בחירות 2021

גפני על סרטון הכלבים: "הרפורמים משווים בין אדם לכלב"

יו"ר 'יהדות התורה', חבר-הכנסת משה גפני, לא מתחרט על סרטון הכלבים שעורר סערה ואומר כי היה מצלם גם את "הסודנים מדרום תל אביב שמסבירים איך הרפורמים מנסים לגייר אותם" (פוליטי, בארץ)

ח"כ משה גפני (צילום: Yonatan Sindel/Flash90)

סרטון הבחירות של 'יהדות התורה', שהציג "כלבים" כיהודים לפי הרפורמים שעורכים בר מצווה לכלב, עורר סערה פוליטית, אך יו"ר 'יהדות התורה', חבר-הכנסת משה גפני, לא מתרגש ולא מתחרט.

בראיון לאודי סגל וקרן מרציאנו ב'גלי צה"ל', הבוקר (חמישי), אמר גפני כי "ליהדות יש ספר חוקים מאד ברור. אפילו ל'אגודת שותי הבירה' יש כללים שאם לא תעמוד בכללים הללו לא תוכל להצטרף לאגודה שלהם. הרפורמים זו האגודה היחידה בעולם שכל גוי יכול להצטרף אליהם ברגע שהרביי שלהם החליט שהם יהודיים".

על עצם סרטון הכלבים אמר כי "אם אני הייתי עושה את הסרטון של הכלבים הייתי עושה את זה יותר גרוע ומצלם את הסודנים מדרום תל אביב שמסבירים איך הרפורמים מנסים לגייר אותם. את האמת לא ניתן להסתיר, הרפורמים עושים בר מצוה לכלב שלהם, והם אלה שמשווים בין האדם לכלב".

כזכור, השבוע הכריע בית המשפט הגבוה לצדק, כי גויים שעברו גיור רפורמי יוכרו כיהודים, בתגובה הוציאה 'יהדות התורה' סרטון השם ללעג את הרפורמים, ואתמול, 'פייסבוק' הסירה את הסרטון.

בסרטון המדובר, נראו רפורמים חוגגים בר מצווה לכלב שלהם, כאשר הקריין מסביר על רקע תמונות של כלב עם הכיפה, כי על פי בג"ץ הם יהודיים.

חבר הכנסת אליהו ברוכי התייחס לכך בחשבון הפייסבוק שלו וכתב: "אני לא יודע מה אורך החיים של הפוסט שאני כותב לפי המדיניות של פייסבוק. אבל האמת לפעמים כואבת להם: סרטון טוב שמשקף את האמת המרה על פייק גיור של פייק יהדות, לא עובר בגרון של פייסבוק. סרטוני ליברמן, אלכס קושניר, יאיר לפיד ושות', כן. עצוב. אגב, צוקרברג יהודי אמיתי. לכן זה כל כך בוער בו".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

24
נשמח לראות עוד סרטונים כאלו
חחח
23
הם בלחץ מהסקרים אז הכל מותר כולל מה שלנאצים היה מותר. מפלגה גזענית אשכנזים שונאים ספרדים זה ידוע.
שמואל
הם רצו לזעזע אתכם שתתעוררו למה שהולך פה במדינה, לבג"ץ ולרפורמים אין ערך אמית לבני אדם, ליהודים. והם האחרונים שאפשר לקרוא להם גזענים! אוהבים את כולם ועוזרים לכולם!
מה יש לך
22
גדול!! מוצלח ביותר.
מישהי
21
חילונים כלבים שונאי הדת [לא אלו, שלא שונאים] לא יכולים לגייר , ולכן הם מטורללים, בגלל שהם לא יכולים לגייר, כי אין תשובה חילונית איך לגייר.. אולי מי שאוכל פלאפל כמו כלב, או מדבר בעברית כמו הצורר הדת ליברמן.. או מתגייס לצבא כמו דרוזי... לא כמו ערבי שיושב במרץ או בעבודה כי הוא משתמט כמו חילוני מבואה בת
א
20
מזל שיש בחירות אחרת גפני לא היה פותח את הפה בכלל.. רואים שהם מפחדים מזליגה לסמוטריץ
מישהו
תפסיקו לרדת על אנשים טובים שעושים את עבודתם יותר טוב מכולם!
נתן
19
די מהפרסום התמונה היא שמרגיזה וגורמת לחילול אם אפשר להפסיק לפרסם את הצילום. תודה.
בוכריץ יוסף
18
צריך לגייר את גפני. הוא לא מפסיק לנבוח.
יהודה
17
לא קשה להבין את המהפך הפוליטי שבג"ץ מנסה לעשות, ככל שיותר "מגויירים רפורמים" יהיו כך השמאל יתחזק.
הדסה
16
גפני המלך
dovi leibel
15
עצוב ה משיח מה ישאר מעם ישראל ?? מה הם רוצים עוד שואה ??
מרים לוי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: