וידאו, תמונות

תלמידיו של הרב יעקב יוסף במפגן תמיכה: "יחי אדוננו"

עשרות מתומכיו של הרב יעקב יוסף הגיעו אמש לאולם ביהמ"ד בורכוב בשכונת הבוכרים בירושלים, לכנס תמיכה במורם ורבם. הרב יעקב יוסף הגיע יחד עם יואב ללום, וכשנכנס לאולם פרצו כולם בשירת "ימים על ימי מלך", יחי אדוננו ו"עוצו עצה ותופר". צפו בתיעוד מיוחד (חרדים)

שבוע אחרי עצרת התמיכה בעצורי עמנואל, באה התשובה מצד העותרים: עשרות מתומכיו של הרב יעקב יוסף הגיעו אמש לאולם ביהמ"ד בורכוב בשכונת הבוכרים בירושלים, לכנס תמיכה במורם ורבם.

עשרות התומכים המתינו שעה ארוכה לכניסתו של הגר"י יוסף. כשדרך על מפתן הדלת לצידו של יואב ללום, יו"ר תנועת "נוער כהלכה", פרצו הכל בשירה של "ימים על ימי מלך" ו"יחי אדוננו".

ולא רק: תומכיו של הגר"י יוסף עשו החליטו לשיר, ספק בציניות ספק ברצינות, את ההמנון הרשמי של מחאת עמנואל "עוצו עצה ותופר".

אי אפשר שלא היה לחוש באווירה המחשמלת ששררה בהיכל בית-הכנסת. בלתי ניתן היה לפספס את המבט והלהט בעיני ההמון.

לאחר שפרק השירה תם, בא חלק הדרשות: רבה הספרדי של עמנואל הרב גדסי תקף בחריפות את חסידי סלונים: "גידלנו בעמנואל בנות לתפארת, ובאו סלונים והוציאו דיבתנו רעה", אמר. "לא היה לנו ברירה, אז פנינו להמן" (בג"ץ. ד"כ).

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

46
יש שם כמה בוגרי מקומות מיוחדים הטעונים זהירות.
הייתי שם.
45
תנו כבוד לזה עם המסטיק!!! כל צרוע וכל זב...
ללומיסט
רואים שאתה משועמם, מחוסר דעה עצמית ועצמאית, ועל מה אתה כותב. וכי אתה לא לועס כל היום? שמת עיניך במה שיש בפי אדם אחר, וכי דבר זה מקובל? ראו כמה דרך ארץ חסרה לכם, וחוצפה, מרוב שאין לכם כיצד להתבטא, אתם מחפשים דברים שוליים כדי לפגוע באחר, כמה נמוכי רמה אתם עד שפלות, מסכנים!!!!!
יי
44
מזכיר ימים טובים של הגר"ע יוסף ודרעי! דרעי וללום לש"ס. היום כולם שם שתקנים פחדנים אני לא מצביעה להם אם יבואו האנשים הללו אני אלך להצביע
מאירה
43
לשים גדסי ליד רב אמיתי זה חילול השם!
תושב עמנואל
דווקא שילוב מנצח, הרב גדסי עם הרב יעקב הרב יואב עם הרב אביעד (הכהן) הרב אדמונד (לוי) עם הרב יגאל. רק אל תתימרו ליצג את הציבור הספרדי שאלפים ממשפחותיו בני תורה יראים ושלמים שאשמח אם ילדי יתחנכו איתם באותו מוסד, ואסכים לשבת בכלא כדי שבנותי לא ישבו על אותו ספסל עם צאצאיהם של הערב רב (מעט) המופיעים בת
משועשע
42
מה שאותי הפליא באופן אישי זה איך שכל כך הרבה אנשים באו לחזק אותו ולשיר לו, והרב כלל וכלל אינו מתרגש או משהו כזה. הוא מוסר את השיעור בלי שום איזכור לפרשיית עימנואל (עליו דיברו הדוברים האחרים) והוא מסביר במתיקות נפלאה שכזאת הלכות ברכות. תוך בקיאות עצומה ומפליאה, יחד עם בהירות שאינה בדומה לה. הלוו
ביתריסט
מה שאותי הפליא איפה מצאו כזה כמות של נהגי מוניות סבלים וכו' למלאות את חמישים המקומות
הפועל
ועל השנאת חינם שלך תעינש ביוקר. צא טמא ממחנו אנחנו לא רוצים ללקות בגללך אנחנו מוחים בך!
רשע מה הוא אומר
41
זה קצת בושה במיוחד התמונות שאינם ברורות של שלשה אנשים
titus
מה אתה מצפה? כשיארגנו בקרוב, תדבר...
אננינו
40
רק דבר אחד אינני מבין, האם יעקב יוסף לא הודיע שהוא פורש מכל הענין? האם בנו לא התראיין בגלי צהל ואמר שאביו פורש משום כבוד הסב מרן הרב עובדיה שאמר שכל הפונה לערכאות כאילו מרים יד בתורת משה? האם חלילה אפשר לחושדם בשקר???
שמואל
39
אוירה מלאכותית, לא נעים, גם הללום הזה דוחה.
שחר
ל-47 תחשוב מה אתה מוציא מהפה ואל תדבר לא לעניין שוטה שכמוך
בן של מלך
38
אשריכם ישראל!!!!!!
בני תורה
37
ואומר לך מי אתה.
שלומי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: