המסר לגפני ודרעי

אייכלר נפגש עם בלוך: מאחל לך עוד קדנציה

בזמן שאריה דרעי ומשה גפני מתכוונים להסתער על הבחירות לראשות העיר בית שמש בכדי להדיח את ראש העיר עליזה בלוך, ח"כ ישראל אייכלר נפגש עם בלוך והביע תמיכה (חרדים)

לפני כשלוש וחצי שנים הצליחה עליזה בלוך להפתיע את הסיעות החרדיות ולהיבחר לראשות העיר בית שמש, עיר בה יש רוב חרדי, אך ככל הנראה שיתוף פעולה בין קבוצות בתוך הקהילה החרדית העניקו לה את הניצחון הגדול.

מאז יחסיה עם סיעות ש"ס ו'דגל התורה' ידעו עליות ומורדות, ואולי בעיקר מורדות. ראשי ש"ס ו'יהדות התורה', אריה דרעי ומשה גפני, מתכוונים להתסער בעוד כשנה וחצי על הבחירות לראשות העיר, בתקווה להדיח את עליזה בלוך ולהכתיר ראש עיר חרדי תחתיה.

אך בצהריים (ראשון) הדהים חבר הכנסת ישראל אייכלר, נציג חסידות בעלזא, את ראשי הסיעות החרדיות כאשר נפגש עם ראש העיר בלוך, שיבח אותה ואיחל לה קדנציה נוספת בראשות עיריית בית שמש.

אייכלר יצא מגדרו בכדי לשבח את תפקודה של בלוך ואמר במהלך הפגישה: "אני מבקש להודות בשמי ובשם כל ילדי בית שמש, ובפרט החרדים ובהם חסידי בעלזא. עשית בעיר הפיכה מחשבתית. למרות החששות משני הצדדים לאחר הבחירות והשיח של מאבקי כוחות בין אוכלוסיות שונות.

"לימדת את התושבים שהשכן אינו אויב אל שכן טוב. אפשר לגור בעיר אחת אוכלוסיות שונות אלו מאלו. איש את רעהו יעזורו. במקום להילחם זה בזה. זה חשוב מאוד לכל ילדי בית שמש. יש לך זכות גדולה".

בלוך השיבה לח"כ אייכלר: "אני רואה בך ובקהילה החרדית שאתה מייצג שותפים בכירים. המטרה שלנו היא משותפת. נמשיך לעשות הכל כדי שלכל התושבים פה יהיה טוב ובריא לגור".

אייכלר הוסיף ואיחל לבלוך קדנציה שניה בתפקידה כראש העיר בית שמש: "שתזכי להמשיך ולהשלים את המהפך שהתחלת בו".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

28
כי השוחד יעוור אפילו טיפשים כמו הליצן הזה
ללא שם
27
תודה רבה לך עליזה. הפכת את בית שמש למקום שכיף וגאה לגור בה.
יוסי
26
בלוך הראש העיר שלי !!! אני אברך הכולל ואני יכול להעיד שהאוויר בעיר השתנה לטובה!!!!!
חרדי
25
כתושבת חרדית של בית שמש . עליזה בלוך יודעת.איך.לנהל עיר מורכבת. אישה חכמה ומוכשרת. מגשרת ויש בה איכותיות. שמחה על היחסות חיובית של הרב איילת שראה את מי שלפניו ולא מיד להתנגד לאחר כמו שרבים עושים.
ב.ט.
24
כל הכבוד לה. יצביעו לה החרדים לא כפויים טובה
בהצלחה
23
מטומטם סידרתי
ללא שם
22
ככ עצוב שהחרדים לא יודעים להתאגד ולהגיע להסכמות, כל אחד רואה רק את האינטרס הצר שלו. ככה לא מתנהגים
אכזבת אייכלר
21
בלוך עושה סדר בעירייה היא היחידה שיודעת מה היא עושה.
עובד עירייה לשעבר
20
החרדים יצביעו בהמוניהם לבלות. עדיף אותה מהעסקונה החרדית .
חרדי
19
עליזה, עלי והצליחי. ראש עיר שבאה לעבוד
תושב מרוצה
18
אני חרדי שגר כאן 22 שנה, מראשוני המתישבים ברמת בית שמש א' זוכר את כל ראשי העיר מתקופת וואקנין. בכל הבחירות אני בוחר כמו ילד טוב ''יהדות התורה'' כמו שהורו לנו רבותינו. אבל אני יכול להגיד בברור שאני מעדיף את עליזה בלוך עם כל החסרונות שלה (ויש לה, היא לא מושלמת) אבל עדיין עדיפה על האופציה של ר''ע חרדי.
א.ד. בית שמש
17
גם אני מאחלת עוד קדנציות, שנים רבות, סוף סוף העירייה מתפקדת עובדי העירייה לא רק מחתימים כרטיס
ללא שם
16
מי עיצב להם?
אני דווקא נתפסתי על מגשי הפירות היפים
א
אמת
15
אייכלר כמו ליצמן מה שקשור לבעלזא מעניין לא קשור שישרפו.
שמואל
14
אייכלר חנפן
ללא שם
13
הייכלעער סוס טרויאני
בעעעעלז
12
אני תושב בית שמש כבר 15 שנה ועליזה בלוך רק עשתה לעיר רע תחבורה זבל ניקיון זבל כבישים זבל וכו ואייכלר הזה לא לא רוצה בשלום התושבים אלה כמה כסף יקבל הוא והחסידות שלו
ללא שם
11
כולם יודעים שהיא מעודדת מאשר עסקן חרדי.
חילוני
10
צודק מלך וואלה אני בוחר ש''ס אבל חלאס עם הספרדים שמפחדים לתת לספרדים שמא יאמרו... והאשכנזים והחרדים שמפחדים והפילוג. כל הכבוד עליזה עליזה ושמחה כל החיים תהיי... אמן ומבלוך יהיה בלוק אחד גדול שירד בבית שמש כבניין ביהמ''ק חחחחחחחחחחחחחח
כסא רחמים
9
כל הלקקנים של בעלזא יצאו מהחורים ... עליזה פח
מ
8
אייכלר שטייט אין פסוק 'ולא תתורו אחרי לבבכם ואחרי עיניכם'
ביילא
7
רק בלוך.
חסיד
6
אייכלר: בלוך אוי א ברוך
ללא שם
5
אזרח תושב ...
למה לא עוד קדנציה?!
4
אחרי אסון מירון הציבור החרדי הבין שצריך לנהל את החיים בצורה מקצועית ואחראית,וזה לא סותר בכלל את הדת....
תושב מרוצה
3
בעלזא תמיד היו אינטרסנטיים כמו גור, ברגע שהם יקבלו את הנתח העסיסי שלהם אז מצידם ששאר הקהילות החרדיות יחנקו ויתייבשו וגם לא מעניין אותם שאר האידישקייט בעיר אלא אך ורק המסגד הפרטי שלהם- בושה וחרפה!
יבנה וחכמיה
2
רק לא המרשעת הזו!
ךך
1
היתה רוצה חח אף חרדי שפוי לא יצביע לה גם אם אייכלר הקדוש יגיד היא ראש עיר הכי גרוע שהיתה לבית שמש!
רינה

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: