בשער שכם

חרדי נרגם בתפוחי אדמה; 'לא הרמתי כיפה'

פורעים ערבים יידו אבנים וירקות על חרדי, עד שנזקק לטיפול רפואי בבית החולים, כשהוא סובל מפציעות בפניו. "התחילו לזרוק עלי תפוחי אדמה, ואחר כך הרגשתי אבן", הוא מתאר (חרדים)

הפצוע, הערב (צילום: ארגון חוננו)

בשער שכם, בעיר העתיקה בירושלים, נפצע הערב (חמישי) אדם חרדי, כאשר פורעים ערבים יידו לעברו אבנים וירקות. כשהצליח להימלט מהם, חבר הפצוע למשטרה, בצומת סמוכה, ולאחר מכן הובהל לבית החולים.

החרדי שנפצע, מתאר: "מעט לפני השעה שמונה היו הפרות סדר מחוץ לשער שכם, אבל שוטר ששאלתי אותו ענה לי שאין בעיה לעבור שם, אז עליתי דרך המדרגות של שער שכם, וכשחציתי את הרחוב, החלו ערסים ליידות לכיווני אבנים".

"מהצד השני התחילו לזרוק עלי תפוחי אדמה, ואחד מהם פגע בי. גם היה איש אחד גדול שרץ אחרי, וכנראה שנתן לי בעיטה או מכה בגב, וככה הוא גרם לי להפיל את העגלה שהחזקתי. כשהמשכתי ללכת, הרגשתי אבן או בקבוק בלחי השמאלית, בצד של החניון שלהם".

לדבריו, "היתה קבוצה של ערבים שרצו אחרי, ואחרי זה זרקו עלי אבן שפגעה בצד שמאל שלי. היא הפילה לי את הכובע, הכיפה והמשקפיים, אבל לא התכופפתי להרים, כדי לא להיפגע מעוד אחת".

"המשכתי עד לצומת, כי ראיתי שיש שם צ'קלאקה של משטרה, אפילו שהייתי בלי משקפיים. הגעתי לשוטר וביקשתי לטפל באירוע, כי הותקפתי. השוטר ניסה לעזור לי, ואחרי זה באו אחרים מביטחון הרכבת הקלה ועוד. רק בהמשך באו מד"א וטיפלו בי, והביאו אותי לבית החולים", סיים האיש, אחוז הטראומה, המלווה כל העת בסיוע מטעם ארגון חוננו.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

10
חרות היהתי יורה בהם אחד אחד
אביתר
9
ימח שמם ..
בורא עולם ינקום בהם אחד אחד עד הסוף !!
8
נורא ואיום..הפקרות ממש
ללא שם
7
משיב רעה תחת טובה, לא תמוש רעה מביתו. מאז הקמת המדינה הציונית. החרדים בכנסת עומדים תמיד לימינם של הערבים במלחמתם בציונים. ומסייעים בכך שאינם משרתים בצבא, ואינם עובדים, כדי להחליש את המדינה הציונית עד לחורבנה.
נביא אמת
6
העיקר עכשיו יזעקו באמריקה יפי הנפש שאנחנו מתעללים בערבים סליחה איזה ערבי מפחד ללכת בכול פינה בארץ(חוץ מתחנת משטרה) אבל יהודים לא חסר מקומות
סתם מישהו
5
יממחחח שמםםם וזכרםםם אמןןןן!!!!!!!
ברסלבית!!!!
4
יואווווווווווווווווווווו איך הוא קפץ לא על הגב
נעמי
3
עכשיו יאשימו את בנט בתקרית, ותמר זנדברג חבטה והעיפה לחרדי את הכובע.
גיא
פשוט תסתום ותיגעל מהאנטישמיות
יעלי
לך לגלוש באתר של החמאס ,החברים שלך
יוסף
2
ערבים פחדנים חמולה על אחד שפנים אך חברים חייבים להתגונן ולאשיב מלחמה לכל שונא ישראל שרוצה לפגוע
ללא שם
1
לא להכיל. יש למצות את הדין עם כולם . יש סרטון של הארוע וניתן להגיע לכל אחד. אם לא. יש מספיק אפשרויות להחזיר. לא רק חרדים עוברים ברחובות עם נוכחות ערבית. ויפה שעה אחת קודם.
ללא שם

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: