האלימות ב'חברון החדשה'

החסימות, הטייזר ומתקפת האגרופים • תיעוד חדש ומקומם

המהומה הגדולה שפרצה בסיום הכנסת ספר התורה של ישיבת 'הפלג' בי-ם - שלפי המשטרה נערכה בניגוד להנחיות הקורונה - מזווית חדשה, המוכיחה את עקשנות הבחורים ואלימות השוטרים (חרדים)

ההתנגשות האלימה - מזווית חדשה: בישיבת 'חברון החדשה' בירושלים עדיין מלקקים את הפצעים שהותירה בקרב התלמידים התקרית הקשה, מול המשטרה, שהתרחשה בשעות הצהרים (חמישי).

כזכור, שמונה בחורים מהישיבה המזוהה עם 'הפלג' נעצרו בסיום הכנסת ספר תורה, שקיימו תוך הפרת הנחיות הקורונה של משרד הבריאות.

דיווח שהגיע למשטרת המחוז על עשרות תלמידי הישיבה החוגגים את שמחת התורה, הזניק למקום, בשכונת בקעה בבירה, כוחות שיטור רבים, שהחלו לפנות את התלמידים, אך כשעצרו אחד מהם, שסירב להזדהות, נתקלו בהתנגדות עיקשת.

בתיעוד חדש שהגיע ל'כיכר השבת', נראים הבחורים - רובם נערים בגילאי 17-20 - מתיישבים על הכביש הצר וחוסמים את תנועת ניידות המשטרה, שהיו בדרכן לצאת מהאזור.

השוטרים מצידם הפעילו אלימות רבה במהלך ניסיונות פינוי הבחורים, כאשר רגע השיא הוא ככל הנראה זה שבו שני שוטרים התמקדו בשני צעירים חרדים: לגופו של האחד הוצמד אקדח 'טייזר', והשני ספג מכות אגרוף רבות בזו אחר זו.

מדי פעם, כאשר אחת השוטרות, שהיו חלק מהצוות המשטרתי, נטלה חלק בפינוי הקשה של בחורי הישיבה, נשמעו ברקע הצעקות "שיקסע".

מדוברות המשטרה (ירושלים) נמסר: "בעקבות דיווח שהגיע למשטרה על עשרות שמפרים את תקנות הקורונה ברחוב גד בירושלים, הגיעו למקום שוטרים, שעיכבו אחד מהם לאחר שסירב להזדהות".

"בעקבות כך החלו עשרות להתגודד סביב השוטרים, תוך שהם מנסים למנוע את עיכוב החשוד. השוטרים שפעלו במקום עצרו 8 חשודים בגין חשד להפרת הסדר, הפרעה לשוטרים והפרת תקנות הקורונה".

צפו בווידאו

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (69%)

לא (31%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

88
זאת לא מדינה יהודית חברים
א
87
הם נמצאים בקפסולה בישיבה ואם כך הם לא הפרו את ההנחיות אז נא לדייק
חרדי
86
בעולם אחר המשטרה וה"עצניקים" היו צריכים להיות חברים טובים שניהם מעודדים אלימות במסוה של דאגה לציבור, המשטרה "דואגת" לסדר הציבורי והעצניקים "דואגים" לציבור החרדי שלא יתדרדר נ.ב מעניין אם כל העצניקים שמגיבים פה זה דרך הסמרטפונים של עובדי הישיבה
ירושלים
85
שונא עצניקים, משועממים ומזיקים, מופרעים ועוד שאר מיני סופרלטיבים. אבל השוטרים כאן חייבים לעמוד לדין וזה אינטרס של כולנו!!! לא ראיתי טייזר בהפגנות הססססססססמולנים
צ'למער
84
צריך לתבוע את השוטרים גם בתביעה אזרחית שישלמו פיצויים
שפיאצקי
83
שוטרים חיות !!!!! בא נראה אם הם יעשו את ההלימות המחליאה הזו לשמאלנים בבלפור או לפלג הבני ברקי ברשב"ם וכו'
אחד העם
82
במקום להשתמש באלימות פשוט תביאו שוטרות ותראו איך הם זזים מיד והכל בצורה יפה
עצה למשטרה
אתה נאיבי בדיוק ההיפך ... וד"ל
ש
חזק😀😀😀😀😀😀😀
וו
bfi
חהן
אתה לא מתבייש אתה יהודי בכלל
נננ
81
אמרתי לילדים שלי עצרו אתכם על זה שחיטתם באף נגד כיוון השעון תנו פרטים .נצא ב500 שקל .ואל תתעסקו עם אנשים שהמקסימום אם הם ישקרו ויגרמו לכם צרות צרורות חברים שלהם מכח"ש .יגינו עליהם וגם אם לא יצליחו כי הכל מתועד יעשו להם נו נו נו. נזיפה לפרוטוקול וקריצת עין לפעמים הבאות
מצמרר
80
לא בעד המחבלים אבל שונא הרבה הרבה יותר את המשטרה המגעילה והאלימה הזו
רוני וייל
79
אין בושה???? להשוות את אלימות השוטרים לעקשנות המוצדקת של הבחורים??!!!!
נער הייתי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: