האלימות בהפגנה

הבחור שננגח משחזר: "המפגין נצמד אלי, ונגח בי"

הבחור שהותקף על ידי מפגין במחאה נגד ראש הממשלה מספר ל'כיכר השבת' על רגע הנגיחה בפרצופו • סנ"צ אלון כלפון: "אירוע חמור. אנחנו נתפוס את החשוד" • צפו (חרדים)

נחמיה אפשטיין, בחור הישיבה שהותקף במהלך ההפגנה הערב (מוצ"ש) נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו, משחזר בשיחה עם 'כיכר השבת' את רגעי התקיפה.

לדבריו, הם עמדו ליד פארק טדי, שם דיברו עם כמה מהמפגינים. לטענתו, תוך כדי שיחה, אחד מהם נצמד אליו, ונגח בו בראשו. הוא סיפר כי הם פתחו בצעקות, ורצו לכיוון השוטרים.

‏סנ"צ אלון כלפון ממשטרת מחוז ירושלים מסר בתגובה ל'כיכר השבת': "זה אירוע חמור, אנחנו עושים את כל הפעולות על מנת לאתר אותו, אנחנו נתפוס את החשוד".

כפי שדיווחנו מוקדם יותר הערב, בסרטון של לירן תמרי, ניתן לראות כיצד המפגין משוחח עם 2 צעירים חרדים העומדים מולו - כאשר לפתע, הוא נוגח בראשו בפניו של אחד מהם, החובש כובע וחליפה.

למרות הנוכחות המשטרתית המוגברת במקום, הצליח המפגין לברוח מהמקום. כאשר הבחין כי התקרית האלימה מתועדת, נמלט לחניון קרתא.

משם המשיך הצעיר האלים במסע בריחתו, כאשר עד לשעת פרסום הידיעה הוא טרם נעצר על ידי כוחות המשטרה הרבים הפועלים במקום.

גורם בכיר במשטרת ירושלים מסר ל'כיכר השבת' כי הם פתחו בחקירת המקרה, וכי מנסים כעת לזהות את המפגין ולהביא למעצרו.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

55
מגיע לו שתי נגיחות. לחרדים אין מה לחפש שם! ובפרט בחורי ישיבות צעירים אסור להם בשום אופן ללכת להפגנות הפרוצות של השמאלנים בבלפור.. גם כשאין ישיבה ומשעמם בלפור לא יכול להיות פיטרון ותחלופה לעיסוקים אחרים של בני תורה!!!
שור שנגח
54
הלו אתג חרדי איפה תגובה סעודה רביעית
ללא שם
53
אולי תפסיקו לגנות את הילדים ללא סיבה. מי שמכם להיות שופטים וליפלוט דברי בלע כנגדם. אל תדונו את חברכם עד שתגיעו למקומו.
דניאל
52
בכזאת אהדה היה ראוי להתייחס גם אל קרבנות ההפגנות של אחינו החרדים.
רפאל
51
מה עושה בחור חרדי בהפגנה כזו . זה חילול השם וביטול תורה. כל אהבת הפוליטיקה של הבחורים סכנה גדולה מה גם יש בהפגנות כאלה מכשול עניים. אני בטוח שהוא לא השפיץ של הישיבה וטוב יעשה אם יראה בארוע סימן וברכה מקב"ה לא ללכת למושב לצים. אף פעם לא אהבתי לראות בחורים בהפגנות ומשחקי כדרוגל וזה ביטוי של שעמום וחו
למה הוא שם ?
וזה מצדיק לנגוח בו? יש כאן אנשים שאלופים בלהתמקד בדברים אחרים. מדברים איתם על תחלואה מטורפת במגזר החרדי והם כותבים "אבל מפגינים בבלפור" כאילו זה יעזור להוריד תחלואה בבני ברק. מדברים איתם על ילד שעמד לתומו וחטף נגיחה מפושע והם כותבים "למה בחורי ישיבות הולכים להפגנות ולמשחקי כדורגל". בבחורי ישיבות שהו
אבי
50
ילדון. מה יש לך לחפש בהפגנות האלו? בשביל מה אתה עומד ומשוחח עם מפגינים כאלו ואחרעם, איזה יראת שמים אתה מצפה לקבל במקומות הללו?
ללא שם
לצערי גם אני נתקלתי בהפגנות האלו....... אז מה הקשר של התגובה הזאות?
שימחה
49
שילמד תורה או יאכל מלוה מלכה
שואל בשביל חבר: מה חרדי חיפש בהפגנה או ל
48
אם ומכיוון שהוא שמאלי ומפגין נגד ראש הממשלה תחנות הצדק טוחנות לאט. וספק אם ימצאו אותו ועצה לכם בחורי הישיבה התעלמו מהם ובזה לא תתנו להם במה ואת מה שמואל עליכם תעשו ביום הבוחר בקלפי.
אל תדאג.
47
מה הצדיקים החרדים עשו שם בכלל למה הם הגיעו לשם הם להם משעמם
משה
46
בזמן מקומכם בישיבה או ליד הגמרא זה העונש על זילזול בתורה
מרום

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: