ערב אישור התקציב

בכירים בסיעות החרדיות ניהלו שיחות עם השר יאיר לפיד

ל'כיכר השבת' נודע כי בכירים בסיעות החרדיות ניהלו בחודש האחרון שיחות עם יו"ר 'יש עתיד', השר יאיר לפיד, והעבירו בקשות על צרכים שונים, חלקם אף קיבלו תשובה חיובית • כל הפרטים (חדשות)

יאיר לפיד (צילום: אוליבר פיטוסי/פלאש90)

בכירים בסיעות החרדיות ניהלו בשבועות האחרונים שיחות עם רה"מ החליפי ושר החוץ, יאיר לפיד, והעבירו מספר פניות על דרישות תקציביות, חלקם אף קיבלו תשובה חיובית, כך נודע ל'כיכר השבת'.

בחודש האחרון, ערב אישור תקציב המדינה, עת הסיעות החרדיות יצאו למתקפות חריפות נגד התקציב, מאחורי הקלעים בכירים בסיעות החרדיות ניהלו שיחות עם יו"ר 'יש עתיד', השר יאיר לפיד.

בין היתר הבכירים העבירו בקשות שונות בנושא התקציב, חלקם אף זכות לתשובה חיובית ולפיד הכניס את דרישותיהם לתקציב.

גורם בכיר בסיעות החרדיות אישר ל'כיכר השבת' את הפרטים: "אכן היו שיחות, זה לא סוד שמדברים עם יאיר לפיד. היו דרישות ספציפיות ואכן לחלקם לפיד השיב תשובה חיובית".

"צריך להדגיש", הוסיף הבכיר: "מכאן ועד כותרות על שיתוף פעולה עם הממשלה המרחק הוא גדול, אין שום היתכנות כזאת, אבל בהחלט לפיד היה אוזן קשבת בנושאים מסוימים שהיינו צריכים את עזרתו. בסוף הוא זה ששולט בממשלה, ממקומנו באופוזיציה אין לנו אלא לנסות ולהציל מה שניתן מבלי להביע תמיכה בממשלה הרעה".

גם ב'יש עתיד' אישרו את הפרטים. לדברי גורם במפלגה: "כשהם צריכים משהו - הם יודעים למי לפנות והם אכן פונים".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

35
איי אייי יאיר לפיד הכול נובע לעקור את היהדות אבל חשוב שיהיה שלום
רינת
34
עליבות אין שום עקרונות ר לפני כמה זמן צעקתם על החרמה
חיימקה
33
איזה עולב העיקר צעקו על חרם
מנחם
32
אפסים
אבי
31
שונא הדת הביתה מיד ועכשיו
שונא הדת הביתה
30
חסר ההשכלה לפידנוקיו … שקרן פתלוגי מלידה‼️ רמת אמינות אפס אחד גדול. עוד סחבה משומשת של עבאס, מעליל עלילות כדי לקבל תשומת לב בתקשורת אלמנאר פינת ליטוף. הליצן הפך את השקר למקצוע
רזיאל
29
יש לי תחושה שהאדם ש״ירה״ על לפיד בלבנון זה אותו אדם ש״תקף״ את עידית סילמן.
שמאי
28
ליברמן אישר?
אבי
27
צבועים נמאסתם!!! חושבים שכולנו ראשי בקר היום אומרים לנו שמד מחר מדברים מאחורי הגב כצאן ללא רועה כך אנחנו נראים
ינס
26
אני חרדי ובבחירות הבאות אצביע ללפיד בעז"ה
אחלה לפיד
רפואת הנפש אמן. ואם נשאר לך עוד שאריות של בריאות נפש אז תשאל את הרב שלך למי להצביע.
קודם תעבור אצל פסיכיאטר

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: