראים בשכונה. הגיע הזמן להתעורר!".

חלק מהנשק שנתפס (צילום: דוברות המשטרה)

מדוברות המשטרה נמסר, כי היא עצרה שני תושבי המרכז בחשד לביצוע ירי בחיפה, כשברשותם כלי הנשק, ומעצרם הוארך עד לתאריך 13.9.20".

"החקירה נפתחה, עם קבלת דיווח במוקד 100 בדבר אירוע ירי לעבר בניין מגורים בשכונת הדר בחיפה, ובתום פעילות משותפת של שוטרי תחנת חיפה, טירה וסיירת האופנועים של אגף התנועה, עצרו השוטרים שני תושבי לוד החשודים בירי".

כמו כן, במהלך מעצרם של החשודים, בכביש 6, תפסו השוטרים ברכבם שני אקדחים שעל פי החשד שימשו לביצוע הירי, ו"אלה הועברו להמשך מיצוי ראיות במעבדות הזיהוי הפלילי של משטרת ישראל".

צפו בווידאו

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

7
אומנם זה חלק מאותה שכונה אבל האזור הזה מאוכלס כמעט כולו עי ערבים ורוסים ,יהודים לא גרים שם ולא עוברים שם כמעט ישנם
יוסי לוי
לא נכון. דוד שלי גר שם. והוא חרדי. וליד יש בית כנסת.
ישראל
נכון, רחוק מאודדדדדדדדד זה הדר התחתון....... מתחת השוק
תהילה
6
רק הערבים כאלה חיות בחיים לא קרה פיגוע שיהודי עשה
שש
תמים
א
5
זה הרחוב מתחת לשוק בהדר חיפה מתחת לרחוב הרצל וילג
אסתר
4
מעניין איך בדיוק הוא ידע לצלם
ללא שם
ככל הנראה המצלם הוא המפקד שנותן להם את האות מתי להתחיל ומתי לסיים וכשהמשטרה הצליחה לאתר אותם, היא אתרה גם את הסרטון הזה
אורי
יכול להיות שזה מהמצלמה של הרכב.
ישראל
גם המצלם הוא ערבי שומעים אותו מגדף בערבית
מישהו
3
מדובר ברח׳ נפתלי הרץ אימבר שנמצא מתחת לשוק תלפיות. אף בר דעת יהודי לא קונה דירה ברחוב הזה. גרים שם בעיקר ערבים וגם כמה יהודים אומללים שלא מסוגלים לקנות דירה במקום יותר טוב.
אלי
2
בטח הנהגים מכירים את התופעה שאתה נוסע בכביש...פתאום אבא או אמא עם עגלת תינוק מקפיצים לך את העגלה עם התינוק לכביש,קובעים לך עובדה "עכשיו תעצור" יש בכביש עגלה עם תינוק!!!!!והפלא העצום שהם אפילו לא מסתכלים לא לפני שהורידו את העגלה וגם לא אחר כך.זה פשוט מטורף איך ועד כמה אנשים לא חושבים ולא לוקחים בחשבו
איש קרית ספר
יש אנשים שילד עבורם זה מאוד זול
יש
מה הקשר לכתבה?
הערה
1
איזה פחד!! באיזה רחוב זה? אני לא מזהה...
אני
מתחת השוק, לא הדר החרדי
שמשון!

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: