ב'מחאת הרכבת'

הקיצונים הפכו את גדר הבטיחות על ילד שעבר באזור

ילד נפצע ברגלו, לאחר שזו נלכדה תחת 'בטונדה' ששמרה על עבודות קו הרכבת הקלה ונהפכה על ידי המפגינים הקיצונים, במחאה היומית ברחוב בר אילן בירושלים. צפו (חרדים)

מפגינים קיצונים הפכו גדר 'בטונדה', השומרת על עבודות החפירה להקמת הרכבת הקלה, וילד שעמד בסמוך נלכד מתחתיה ונפצע.

מדובר בהפגנה, המתקיימת לאחרונה כמעט מדי יום, במחאה על הכוונה להקים קו חדש לרכבת, בתוך השכונות החרדיות במרכז העיר.

בשעה האחרונה (חמישי), במהלך ההפגנה, התפרעו המוחים והפכו את ה'בטונדה' הכבדה - כאמור על ילד חרדי שחלף באזור.

מאמץ רב נדרש כדי לחלץ את הילד הפצוע, בין היתר בעזרת שוטרים, ולאחר מכן הוא קיבל טיפול רפואי ראשוני, והובהל לבית החולים.

מדוברות המשטרה נמסר, כי "הכוחות ממשיכים בפעילות כנגד עשרות מפגינים שמפרים את הסדר הציבורי, תוך חסימת ציר בר אילן לפרקים ופגיעה בתשתיות עבודות המבוצעות במקום".

"במהלך מחאתם הפילו המפגינים את בטונדות ההפרדה של העבודות, וכתוצאה מכך רגלו של ילד נפגעה והוא מטופל על ידי מד"א. עד כה עוכבו או נעצרו שני מפגינים, שהפרו את הסדר במקום".

צפו בווידאו

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

45
רשועים ארורים!
אילה
44
הם פשוט לא נורמלים מסכן הילד
ב
43
מטומטמים חסרי לב
יוסי
42
עוד יגידו שזה אסון הרכבת הקלה ושצריך להפסיק מיידית את העבודות
יהודי שפוי
41
משוגעים, חולי נפש. הילד הזה יהודי.
י
ג
חבר שלי
40
השתגעו לגמריי
Yona
39
פחד אלוקים!!
דנדן
38
חולי נפש!!! שילמדו תורה בצקום לבזבז את הזמן........
א
37
זה מה שהם יודעים לעשות מקדשי ה׳ צדיק למה אתה מביא את הילד שיספוג קדושה כי חוץ מאלימות הוא לא ראה כלום
מקדש ה׳
36
יאללה הקיצוניים האלה מה איפת להם שיבנו מסילת רכבת??? מטומטמים...
איש

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: